- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.041
Canim icraata gec hemen. Yumurtan catlamistir tam zamanidir belki. Zaten 2 gun falan duruyor yumurta merak etme ve bos durmaKoyu olan dun geceki acik olan simdiki yaptigim neden siliklesti ki
Hem de nasıl. Gelen giden de olmadı üstelik. Evdeydim, okula giderken yapıştırdıklar zımbırtıyı gördüm.Ayy çok sinir bozucu ya
Ay ben gec gördüm canim yaa bu mesajini. Kelin ilaci olsa diyorum ve susuyorumAkşama misafirlerim var,yemekli ağırlıyorum. Menü var aklımda ammeehhh pratik aperatif önerileri olan varsa yazsun please.
Nego
@Kendinisevenbirii
Siz hayırdır günaydınlaşmamışız
B Brunello Cicinelli dün söyledi bugün yok ama peki ya siz
Ne için küstü ben bu konudan hiç bir şey anlamadığım için dahil olmak istemedim, anlasam bir yorum yapıcamCici bana küsmüş yazdıklarımı da umursamadı ben daha ne yapabilirim ki
2 şişeden fazla içme, tansiyonu yükseltiyorYaaa
Bir de sadesini içeyim içmeye çalışayım
Gelcekler birazdanAy ben gec gördüm canim yaa bu mesajini. Kelin ilaci olsa diyorum ve susuyorum
Aman boş ver canım, ben otu çöpü hatırlıyorum, iyi halt ediyorumBu yaştan sonra hafıza güçlenir mi ki acaba
Kıyamam sanaHemde çok yazık
Herkes bir başıma birakip gidiyor
Güya anneme yakın taisndim bir kere olsun gelemdi daha ayağına çağırıyor
Canm sen hazirlamissindir zaten :)) kolay gelsinGelcekler birazdan
Hayir yani cici ile kusler o haldeyken bilem topicte binli msj i kapabiliyor zebradan korkmaya basladim21k yı zepra kazandı
Hayırlı olsun, gözünüz aydın, doğum günü hediyesi olmuş sizeKoyu olan dun geceki acik olan simdiki yaptigim neden siliklesti ki
Test ovulasyon testi hamilelik degil yalnizHayırlı olsun, gözünüz aydın, doğum günü hediyesi olmuş size
Gulme gulme kizdiriyon beni iyiden her binli msjda gozun kus olsaniz bile vazgecemiyon nasl bisey bu gizzzzzzHayir yani cici ile kusler o haldeyken bilem topicte binli msj i kapabiliyor zebradan korkmaya basladim
benşmde cok müsait yaYaanii benm yapım unutmaya müsait sanirm
hayır başka bişey olmadı beğenmedim attim diye oldu başka bişey ne olabilir kiMillet 4 yaşını bile hatırlıyor. Bende hiçbir şey yok. Sinir oluyorum hafızama
Oyyy kıyamam sana kuzum yaAllah yardımcın olsun
Tatlım beğenmedim attın diye küsmez. Espri anlayışı geniş cicinin. Başka bişeye kırılmıştır. Geçer inşAllah. Yani bence
E Buarada yine şiire denk gelmişsin
küsmüşAy olur oyle seyler kusmemistir ben samdan a kusmedim mesela
hayır KuZum olmadı olsa söylerim beğenmedim attım diye küstüYoulost16 bence farklı bir durum olmalı. Mizahı geniş bir kadın, sen de aynı şekilde.
Beğenmedim attım diye küstü zaten benim duvarıma yazdığı yazıda da dile getirmiştiNe için küstü ben bu konudan hiç bir şey anlamadığım için dahil olmak istemedim, anlasam bir yorum yapıcam
bilmiyordum, ben hamilelik testi sandım, pozitif hamilelik testini de görürüz inşaallah,Test ovulasyon testi hamilelik degil yalniz
Ayniyiz canim. Ben de aradan bulduklarımı cımbızlayıp sohbete dahil oluyorum ama coktan o konu bitmis oluyor falanbilmiyordum, ben hamilelik testi sandım, pozitif hamilelik testini de görürüz inşaallah,
kızlar ben size yetişemiyorum ya, bugün sekme açık olmasına rağmen hiç bakamdım, yoğunum, evde 2 çocuk hiç bakamıyorum,
bu hafta eşim de yok akşamları, oğlanın ödev işi bana kaldı, 1. sınıfa gidiyor
Aminn kuzumm saolOyyy kıyamam sana kuzum yaAllah yardımcın olsun ❤
He vallaa hazırım. Gelecekleri varsa görecekleri de varCanm sen hazirlamissindir zaten :)) kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?