- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.081
Geçecek tabi canım, büyüme atağıdır, hiç strese girmeKızlar bu benim cadı kızım beni çok yordu, yakamdan paçamdan inmiyor. Sürekli kucağımda ve gezer pozisyonda olmak istiyor, yemek bile yemiyor zorla yediriyorum.
Bana bisey diyin, geçecek diyin, yine yemeğini yiyecek diyin.
Vayy reziller vay sinir oldum
Gönlünüzce bulun kuzum inşaallah ❤
Canim sorunların çözülmesine cok sevindim yüzünüz hep gülsün inşaallah. Ve gönlünüze gore mis gibi bir eviniz olsun. Rabbim yolunuzu açık etsinBenim de çok şey diyesim var da.. Neyse babadır deyip susma kararı aldım. Zaten diyorum ya yüzeysel anlattım. Bir de ayrıntıları bilsen şoking geçirirsin. Ama neyse ben hepinizin yerine şoking geçirdim 26 senedir o yüzden siz kendinizi geçirmiş sayın
Bende çok özledim limonsuzum hepinizi. Ama seksü geyşa evde. Temizlik yaptık. Dinlenmelik oturdum da o arada girdim. Şimdi gidip duş yapacağım sonra da ev bakacağız. Dua edin de güzel bir ev bulalım. Mirandaların duası kabul olur derler
Geçecek tabi canım, büyüme atağıdır, hiç strese girme ❤
Kızlar bu benim cadı kızım beni çok yordu, yakamdan paçamdan inmiyor. Sürekli kucağımda ve gezer pozisyonda olmak istiyor, yemek bile yemiyor zorla yediriyorum.
Ben bu kadar kıskanç halimle polis eşi olsaydım halim nice olurdu. Allahım biliyorda bana sadece erkeklerin çalıştığı yerde çalışan koca vermişyazık negom ya görsen 16 17 yaşında çoğudirek asilanlar biraz daha büyük. kendilerini düşürdükleri durum çok kötü ben en çok ona üzüldüm.
halbuki pırıl pırıl gençler yani böyle saçma sapan şeylere ne gerek var
Allah akıl fikir versin inşallah
esim derdi laf attilar. numara yazıp oturduğum masaya bıraktılar, elimize sıkıştırıp gidiyolar falan diye de ben bu kadar ciddi bisey olduğunu düşünmemiştim hiçcidden oracikta sevgili olcaklar yüz bulsalar
Elbette geçecek tatlım. Bak sana bi formül, sabır ve kararlılıkKızlar bu benim cadı kızım beni çok yordu, yakamdan paçamdan inmiyor. Sürekli kucağımda ve gezer pozisyonda olmak istiyor, yemek bile yemiyor zorla yediriyorum.
Üniforma sevdası nedir bu millette çok ilginç, hayal dünyalarında ne varsa artıkyazık negom ya görsen 16 17 yaşında çoğudirek asilanlar biraz daha büyük. kendilerini düşürdükleri durum çok kötü ben en çok ona üzüldüm.
halbuki pırıl pırıl gençler yani böyle saçma sapan şeylere ne gerek var
Allah akıl fikir versin inşallah
esim derdi laf attilar. numara yazıp oturduğum masaya bıraktılar, elimize sıkıştırıp gidiyolar falan diye de ben bu kadar ciddi bisey olduğunu düşünmemiştim hiçcidden oracikta sevgili olcaklar yüz bulsalar
Daha küçük canım, anne kuzusuÇabucak geçsin inşallah o kadar yoruldum ki.
Benden başka kimseyi istemiyor sanki. Babası gelince sarılıyor ya bana, babasını itip bağırıyor, gelip saçlarımı okşayıp öpüyor
Bu hallerine aşığım ama hep böyle olursa ne yaparım bilmiyorum.
Kuzum acaba güvenli bağlanma dedikleri şey mi gerçekleşmemiş aranızdaÇabucak geçsin inşallah o kadar yoruldum ki.
Benden başka kimseyi istemiyor sanki. Babası gelince sarılıyor ya bana, babasını itip bağırıyor, gelip saçlarımı okşayıp öpüyor
Bu hallerine aşığım ama hep böyle olursa ne yaparım bilmiyorum.
bayıldığı yemekten nefret edicek, sonra tekrar yicek, görünce yememek için ağladığı yemeği bayıla bayıla yicekhepsi geçici canim. kucaktan da iner yemek de yer sakin de durur
sen stres olmao ne zaman ne kadar isterse saril sev
Elbette geçecek tatlım. Bak sana bi formül, sabır ve kararlılık
Ayneeen, benim küçük ek gıda almadı 6 ay burnumdan getirdi, bir kurban bayramı günü ağzına kavurma verdim, ayy şapur şupur bir yedi, oğlan etçiymiş meğerbayıldığı yemekten nefret edicek, sonra tekrar yicek, görünce yememek için ağladığı yemeği bayıla bayıla yicekhepsi geçici canim. kucaktan da iner yemek de yer sakin de durur
sen stres olmao ne zaman ne kadar isterse saril sev
Daha küçük canım, anne kuzusubüyüdükçe değişir tabi ki, kv ne arada göndermeye devam et alışsın biraz sensiz durmaya.
Kuzum acaba güvenli bağlanma dedikleri şey mi gerçekleşmemiş aranızda
Ben bu kadar kıskanç halimle polis eşi olsaydım halim nice olurdu. Allahım biliyorda bana sadece erkeklerin çalıştığı yerde çalışan koca vermiş
Elbette geçecek tatlım. Bak sana bi formül, sabır ve kararlılık
Canım sen gergin, stresli oldukça emin ol o da öyle olmaya devam edecek, yemesin, bırak, ya hu afrika günlerce yemek yüzü görmüyor bebekler, çocuklar.Öyle yapmaya çalışıyorum, bir de 13 aylık bebek kıskançlığı ne bilir bilmiyorum ama babasından bile kıskanmaya başladı. Adam yanıma yaklaşınca pıtır pıtır emekleyip ayırıyor bizi. Yoruldum çok inşallah geçer. Yemek yemeyisi de cok geriyor beni
İnşallah geçecek, sabrediyorum
Büyüme atağı kesinGönderiyorum canım aslında bu aralar orada da durmuyor. Insallah gecici bir surectir
Hiç zannetmiyorum, bence babasıyla gerçekleşmedi ya da evleri ayırdığımız dönemde zedelendi. normalde babasına düşkündü çünkü.
Şu üniforma fantezisi ne menem bişey acepben de kıskanç değilimdir hiçaslında polislik de genel olarak erkek mesleği gibi de iste kızlarımız sağolsun. aileden, küçük yerden küçük şehirden uzak iyi bi maasla yasam diye bakiyolar olaya ve tabiki üniforma olarak :) :)
Canım sen gergin, stresli oldukça emin ol o da öyle olmaya devam edecek, yemesin, bırak, ya hu afrika günlerce yemek yüzü görmüyor bebekler, çocuklar.
Ben yemek konusunda rahatım, çocukların peşinden hiç koşmam (bir tek küçük ek gıdayı reddetti o zaman çok hırs yaptım, ben direttikçe yemedi, ben bıraktım yemeye başladı) hiç acıktınız mı demem, ben bunu yemiycem derler, dilleri yarım yamalak döndüğü zaman bile, iyi sen bilirsin yemek bu başka yok kaldırıyorum derim, ondan sonra yerler.
Şimdi onlar yemek diye beni bezdiriyor
Yemek konusunda ne kadar hassas anne gördüysem çocuğu yemek yemiyor
Muhtemelen öyle, bu ataklar beni yaşlandırdı resmen bitse de kurtulsak :)Büyüme atağı kesin
Biteeer, okullu bile olursunuzBen de kendimi yemek konusunda rahat sanıyordum, meğer bebeğim iştahlıymış :)
Biraz ben de rahat bırakayım dediğin gibi acıkınca yer inşallah
Muhtemelen öyle, bu ataklar beni yaşlandırdı resmen bitse de kurtulsak :)
Biteeer, okullu bile olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?