Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçecek tabi canım, büyüme atağıdır, hiç strese girme

Vayy reziller vay sinir oldum

Gönlünüzce bulun kuzum inşaallah ❤

yazık negom ya görsen 16 17 yaşında çoğu direk asilanlar biraz daha büyük. kendilerini düşürdükleri durum çok kötü ben en çok ona üzüldüm.
halbuki pırıl pırıl gençler yani böyle saçma sapan şeylere ne gerek var

Allah akıl fikir versin inşallah
esim derdi laf attilar. numara yazıp oturduğum masaya bıraktılar, elimize sıkıştırıp gidiyolar falan diye de ben bu kadar ciddi bisey olduğunu düşünmemiştim hiç cidden oracikta sevgili olcaklar yüz bulsalar

Canim sorunların çözülmesine cok sevindim yüzünüz hep gülsün inşaallah. Ve gönlünüze gore mis gibi bir eviniz olsun. Rabbim yolunuzu açık etsin

Geçecek tabi canım, büyüme atağıdır, hiç strese girme ❤

Çabucak geçsin inşallah o kadar yoruldum ki.
Benden başka kimseyi istemiyor sanki. Babası gelince sarılıyor ya bana, babasını itip bağırıyor, gelip saçlarımı okşayıp öpüyor
Bu hallerine aşığım ama hep böyle olursa ne yaparım bilmiyorum.

bayıldığı yemekten nefret edicek, sonra tekrar yicek, görünce yememek için ağladığı yemeği bayıla bayıla yicek hepsi geçici canim. kucaktan da iner yemek de yer sakin de durur

sen stres olma o ne zaman ne kadar isterse saril sev

Ben bu kadar kıskanç halimle polis eşi olsaydım halim nice olurdu. Allahım biliyorda bana sadece erkeklerin çalıştığı yerde çalışan koca vermiş
Elbette geçecek tatlım. Bak sana bi formül, sabır ve kararlılık

Üniforma sevdası nedir bu millette çok ilginç, hayal dünyalarında ne varsa artık
Daha küçük canım, anne kuzusu büyüdükçe değişir tabi ki, kv ne arada göndermeye devam et alışsın biraz sensiz durmaya.

Kuzum acaba güvenli bağlanma dedikleri şey mi gerçekleşmemiş aranızda

Öyle yapmaya çalışıyorum, bir de 13 aylık bebek kıskançlığı ne bilir bilmiyorum ama babasından bile kıskanmaya başladı. Adam yanıma yaklaşınca pıtır pıtır emekleyip ayırıyor bizi. Yoruldum çok inşallah geçer. Yemek yemeyisi de cok geriyor beni

Elbette geçecek tatlım. Bak sana bi formül, sabır ve kararlılık

İnşallah geçecek, sabrediyorum

Ayneeen, benim küçük ek gıda almadı 6 ay burnumdan getirdi, bir kurban bayramı günü ağzına kavurma verdim, ayy şapur şupur bir yedi, oğlan etçiymiş meğer kıymalı yumurta, et, patatesli yumurta derken yemek yemeye başladı, 3 yaşından sonra da eti bıraktı sebzeye düştü

Daha küçük canım, anne kuzusu büyüdükçe değişir tabi ki, kv ne arada göndermeye devam et alışsın biraz sensiz durmaya.

Gönderiyorum canım aslında bu aralar orada da durmuyor. Insallah gecici bir surectir

Kuzum acaba güvenli bağlanma dedikleri şey mi gerçekleşmemiş aranızda

Hiç zannetmiyorum, bence babasıyla gerçekleşmedi ya da evleri ayırdığımız dönemde zedelendi. normalde babasına düşkündü çünkü.

ben de kıskanç değilimdir hiç aslında polislik de genel olarak erkek mesleği gibi de iste kızlarımız sağolsun. aileden, küçük yerden küçük şehirden uzak iyi bi maasla yasam diye bakiyolar olaya ve tabiki üniforma olarak :) :)

Canım sen gergin, stresli oldukça emin ol o da öyle olmaya devam edecek, yemesin, bırak, ya hu afrika günlerce yemek yüzü görmüyor bebekler, çocuklar.
Ben yemek konusunda rahatım, çocukların peşinden hiç koşmam (bir tek küçük ek gıdayı reddetti o zaman çok hırs yaptım, ben direttikçe yemedi, ben bıraktım yemeye başladı) hiç acıktınız mı demem, ben bunu yemiycem derler, dilleri yarım yamalak döndüğü zaman bile, iyi sen bilirsin yemek bu başka yok kaldırıyorum derim, ondan sonra yerler.
Şimdi onlar yemek diye beni bezdiriyor
Yemek konusunda ne kadar hassas anne gördüysem çocuğu yemek yemiyor

Büyüme atağı kesin

Şu üniforma fantezisi ne menem bişey acep

Ben de kendimi yemek konusunda rahat sanıyordum, meğer bebeğim iştahlıymış :)
Biraz ben de rahat bırakayım dediğin gibi acıkınca yer inşallah

Büyüme atağı kesin
Muhtemelen öyle, bu ataklar beni yaşlandırdı resmen bitse de kurtulsak :)

Biteeer, okullu bile olursunuz

Biteeer, okullu bile olursunuz

Ahhh inşallah canım benim :)
Bugün beni o kadar güldürdü ki, babası işten geldiğinde yatakta oynuyorduk biz, babası sarıldı öptü filan beni, adamın elini tutmuş itiyor, kafasını göğsüme yasliyor, saçlarıma cici cici yapıp öpüyor

Aşık oldum resmen, babasından kıskanıyor adeta şok oldum kız çocukları babaya düşkün olur derler bir de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…