Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne oldu ki
İkisinin ortası olsa yeter bana. Bazı önemli şeyleri de unutuyorum
Canım duvarını yine gizlemişsin o yüzden okuyamadım. Devlet sırrı mı var kız neden gizleyip duruyorsun
Eşim nickimi öğrendi ondan kız

Ay çok tatlı yaaa
Evet sanırım öyle bir dönem yaşıyor inşallah düzelir zamanla, bizimki de göğsümü açıp memme memme diyip duruyor her yerde, delirtti beni

insanda utanmada kalmiyo zaten belli bi zaman sonra meme lafina o kadar alisiyo ki insan benim oğlum meme emme falan deyince hiç rahatsız olmuyodum

Bak cici ciddi söylüyorum ben bu kadar hassas noktan olduğunu bilmiyodum bu bir ikincisi Allah şahit görmeden sever mi insan severmiş işte kanım cok ısındı sana muhabbetine bende beğenmedim butonunu sevmediğini bildiğim için beğenmedim atıp seni kızdırmak istedim hani kız bana sataş bende sana sataşayım diye hani insan en cok sevdiğiyle uğraşırmış ya o misali.. tamam sonra kızınca bende özür diledim değil mi hani bu bir erdemdir uzatmanın bi anlamı yoktu bence niyetim kötü asla değildi bazen bazıları beğenmedim atıyodu sende sataşıyodun ya bende dedim hadi bende yapayım sataşalım uğraşayım biraz falan ama sen ciddiye bindirdin olayı vesselam... sonra yazdığın bi mjı okuyunca cok üzüldüm tamam dedim benim burda yerim yok ben gideyim sonra gidiyorum yaZdım kimse cevap vermedi bu sefer daha cok üzüldüm bu kadar cok muhabbet ettiğim insanların bi gitme yazmaması beni üzdü belki de bu saçma bi düşünce bilmiyorum olabilir ama ben sosyal medya bile kullanmıyorum sadece bu topikte takılıyorum neyim var yok hep buraya yazıyorum ondan beklentim çoktu heralde hatta dün baktım en cok mj yazanlardan biri benim bu topiğe... neyse cok uzattım biliyorum ama olay bundan ibaret sırf seni sevdiğim için ve sana nazım geçtiği için yapmıştım o kadar..

Bana bak banaaaa senin sıfatını yerim biliyon mu bak Allahım yarabbiiimmm

Nasıl kıstıracakmıssın soyle bakayım

önce serenat yapcam sana
sesimin güzelliğine gelirsin diye. ya da bet sesime bi tomates de sen firlatmak ister gelirsin diye

sonra pusuya yatip beklicem gelince elimden kacama diye

sonra da böyle yakalicam seni

çakal zepram benim

bence arada olur böyle şeyler
sen kafana takma cici de kayitsiz kalmaz bence. bundan sonra beğen butonuna bant yapistırırım senin basamazsin olur biter
kız duyduğuma göre 21 k yi da sen almisin doğru mu

Sen konser verirsin de ben gelmez miyim süpürgemle

Yakala ama sakın bırakma olur mu

Ben senden zaten kaçamammmm

bence arada olur böyle şeyler
sen kafana takma cici de kayitsiz kalmaz bence. bundan sonra beğen butonuna bant yapistırırım senin basamazsin olur biter
kız duyduğuma göre 21 k yi da sen almisin doğru mu
Olur tabiki ama uzaması üzdü beni ben daha cok bura için üyeliğimi iptal etmedim sizi cok sevdiğim için

Bidaha atmam zaten

Evet ben almışım

Şu üniforma fantezisi ne menem bişey acep
Ya oyle ileri boyut dusuncem hicbi zaman olmadi ama uniformali polis asker subay bende severdim begenirdim yakistirdigim icjn heralde... ama oyle biriyle evlenseydim kesin cildirirdim.kiskancliktan esim bekci olsaydi bile polisler kadar olmasada bi havasi olacakti dusunmeye baslamistim ... hos olamadi zaten ya...

Olur tabiki ama uzaması üzdü beni ben daha cok bura için üyeliğimi iptal etmedim sizi cok sevdiğim için

Bidaha atmam zaten

Evet ben almışım

kız habersiz mi aldın bu kez

ya cicide çok giremiyo ki. daha sık girebilse bu kadar uzamazdi zaten. bu ara hepimiz bi giremeyip yetisemiyoz ben kaç sayfa kaçırdım onu bile unuttum dönüp okusam çok usendim

uslu bi zepra olursan belki şirinleri bile görebilirsin

Sen konser verirsin de ben gelmez miyim süpürgemle

Yakala ama sakın bırakma olur mu

Ben senden zaten kaçamammmm

Allah'ım laflara bak laflara gel beni avla diyür resmen seni yerim cakal soslu çıtır zepram benim

600 tl cocga ne kirtasiye malzenesi alicaklar da nr yaptiracaklar tutturabildiklerinden almaya bakiyorlsr iste Allah vicdan versin

600 tl cocga ne kirtasiye malzenesi alicaklar da nr yaptiracaklar tutturabildiklerinden almaya bakiyorlsr iste Allah vicdan versin

valla cayim pek etkinlik yok gibiydi zaten ama ona takılacak kadar normal bi insan da değilim ben çok baska şeylere taktigimdan aradığım kresi bulup tamam al parasi lanet olsun der gecerim

baska bi kres vardi mesela o da fiyat 1250 tl ydi aylık o da tek seferlik kiyafet parası istemişti. cocuklara iki üç takım eşofman aliyolarmis. e madem serbest gitmesinler ful onlarin dedigi kiyafeti giysinler. ama dert parayi biraz daha fazla almakta dediğin gibi. ekstra bide kırtasiye parasi vardi mesela o kreste verilecek ama onlar 300 tl gibi bisey istemişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…