- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.121
Eşim nickimi öğrendi ondan kızNe oldu ki
İkisinin ortası olsa yeter bana. Bazı önemli şeyleri de unutuyorum
Canım duvarını yine gizlemişsin o yüzden okuyamadım. Devlet sırrı mı var kız neden gizleyip duruyorsun
yaaa ben kocami birakip size geliyom sen kocani tercih ediyon demekAhahah kıyamam yaaaaayoğun kadın akşamda ben girmiyom herifle ilgileniyom hahah
Eşim nickimi öğrendi ondan kız
Ay çok tatlı yaaa
Evet sanırım öyle bir dönem yaşıyor inşallah düzelir zamanla, bizimki de göğsümü açıp memme memme diyip duruyor her yerde, delirtti beni
Bak cici ciddi söylüyorum ben bu kadar hassas noktan olduğunu bilmiyodum bu bir ikincisi Allah şahit görmeden sever mi insan severmiş işte kanım cok ısındı sana muhabbetine bende beğenmedim butonunu sevmediğini bildiğim için beğenmedim atıp seni kızdırmak istedim hani kız bana sataş bende sana sataşayım diye hani insan en cok sevdiğiyle uğraşırmış ya o misali.. tamam sonra kızınca bende özür diledim değil mi hani bu bir erdemdir uzatmanın bi anlamı yoktu bence niyetim kötü asla değildi bazen bazıları beğenmedim atıyodu sende sataşıyodun ya bende dedim hadi bende yapayım sataşalım uğraşayım biraz falan ama sen ciddiye bindirdin olayı vesselam... sonra yazdığın bi mjı okuyunca cok üzüldüm tamam dedim benim burda yerim yok ben gideyim sonra gidiyorum yaZdım kimse cevap vermedi bu sefer daha cok üzüldüm bu kadar cok muhabbet ettiğim insanların bi gitme yazmaması beni üzdü belki de bu saçma bi düşünce bilmiyorum olabilir ama ben sosyal medya bile kullanmıyorum sadece bu topikte takılıyorum neyim var yok hep buraya yazıyorum ondan beklentim çoktu heralde hatta dün baktım en cok mj yazanlardan biri benim bu topiğe... neyse cok uzattım biliyorum ama olay bundan ibaret sırf seni sevdiğim için ve sana nazım geçtiği için yapmıştım o kadar..Beğenmekten gelemeyenlerde bugün; "ben"
Oysaki sadece tünaydın yazıp kaçacaktım..
Dün babamla eşi geldi. Kız kardeşim ve ben kırgınlıklarımızı söyledik. Kırgınlığımızın babamıza olduğunu, kadının üstüne alınmaması gerektiğini söyledik. Kadına da bizim akbaba akrabalar bizi farklı lanse ettikleri için çekinmiş en başında bizden. Sonra o akrabaların akbaba olduğunu idrak edince kolu komşuya kız kardeşim ve beni soruşturmuş herkes çok iyidir kızlar diye anlatınca kadın da bizim peşimize düşmüş. Babam da bunca zaman bizim yanımızda olmak yerine kadının peşinde koştuğu için bize adım atmaya hep çekinmiş hatta hep fotolarımıza bakarak uyumuş falan.. Aslında çok dallı budaklı konular ama yüzeysel olarak özetledim. Sonuç olarak kadın bizi pek sevdi. Babam siz benim canım evlatlarımsınız sizi çok seviyorum sizdenn vazgeçmem modundaydı. Sonuç olarak barışma sağlanmış oldu. Bizde kız kardeşimle çok uzatmadık. Kırgınlık tabiki geçmiyor ama unutmuş gibi devam edeceğiz artık..
@tosia kuzum seninde mi babanla sorunların var?
Memeli Mestan silikleşmesi sanırım yumurtlama döneminin bitmeye başladığını gösteriyor. Koyuyken değerlendirdin inşallah.
------
Kutsal konusunda da cidden küstüm yav neden inanmıyorsunuz. Beğenmedim butonu benim hassas noktam. Eski üyeler bilir o butonla savaşımı ben o buton yüzünden az ban yemedimHatta o butonun emoji skorunu düşürmesi bile benim delirmelerim yüzünden kaldırıldı. Kutsal da son zamanlarda bana çok sık o butonu kullanınca kızdım. Aslında kızma nedenim butondan öte yorgun argın 5 kişiye şiir yazmışım insan kalkıp beğenmedim atar mı. Nasıl kızmayayım. Emeğe saygısızlık, emek göstermişim. Aslında önce şakasına kızmıştım profiline yazdığım yazıda ciddi değildim ama sonra ciddi olarak kızmaya karar verdim. Niye bu kadar şaşkınsınız yav ne var küsme hakkımı kullanamaz mıyım
Ama ben küsüm diye topikten el etek çekmene gerek yok henüz küstürmediğin birsürü arkadaşın var burdaYoulost16
kız fıstık çakalnapiyosun bakalım
seni kistircam diye tetikte bekledim bütün gün
Bana bak banaaaa senin sıfatını yerim biliyon mu bak Allahım yarabbiiimmm
Nasıl kıstıracakmıssın soyle bakayım
Bak cici ciddi söylüyorum ben bu kadar hassas noktan olduğunu bilmiyodum bu bir ikincisi Allah şahit görmeden sever mi insan severmiş işte kanım cok ısındı sana muhabbetine bende beğenmedim butonunu sevmediğini bildiğim için beğenmedim atıp seni kızdırmak istedim hani kız bana sataş bende sana sataşayım diye hani insan en cok sevdiğiyle uğraşırmış ya o misali.. tamam sonra kızınca bende özür diledim değil mi hani bu bir erdemdir uzatmanın bi anlamı yoktu bence niyetim kötü asla değildi bazen bazıları beğenmedim atıyodu sende sataşıyodun ya bende dedim hadi bende yapayım sataşalım uğraşayım biraz falan ama sen ciddiye bindirdin olayı vesselam... sonra yazdığın bi mjı okuyunca cok üzüldüm tamam dedim benim burda yerim yok ben gideyim sonra gidiyorum yaZdım kimse cevap vermedi bu sefer daha cok üzüldüm bu kadar cok muhabbet ettiğim insanların bi gitme yazmaması beni üzdü belki de bu saçma bi düşünce bilmiyorum olabilir ama ben sosyal medya bile kullanmıyorum sadece bu topikte takılıyorum neyim var yok hep buraya yazıyorum ondan beklentim çoktu heralde hatta dün baktım en cok mj yazanlardan biri benim bu topiğe... neyse cok uzattım biliyorum ama olay bundan ibaret sırf seni sevdiğim için ve sana nazım geçtiği için yapmıştım o kadar..
Sen konser verirsin de ben gelmez miyim süpürgemleönce serenat yapcam sana
sesimin güzelliğine gelirsin diye. ya da bet sesime bi tomates de sen firlatmak ister gelirsin diye
sonra pusuya yatip beklicem gelince elimden kacama diye
sonra da böyle yakalicam seni
çakal zepram benim
Olur tabiki ama uzaması üzdü beni ben daha cok bura için üyeliğimi iptal etmedim sizi cok sevdiğim içinbence arada olur böyle şeyler
sen kafana takma cici de kayitsiz kalmaz bence. bundan sonra beğen butonuna bant yapistırırım senin basamazsinolur biter
kız duyduğuma göre 21 k yi da sen almisindoğru mu
Kociş burayı bilmiyo napimyaaa ben kocami birakip size geliyom sen kocani tercih ediyon demek
Ya oyle ileri boyut dusuncem hicbi zaman olmadi ama uniformali polis asker subay bende severdim begenirdim yakistirdigim icjn heralde... ama oyle biriyle evlenseydim kesin cildirirdim.kiskancliktan esim bekci olsaydi bile polisler kadar olmasada bi havasi olacakti dusunmeye baslamistim ... hos olamadi zaten ya...Şu üniforma fantezisi ne menem bişey acep
Olur tabiki ama uzaması üzdü beni ben daha cok bura için üyeliğimi iptal etmedim sizi cok sevdiğim için
Bidaha atmam zaten
Evet ben almışım
Sen konser verirsin de ben gelmez miyim süpürgemle
Yakala ama sakın bırakma olur mu
Ben senden zaten kaçamammmm
Ya delirtiyo su sitedeki reklamlar beni yazacagm seyi oyle zor yaziyormkiEki Görüntüle 2309170 çok merak ediyorum bu doktor neden böyle bakıyorbari daha güzel bir fotoğraf koysalarmış
600 tl cocga ne kirtasiye malzenesi alicaklar da nr yaptiracaklar tutturabildiklerinden almaya bakiyorlsr iste Allah vicdan versinöğretmen indirimi varmis kurumda. esimin polis olduğunu duyunca kardeş meslek gibi düşündü galibamadem polissiniz kırtasiye parasını almayalim dedi:) 1900 küsur aylik ücret onu da 1800 e indi canim:) ama mantıklı düşününce 2 yaşında çocuk 100 liralik kırtasiye malzemesi bile kullanmaz ki oyun oynicak gelcek eve:)
3 saat olması çok iyi yamasrafi bitmiyo maalesef çocuğun Allah canlarini sağ etsin de :)
Sen binli msjlara yaklasirken gel kutsali yakalamak isteyncekız fıstık çakalnapiyosun bakalım
seni kistircam diye tetikte bekledim bütün gün
600 tl cocga ne kirtasiye malzenesi alicaklar da nr yaptiracaklar tutturabildiklerinden almaya bakiyorlsr iste Allah vicdan versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?