- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.101
İyim bacım kalkıcam bildirim geliyorNapıyonuz bacılar
Şu üniforma fantezisi ne menem bişey acep
Ahhh inşallah canım benim :)
Bugün beni o kadar güldürdü ki, babası işten geldiğinde yatakta oynuyorduk biz, babası sarıldı öptü filan beni, adamın elini tutmuş itiyor, kafasını göğsüme yasliyor, saçlarıma cici cici yapıp öpüyor
Aşık oldum resmen, babasından kıskanıyor adeta şok oldum kız çocukları babaya düşkün olur derler bir de
Burası böyle ya beğeni bildirimi gelir yada alıntıİyim bacım kalkıcam bildirim geliyorsen napıyosun
@Dilos06 diloşum nerdesin?
@Kendinisevenbirii ya sen
@Kajmery34 banı daha geçmedi mi? Belki de evlendi düğünü oldu kızın
Benim kuzu kreşe başladı teyzesiBurası böyle ya beğeni bildirimi gelir yada alıntınasıl geçiyor günler canısı
Oyy artık etkinliklere doyamazsınBenim kuzu kreşe başladı teyzesionun tatlı telaşıyla uğraşıyoruz gerçi bugün malzeme listesi geldi kolum kadar
Benim kuzu kreşe başladı teyzesi ☺ onun tatlı telaşıyla uğraşıyoruzgerçi bugün malzeme listesi geldi kolum kadar
Burası böyle ya beğeni bildirimi gelir yada alıntınasıl geçiyor günler canısı
Özeller öyle yapıyor canım, onlar kendi alıyor malzemeyi, devlet de sen kendin alıyorsundevlet ana okulu mu limonsuzum
bizim kreste kırtasiye parasi aliyolar sen bisey almiyosunonun dışında nevresim, çarşaf, alez, pijama takımı, suluk, yedek kıyafet istediler. bide bezli olduğu için bez islak mendil ve eldiven alcaz.
600 lira demişti müdür kırtasiye parasına sonrada sizden almayiz dedi
Ooo çokmuş yadevlet ana okulu mu limonsuzum
bizim kreste kırtasiye parasi aliyolar sen bisey almiyosunonun dışında nevresim, çarşaf, alez, pijama takımı, suluk, yedek kıyafet istediler. bide bezli olduğu için bez islak mendil ve eldiven alcaz.
600 lira demişti müdür kırtasiye parasına sonrada sizden almayiz dedi
Aynen öyle canım ya. Bu kadar şeye ne gerek var anlayamadım. Neyse yapacak bişey yok mecburOyy artık etkinliklere doyamazsınhe vallaj sanki 10 yıl kullancak gibi liste istiyolar valla
Ahahah kıyamam yaaaaayetisemiyom annem yetisemiyomaha simdi muhabbet içinde bile kac tane mesaji cevapsız biraktim sayamadim geri dönüp arasam sayfalarda kayboluyom
sen beni yanlış anlama farketmemisimdiryetisemicem zaman laf atmiyorum akşam bebe uyusun da o zaman yetisecm inşallah
ayni benim oğlanseninki kadarken o da öyleydi biraz daha büyüyünce bakti ayirmak yetmez. köpekler iseyip bölge işaretler ya. oglum da gelip babasına sırtını dönüp meme açıp emmeye başlardı sen kimsin o benim annem der gibi
şimdi de biz birbirimize sarılıp öpunce kahkaha atiyo öptü diyosonra o da gelip katılıyo bize:) dönemsel kuzu hepsi:) su an anneden ayrılma korkusu yasiyo sanirim dönem olarak
Eki Görüntüle 2309170 çok merak ediyorum bu doktor neden böyle bakıyorbari daha güzel bir fotoğraf koysalarmış
Ooo çokmuş yasizden neden almadılar?
Yok bizim diyanete bağlı canım. 3 saat falan kalacak.
Aynen öyle canım ya. Bu kadar şeye ne gerek var anlayamadım. Neyse yapacak bişey yok mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?