Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ayni benim oğlan seninki kadarken o da öyleydi biraz daha büyüyünce bakti ayirmak yetmez. köpekler iseyip bölge işaretler ya. oglum da gelip babasına sırtını dönüp meme açıp emmeye başlardı sen kimsin o benim annem der gibi

şimdi de biz birbirimize sarılıp öpunce kahkaha atiyo öptü diyo sonra o da gelip katılıyo bize:) dönemsel kuzu hepsi:) su an anneden ayrılma korkusu yasiyo sanirim dönem olarak

İyim bacım kalkıcam bildirim geliyor sen napıyosun

@Dilos06 diloşum nerdesin?
@Kendinisevenbirii ya sen
@Kajmery34 banı daha geçmedi mi? Belki de evlendi düğünü oldu kızın
Burası böyle ya beğeni bildirimi gelir yada alıntı nasıl geçiyor günler canısı

Benim kuzu kreşe başladı teyzesi onun tatlı telaşıyla uğraşıyoruz gerçi bugün malzeme listesi geldi kolum kadar
Oyy artık etkinliklere doyamazsın he vallaj sanki 10 yıl kullancak gibi liste istiyolar valla

Benim kuzu kreşe başladı teyzesi ☺ onun tatlı telaşıyla uğraşıyoruz gerçi bugün malzeme listesi geldi kolum kadar

devlet ana okulu mu limonsuzum

bizim kreste kırtasiye parasi aliyolar sen bisey almiyosun onun dışında nevresim, çarşaf, alez, pijama takımı, suluk, yedek kıyafet istediler. bide bezli olduğu için bez islak mendil ve eldiven alcaz.

600 lira demişti müdür kırtasiye parasına sonrada sizden almayiz dedi

Burası böyle ya beğeni bildirimi gelir yada alıntı nasıl geçiyor günler canısı

yetisemiyom annem yetisemiyom aha simdi muhabbet içinde bile kac tane mesaji cevapsız biraktim sayamadim geri dönüp arasam sayfalarda kayboluyom

sen beni yanlış anlama farketmemisimdir yetisemicem zaman laf atmiyorum akşam bebe uyusun da o zaman yetisecm inşallah

Özeller öyle yapıyor canım, onlar kendi alıyor malzemeyi, devlet de sen kendin alıyorsun

Ooo çokmuş ya sizden neden almadılar?
Yok bizim diyanete bağlı canım. 3 saat falan kalacak.
Oyy artık etkinliklere doyamazsın he vallaj sanki 10 yıl kullancak gibi liste istiyolar valla
Aynen öyle canım ya. Bu kadar şeye ne gerek var anlayamadım. Neyse yapacak bişey yok mecbur

Ahahah kıyamam yaaaaa yoğun kadın akşamda ben girmiyom herifle ilgileniyom hahah

Ay çok tatlı yaaa
Evet sanırım öyle bir dönem yaşıyor inşallah düzelir zamanla, bizimki de göğsümü açıp memme memme diyip duruyor her yerde, delirtti beni

Ooo çokmuş ya sizden neden almadılar?
Yok bizim diyanete bağlı canım. 3 saat falan kalacak.

Aynen öyle canım ya. Bu kadar şeye ne gerek var anlayamadım. Neyse yapacak bişey yok mecbur

öğretmen indirimi varmis kurumda. esimin polis olduğunu duyunca kardeş meslek gibi düşündü galiba madem polissiniz kırtasiye parasını almayalim dedi:) 1900 küsur aylik ücret onu da 1800 e indi canim:) ama mantıklı düşününce 2 yaşında çocuk 100 liralik kırtasiye malzemesi bile kullanmaz ki oyun oynicak gelcek eve:)
3 saat olması çok iyi ya masrafi bitmiyo maalesef çocuğun Allah canlarini sağ etsin de :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…