Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pekiiiiiiiiiiii

pekiiiiiiiiiiii

Sen binli msjlara yaklasirken gel kutsali yakalamak isteynce

doğru diyosun

ay negomun topigine girdim gireli daha bi temizlik yapan insana döndüğüm için vakit kalmiyo yav demek ben önceden hep oturuyomusum

Çok sevindim babanla aranın düzelme yoluna girmesine

Cocugunu emanet edecegn yer cok onemli yaa cok zor isler bu isler

Cocugunu emanet edecegn yer cok onemli yaa cok zor isler bu isler

mutlu olsun da bisey ogrenmesini beklemiyorum açıkçası
o konuda aşırı hassasim
hele geçen gün bi kadin vardi parkta. bakiciymis ama sadece haftasonu geliyomus yemek temizlik artı çocuk bakımı.

hafta içi bakıcı ayriymis. hafta içinin temizlik yemek işini halleden bayan da ayriymis.

kadin doktormus, babaanne çocuklara bakmiyomus. önceki bakici yabanciymis. ben sormayip konuyu degistirmeye çalıştıkça kadin her şeyini döktü o evin

bana da sürekli krese verme bakıcıların da iyisi var deyip durdu. hani desem sizle anlaşalım bı konuşalım diye hemen atlicak.

kadina sinir oldum resmen. çok zor ya çocuk yetiştirmek. birine bi yere emanet etmek
Allah annelerin yardımcısı olsun.

Benim arkadaşım da farklı bir şehirde yaşıyor ailesinden, kayinvalidesi bakmiyor
Onun oturduğu yerde de 1 2 tane düzgün herkesin bildiği güvendiği bakıcı varmış, kız diyor ki 2 katını teklif ettim maaşın yine kabul etmiyor. Aile gibi olmuşlar artık. Parkta filan konusuluyormus hep bakicilarin yaptiklari, iyilikleri, kötülükleri kız hiç cesaret edemiyorum artık diyor

ya benim kaç kere başıma geldi kuzum. bakicilar iyi güzel bakiyo da bazilari baska anne görünce de sansini deniyo yani. hani anlaşalım desem anlassak diğer tarafi bırakıp bana gelecek. eeee benim çocuğuma başkasının çocuğunu bırakıp gelen daha iyi teklif gelince benle durur mu
kesinlikle güvenmiyorum öyle insanlara.

tabi canım parkta hep aynı saatte gidiyo herkes belli bi zaman sonra. bizim burda da öyle. mesela bu kadinla birlikte bide yabanci bakicisi olan bebek geliyo. kadin muhabbet etmez. sadece cocukla ilgilenir. muhabbet etse de cocukla ve çocuk gelişimiyle ilgili konuşur. o kadın çok iyi bi bakici mesela. ama bu bahsettiğim cocuklara bakmiyo nerde birini bulsa cen cen cen cen konuşuyo. cocuklarin dedesi de yanlarinda gelmis ona iteliyo çocukları bi tane anneanne var o da torununa çok güzel bakiyo. ama kötü bakan anneanne babaanne de çok gördüm.

cidden bebek işi en zor şey Allah bütün annelere kendi bakma fırsatı versin.

Ahhh ahh keşke
Bazen deli gibi işe dönmek istiyorum, bebek bakımından bunalıyorum filan sonra da kendimi suçlu hissediyorum.
Bizim Allaha şükür babaannemiz var, gözüm arkada kalmıyor onda olunca. Sadece beni özlerse ararsa, diş çıkarırken ne olacak diyorum, hasta olduğu günler olacak. O kadar üzülüyorum ki bunları düşününce
Bazen sırf bu yüzden çocuk yapmamaliydim diyorum kendim buyutemeyeceksem.
Bir taraftan da diyorum ki 3 5 sene sonra okula başlayacak, o zaman ne yapacaktim evde, kızımın ihtiyaçlarını daha güzel gidermek varken, maaşımı alıp gönlümce yavruma harcamak varken evde esimden maaş beklemek durumunda kalacaktım. O kadar zor bir durum ki.
Özel sektör de degil ki ayrilayim biraz ara vereyim, sonra baslarim tekrar diyesin.

maalesef sistem bu kuzum. ya istifa edeceksin ya ise döneceksin. yarım gün falan olsa çok güzel idare edilir. sen bunalmazsin çocuk yipranmaz. ama sistem seni itiyo işte.
bi abla var is yerinde o çalışırken mesela 40 günmus doğum izni. abla geç doğum yapınca 40 gün izin bittiğinde bebek 20 gunlukmus. e memurluk olunca da birakamamis. logusa halimle ağlaya ağlaya çalıştım diyodu.

benim oğlan da iki yaşına yakın. iyisiyle kötüsuyle ben elimden geleni yaptım. herşey ates pahası olmuş. bi üniversite dersanedi yıllık 12 bin tl olmussa kalkıp caliscaksin napcaksin
sen şimdi evdeyken nolursa olsun sev sarıl ilgilen. benim evimin halini görseydin belki bi çay icmezdin evimde. ama o günler geçti iste. şimdi temizlik de yapıyorum çocuğa da bakıyorum. daha kolay bazı şeyler. inşallah senin bebeginde çok mutlu olur babaanneyle vakit gecirirken :) sen de rahat rahat çalışırsın

bu arada sordun mu canım ücretsiz izinden dönüp tekrar ayrılma mevzusunu

Canım kurumla hala konuşamadım, bir kaç bilene sordum ama bir cevap alamadım net olarak. Muhtemelen kuruma direk gidip görüşmek durumundayım bilgi almak için , böyle de enteresan bir kurum. Cok yoğun ve her kafadan başka bir ses çıkıyor, ben gideyim de yazılı filan tebliğ alayım diyorum eğer öyle birsey varsa, 2 3 ay sonra vazgecemesinler
Bizim kurumda da vardı öyle yaşı büyük kadınlar, göğsümden sütler akardı ben ağlardım diyorlardı. Cok erken basliyorlarmis isr gerçekten
Babaannesiyle cok mutlu masallah, ben hep en kötüsünü dusunuyorum malesef bu durumda. Onun gelecegi ve mutlu iyi yasamasi icin elimden geleni yapmak istiyorum ben de.

Kesinlikle bu devirde cocuk buyutmek biriyw emanet etmek cok zor krese de guvenmek secmek cok zor . Calismasan evde dursan gecim ihtiyac karsilamak cok zor .. Allah cumlemizin yardmcisi olsun

Kesinlikle bu devirde cocuk buyutmek biriyw emanet etmek cok zor krese de guvenmek secmek cok zor . Calismasan evde dursan gecim ihtiyac karsilamak cok zor .. Allah cumlemizin yardmcisi olsun

amin canım inşallah ya
ben bireydense toplulukla büyümesi taraftariyim şu an cocuk psikolojisini yıkıp geçmiş sacmalamis olabilirim tabi. ama nedense tek kisinin insiyatifine birakmak içimden gelmiyo

Ahahaha
Begene begene gelem dedim

Naber bebek

kız beybi hiç hamile gibi sallana sallana gelmedin yalniz

ben olsam on saat sürerdi bu halimle bile

iyi nolsun öyle ros gelmeden rosla dertli saatlere baglayak dedik

sen nasıl oldun napiyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…