Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herşey oldu valla ins gidebiliriz yani goturtucem

Kiskanmadi pek gideriz dedi ama bakalım napacak :)

Amin canmm Allah korusun cidden zor isler

Herşey oldu valla ins gidebiliriz yani goturtucem

Kiskanmadi pek gideriz dedi ama bakalım napacak :)

Amin canmm Allah korusun cidden zor isler

ay ross adam seni üçüncüye hamile olarak götürüyo belki de hava atacak seninkine inşallah güzel geçer her ani

Ben oyle yaptim iste 10 senelik is hayatimi biraktim kizimi buyutmek icin ... smdide maddi acidan sksyoruz biraz ise girsem kendimi biliyprum isten gelnce o kosturmacayi yaparken ben esim simdilerde oldgu gbi yorgnm diye uzanacak beni is guc yemek icin darlamaz fakat kendinden de bi randiman alamam ee beni sinir sknti basacak esmle daha cok tartsmalara giricem biliyorm . Kizim dersen beni ozlems olacak smdi bile bana yapisik resmen aksamlari o da ilgi bekleyecek bende ozlemis olacagim . Sirf bunlari dusunmekten ise grmektenn soguyorum evde durmakta skti beni sosyal acidan grsem.iyi de olabilir ama amasi beni dusunuruyor iste cok.bende yilbasini bekliyorm esime zam gelecek miktarna bi bakip ona gore netlestirirm napacgmi diye

ay ross adam seni üçüncüye hamile olarak götürüyo belki de hava atacak seninkine inşallah güzel geçer her ani
O değil de bni gorup de hamile halime aşık olursa o zaman manayı yedik ahahhaahahah

Hayal dünyamda çok geniştir

O kdr kişinin içinde karanlıkta beni görecek

Biz rüyalarda da buluşuyoruz genelde bnmkinin ruhu duymuyor hahahahahah

Aa kimin konseri canim

Biraz daha sabret o zamsn canım tek maaşla çok zor cidden, esin cok yuksek alacak ki ancak oyle rahat olacaksin. Allah yardimciniz olsun. Senin bebegin de kucuktu yanlis hatırlamıyorsam, biraz daha sabret bakalim

Biraz daha sabret o zamsn canım tek maaşla çok zor cidden, esin cok yuksek alacak ki ancak oyle rahat olacaksin. Allah yardimciniz olsun. Senin bebegin de kucuktu yanlis hatırlamıyorsam, biraz daha sabret bakalim
Yok canim 3 yasinda ev kredisi de oduyoruz esimin maasi yuksek degil gercekten luks hicbi masrafimiz yok ssde esim sigara kullaniyor ... gercekten cok zorr

Yok canim 3 yasinda ev kredisi de oduyoruz esimin maasi yuksek degil gercekten luks hicbi masrafimiz yok ssde esim sigara kullaniyor ... gercekten cok zorr

Büyümüş artık aslında keşke bakacak bir yakının olsaydı. Kreşe verince de maaşının çoğu oraya gidecek muhtemelen, masraflar da artacak. Ama en azından sosyalleşmesi ve gelişimine katkı sağlaması için göndermek güzel olurdu. Tabi Kreşten sonra ve önce kim ilgilenecek o da var. Hayat çok zor gerçekten

Aynı beni anlatıyon valla biz aynıyız ama allahtan srn bu ara izindeydin demi canım nasıl ev hanımlığı

Canim inan.dusun dusun bi hal oldm kk birinci noteri i da bu konuda cok basini sisirdim sagoolsn o da cok dinledi benj . Ama bi yola varamiyorum dedigin gbi alacagm maas tas catlasn 2500 olsa 1500 krese arti aylikta ivir zivir masraf olur diyorlar geriye ise gidip bu zorluklara katlanmaya degecek bi meblaag kalmiyor tam gun olmali kres yazik deglmi bide o boyutu var sabahin korunden aksam is cikisina kadar kiyamam ki ne bileyim .

Evet canım gerçekten zor, ne iş yapıyorsun evden çalışabilme imkanın olsaydı keşke.

Tanıdık birinin muhasebe bürosu olsaydı belki evden yapabilirdin, olmaz mı?
Hem çocuğun yanında olurdun hem para kazanırdın
Olabilirdi belki ama yok yarim gun is bulsam gene elime az para kalsa bile gtmeye raziyimdw bizim sektordede yarm gun is yok bakalm Allah hakkimjzda ne yazilar yazmis dusunmiyim etmiyim diyorm ama kafamdan da atamiyorum bakalim hayirlisi olur insallah cumlemizin hakknda ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…