- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.181
offf bütün şarkılarını çok severim
anneciğin nur içinde yatsin kuzum
inşallah kavuşur onlar da :)
Herşey oldu valla ins gidebiliriz yani goturtucemofff harika bisey buuuvalla süper moral olmuştur sana
sen kendine ve mercimeğimize iyi bak da ross biz ozleriz napalim
akros kiskanmiyo mu
aynen öyle şu saçma düzen içinde bile bi taraf tutuyoruz mecbur.ama olduktan sonra hersey oluyo heryerdeAllah korusun tüm yavrulari
Aminn canım benim, inşallah diyeceğim de adam ölsün demek gibi oluyor öyle diyince
evet ya demibak o aklıma gelmemişti benim hayırlısı o zaman
Herşey oldu valla ins gidebiliriz yani goturtucem
Kiskanmadi pek gideriz dedi ama bakalım napacak :)
Amin canmm Allah korusun cidden zor isler
Ben oyle yaptim iste 10 senelik is hayatimi biraktim kizimi buyutmek icin ... smdide maddi acidan sksyoruz biraz ise girsem kendimi biliyprum isten gelnce o kosturmacayi yaparken ben esim simdilerde oldgu gbi yorgnm diye uzanacak beni is guc yemek icin darlamaz fakat kendinden de bi randiman alamam ee beni sinir sknti basacak esmle daha cok tartsmalara giricem biliyorm . Kizim dersen beni ozlems olacak smdi bile bana yapisik resmen aksamlari o da ilgi bekleyecek bende ozlemis olacagim . Sirf bunlari dusunmekten ise grmektenn soguyorum evde durmakta skti beni sosyal acidan grsem.iyi de olabilir ama amasi beni dusunuruyor iste cok.bende yilbasini bekliyorm esime zam gelecek miktarna bi bakip ona gore netlestirirm napacgmi diyeCanım ne kadar yardımcı olursa olsun eş, yine çoğu şey kadına bakıyor. İstisnadır farklı olan, ben hiç görmedim. Hem çalışmak hem anne olmak, hem evin işini yapmak çok zor.
Kızım 13 aylık oldu neredeyse, artık işe başlamam lazım, babaannesi bakacak ona rağmen acaba biraz daha uzatsam mı ücretsiz izni diye düşünmüyor değilim ara ara. Eşim yeni terfi aldı, maaşta dişe dokunur bir iyileşme olursa bir oturup düşünürüm sanırım.
Eğer özel sektörde olsaydım kesinlikle çalışmaya ara verirdim kreş çağına gelene kadar en azından
O değil de bni gorup de hamile halime aşık olursa o zaman manayı yedik ahahhaahahahay ross adam seni üçüncüye hamile olarak götürüyobelki de hava atacak seninkine inşallah güzel geçer her ani
Aa kimin konseri canimBende özlüyorum sizi Yaaa
Benmki konsere geliyooooo daha nolsun kuzimmmm
Dün diom Bebek konser aseriyor diye he he Dior akros
Valla çalışan için zor canm o. İşler yaa kime neye güvenip emanet edicen neler duyuyoruz neler okuyoruz
TeomanAa kimin konseri canim
Ben oyle yaptim iste 10 senelik is hayatimi biraktim kizimi buyutmek icin ... smdide maddi acidan sksyoruz biraz ise girsem kendimi biliyprum isten gelnce o kosturmacayi yaparken ben esim simdilerde oldgu gbi yorgnm diye uzanacak beni is guc yemek icin darlamaz fakat kendinden de bi randiman alamam ee beni sinir sknti basacak esmle daha cok tartsmalara giricem biliyorm . Kizim dersen beni ozlems olacak smdi bile bana yapisik resmen aksamlari o da ilgi bekleyecek bende ozlemis olacagim . Sirf bunlari dusunmekten ise grmektenn soguyorum evde durmakta skti beni sosyal acidan grsem.iyi de olabilir ama amasi beni dusunuruyor iste cok.bende yilbasini bekliyorm esime zam gelecek miktarna bi bakip ona gore netlestirirm napacgmi diye
Yok canim 3 yasinda ev kredisi de oduyoruz esimin maasi yuksek degil gercekten luks hicbi masrafimiz yok ssde esim sigara kullaniyor ... gercekten cok zorrBiraz daha sabret o zamsn canım tek maaşla çok zor cidden, esin cok yuksek alacak ki ancak oyle rahat olacaksin. Allah yardimciniz olsun. Senin bebegin de kucuktu yanlis hatırlamıyorsam, biraz daha sabret bakalim
Yok canim 3 yasinda ev kredisi de oduyoruz esimin maasi yuksek degil gercekten luks hicbi masrafimiz yok ssde esim sigara kullaniyor ... gercekten cok zorr
Aynı beni anlatıyon valla biz aynıyız ama allahtan srn bu ara izindeydin demi canım nasıl ev hanımlığıo kadar iyi anlıyorum ki seni. ben akşam yemeğini yiyince koltukta bi uyuyakalirdimeşim tövbe kaldiramazdi. gözümü acamazdim ite kaka zorla yatağa giderdim Allah kolaylık versin canım. işten çok yol yoruyo zaten hele trafik varsa
Canim inan.dusun dusun bi hal oldmBüyümüş artık aslında keşke bakacak bir yakının olsaydı. Kreşe verince de maaşının çoğu oraya gidecek muhtemelen, masraflar da artacak. Ama en azından sosyalleşmesi ve gelişimine katkı sağlaması için göndermek güzel olurdu. Tabi Kreşten sonra ve önce kim ilgilenecek o da var. Hayat çok zor gerçekten
Canim inan.dusun dusun bi hal oldmkk birinci noteri i da bu konuda cok basini sisirdim sagoolsn o da cok dinledi benj . Ama bi yola varamiyorum dedigin gbi alacagm maas tas catlasn 2500 olsa 1500 krese arti aylikta ivir zivir masraf olur diyorlar geriye ise gidip bu zorluklara katlanmaya degecek bi meblaag kalmiyor tam gun olmali kres yazik deglmi bide o boyutu var sabahin korunden aksam is cikisina kadar kiyamam ki ne bileyim .
Muhasebeciyim canimEvet canım gerçekten zor, ne iş yapıyorsun evden çalışabilme imkanın olsaydı keşke.
Muhasebeciyim canim
Olabilirdi belki ama yok yarim gun is bulsam gene elime az para kalsa bile gtmeye raziyimdw bizim sektordede yarm gun is yok bakalm Allah hakkimjzda ne yazilar yazmis dusunmiyim etmiyim diyorm ama kafamdan da atamiyorum bakalim hayirlisi olur insallah cumlemizin hakknda ...Tanıdık birinin muhasebe bürosu olsaydı belki evden yapabilirdin, olmaz mı?
Hem çocuğun yanında olurdun hem para kazanırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?