- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.161
Hahaha yok kız ölse bu saate uyumaz daha işten gelemedi can cağızımmmm
Ya annanne babanne de bakmak zorunda degil bizler bile tahammul edemiyoruz yeri geliyo zor oluyor enerjimiz kalmiyo filan ... ben boyle dusunee dusuneeeya benim kaç kere başıma geldi kuzum. bakicilar iyi güzel bakiyo da bazilari baska anne görünce de sansini deniyo yani. hani anlaşalım desem anlassak diğer tarafi bırakıp bana gelecek. eeee benim çocuğuma başkasının çocuğunu bırakıp gelen daha iyi teklif gelince benle durur mu
kesinlikle güvenmiyorum öyle insanlara.
tabi canım parkta hep aynı saatte gidiyo herkes belli bi zaman sonra. bizim burda da öyle. mesela bu kadinla birlikte bide yabanci bakicisi olan bebek geliyo. kadin muhabbet etmez. sadece cocukla ilgilenir. muhabbet etse de cocukla ve çocuk gelişimiyle ilgili konuşur. o kadın çok iyi bi bakici mesela. ama bu bahsettiğim cocuklara bakmiyo nerde birini bulsa cen cen cen cen konuşuyo. cocuklarin dedesi de yanlarinda gelmis ona iteliyo çocuklarıbi tane anneanne var o da torununa çok güzel bakiyo. ama kötü bakan anneanne babaanne de çok gördüm.
cidden bebek işi en zor şeyAllah bütün annelere kendi bakma fırsatı versin.
He valla sürekli evde olsam bekleriöde bnde çalıştığım için bekleyemiyom da uyuyup gidiom zor oluyo vallaooo geç mi geliyoAllah kolaylık versin. uzun süreli mesailer zor oluyo ya.
ben bı kaç kez gece yarısına kadar mesaiye kalmistimhiç hoş değildi yani
Ya annanne babanne de bakmak zorunda degil bizler bile tahammul edemiyoruz yeri geliyo zor oluyor enerjimiz kalmiyo filan ... ben boyle dusunee dusuneeekk birinci noteri cim napicam blmiyorum
He valla sürekli evde olsam bekleriöde bnde çalıştığım için bekleyemiyom da uyuyup gidiom zor oluyo vallaküsmeler felan
Kiyamamm ya gogsmden sutler akardi kismnda uzuldumbcok . Guya calisan kadinlar destekleniyor ama bi sey oldgu yok haklar cok kisitli gene kamuda 2 yil izin galiba ozel sektorde ucretsiz 6 ay ucretlide dogum sonrasi 2 ay . Cok cokk fena yani ... bu devirde olan kadina oluyor baska bisey bilmem esleri de evde yardimci olanlar istisnaCanım kurumla hala konuşamadım, bir kaç bilene sordum ama bir cevap alamadım net olarak. Muhtemelen kuruma direk gidip görüşmek durumundayım bilgi almak için , böyle de enteresan bir kurum. Cok yoğun ve her kafadan başka bir ses çıkıyor, ben gideyim de yazılı filan tebliğ alayım diyorum eğer öyle birsey varsa, 2 3 ay sonra vazgecemesinler
Bizim kurumda da vardı öyle yaşı büyük kadınlar, göğsümden sütler akardı ben ağlardım diyorlardı. Cok erken basliyorlarmis isr gerçekten
Babaannesiyle cok mutlu masallah, ben hep en kötüsünü dusunuyorum malesef bu durumda. Onun gelecegi ve mutlu iyi yasamasi icin elimden geleni yapmak istiyorum ben de.
Jet hızıyla mi geldimkız beybi hiç hamile gibi sallana sallana gelmedin yalniz
ben olsam on saat sürerdi bu halimle bile
iyi nolsun öyle ros gelmeden rosla dertli saatlere baglayak dedik
sen nasıl oldunnapiyosun
Arastirmaya kalkismiyorumki esimle karar vermeden smdi gidip bosuna oradaki sorumlularla ne konusacagm ki konusup numara filan alip geri donus yapmadan olmaz bana gore degil . Dualar ediyorum napayim hakkmzda ne hayirliysa o olsun insallah ...sen de benim gibisinver krese kurtul beybi
benim eşim o kadar karşıydı ki kresebakti secenekler içinde hayallere yer yok. şimdi benden daha kresci
biraz araştır bakalım canım belki denk gelir güzel içine sinen bi kres :)
Kiyamamm ya gogsmden sutler akardi kismnda uzuldumbcok . Guya calisan kadinlar destekleniyor ama bi sey oldgu yok haklar cok kisitli gene kamuda 2 yil izin galiba ozel sektorde ucretsiz 6 ay ucretlide dogum sonrasi 2 ay . Cok cokk fena yani ... bu devirde olan kadina oluyor baska bisey bilmem esleri de evde yardimci olanlar istisna
Aynn bebiş bekleyemiyorum die . Sizinki gerçekten zormuş bnmki sabit onun vardıyası değişiyor İşteyken eve gdince işlrimi yaparım diom ama o dönüş otobüsünde öyle bi yorgunluk çöküyo ki anlatamamsen beklemeyip uyuyosun diye mi sıkıntı oluyovalla ben yatar uyurum esimi beklemem genelde o da beni beklemez hatta benim mesaim onun gece nöbetine de cok denk geldi ayni evin içinde haftada dört gün görüşmediğimiz
yapacak bisey yok karşılıklı idare edicez:) çalışmak yeterince yorucu zaten
Jet hızıyla mi geldim
Bir dahakine salına salına geleyim
Ay bağlayalım ne derdin var samdanm
Valla bı iyiyim.bi kötü bnde anlamadm yaa
Birazda mutluyum bu ara :)
Aynn bebiş bekleyemiyorum die . Sizinki gerçekten zormuş bnmki sabit onun vardıyası değişiyor İşteyken eve gdince işlrimi yaparım diom ama o dönüş otobüsünde öyle bi yorgunluk çöküyo ki anlatamam
Bende özlüyorum sizi YaaaAllah daim etsin mutluluğunu rosssebebini öğrenebilir miyiz
yok sen yine hızlı gel ya özlüyom ben seni
belki bu kez çok uzun sürmez bulantılar falan.
aslında dert değil de sisteme sitem ediyodukçocuk iş bakici kres falan
ama ben bunu mutluyken bide sudoku çözerken çok dinlerim
Zeki Müren hastasiyim
bide saçların tarumar var asil o dagitiyo insani
şarkı için teşekkürler bu arada
Bende özlüyorum sizi Yaaa
Benmki konsere geliyooooo daha nolsun kuzimmmm
Dün diom Bebek konser aseriyor diye he he Dior akros
Valla çalışan için zor canm o. İşler yaa kime neye güvenip emanet edicen neler duyuyoruz neler okuyoruz
Ben Zeki Müreni hep annemi anmak için dinlerim, çok severdi
Hele bu şarkı eşiyle ikisini anlatıyordu sanki, onları andım bu akşam. Ben de cok seviyorum Zeki Müren, hele gözlerin doğuyor gecelerime ahh ahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?