Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahaha yok kız ölse bu saate uyumaz daha işten gelemedi can cağızımmmm

ooo geç mi geliyo Allah kolaylık versin. uzun süreli mesailer zor oluyo ya.

ben bı kaç kez gece yarısına kadar mesaiye kalmistim hiç hoş değildi yani

Ya annanne babanne de bakmak zorunda degil bizler bile tahammul edemiyoruz yeri geliyo zor oluyor enerjimiz kalmiyo filan ... ben boyle dusunee dusuneee kk birinci noteri cim napicam blmiyorum

ooo geç mi geliyo Allah kolaylık versin. uzun süreli mesailer zor oluyo ya.

ben bı kaç kez gece yarısına kadar mesaiye kalmistim hiç hoş değildi yani
He valla sürekli evde olsam bekleriöde bnde çalıştığım için bekleyemiyom da uyuyup gidiom zor oluyo valla küsmeler felan

Ya annanne babanne de bakmak zorunda degil bizler bile tahammul edemiyoruz yeri geliyo zor oluyor enerjimiz kalmiyo filan ... ben boyle dusunee dusuneee kk birinci noteri cim napicam blmiyorum

sen de benim gibisinver krese kurtul beybi

benim eşim o kadar karşıydı ki krese bakti secenekler içinde hayallere yer yok. şimdi benden daha kresci
biraz araştır bakalım canım belki denk gelir güzel içine sinen bi kres :)

He valla sürekli evde olsam bekleriöde bnde çalıştığım için bekleyemiyom da uyuyup gidiom zor oluyo valla küsmeler felan

sen beklemeyip uyuyosun diye mi sıkıntı oluyovalla ben yatar uyurum esimi beklemem genelde o da beni beklemez hatta benim mesaim onun gece nöbetine de cok denk geldi ayni evin içinde haftada dört gün görüşmediğimiz oluyodu.

yapacak bisey yok karşılıklı idare edicez:) çalışmak yeterince yorucu zaten

Kiyamamm ya gogsmden sutler akardi kismnda uzuldumbcok . Guya calisan kadinlar destekleniyor ama bi sey oldgu yok haklar cok kisitli gene kamuda 2 yil izin galiba ozel sektorde ucretsiz 6 ay ucretlide dogum sonrasi 2 ay . Cok cokk fena yani ... bu devirde olan kadina oluyor baska bisey bilmem esleri de evde yardimci olanlar istisna

kız beybi hiç hamile gibi sallana sallana gelmedin yalniz

ben olsam on saat sürerdi bu halimle bile

iyi nolsun öyle ros gelmeden rosla dertli saatlere baglayak dedik

sen nasıl oldun napiyosun
Jet hızıyla mi geldim

Bir dahakine salına salına geleyim
Ay bağlayalım ne derdin var samdanm

Valla bı iyiyim.bi kötü bnde anlamadm yaa

Birazda mutluyum bu ara :)

Arastirmaya kalkismiyorumki esimle karar vermeden smdi gidip bosuna oradaki sorumlularla ne konusacagm ki konusup numara filan alip geri donus yapmadan olmaz bana gore degil . Dualar ediyorum napayim hakkmzda ne hayirliysa o olsun insallah ...

Canım ne kadar yardımcı olursa olsun eş, yine çoğu şey kadına bakıyor. İstisnadır farklı olan, ben hiç görmedim. Hem çalışmak hem anne olmak, hem evin işini yapmak çok zor.
Kızım 13 aylık oldu neredeyse, artık işe başlamam lazım, babaannesi bakacak ona rağmen acaba biraz daha uzatsam mı ücretsiz izni diye düşünmüyor değilim ara ara. Eşim yeni terfi aldı, maaşta dişe dokunur bir iyileşme olursa bir oturup düşünürüm sanırım.
Eğer özel sektörde olsaydım kesinlikle çalışmaya ara verirdim kreş çağına gelene kadar en azından

Aynn bebiş bekleyemiyorum die . Sizinki gerçekten zormuş bnmki sabit onun vardıyası değişiyor İşteyken eve gdince işlrimi yaparım diom ama o dönüş otobüsünde öyle bi yorgunluk çöküyo ki anlatamam

Jet hızıyla mi geldim

Bir dahakine salına salına geleyim
Ay bağlayalım ne derdin var samdanm

Valla bı iyiyim.bi kötü bnde anlamadm yaa

Birazda mutluyum bu ara :)

Allah daim etsin mutluluğunu ross sebebini öğrenebilir miyiz

yok sen yine hızlı gel ya özlüyom ben seni

belki bu kez çok uzun sürmez bulantılar falan.
aslında dert değil de sisteme sitem ediyoduk çocuk iş bakici kres falan

o kadar iyi anlıyorum ki seni. ben akşam yemeğini yiyince koltukta bi uyuyakalirdim eşim tövbe kaldiramazdi. gözümü acamazdim ite kaka zorla yatağa giderdim Allah kolaylık versin canım. işten çok yol yoruyo zaten hele trafik varsa

Bonus Madem sen yoksun, ben şarkı yollayayım da herkesin içini bayayım akşam akşam

ama ben bunu mutluyken bide sudoku çözerken çok dinlerim

Zeki Müren hastasiyim
bide saçların tarumar var asil o dagitiyo insani

şarkı için teşekkürler bu arada

Bende özlüyorum sizi Yaaa

Benmki konsere geliyooooo daha nolsun kuzimmmm
Dün diom Bebek konser aseriyor diye he he Dior akros
Valla çalışan için zor canm o. İşler yaa kime neye güvenip emanet edicen neler duyuyoruz neler okuyoruz

ama ben bunu mutluyken bide sudoku çözerken çok dinlerim

Zeki Müren hastasiyim
bide saçların tarumar var asil o dagitiyo insani

şarkı için teşekkürler bu arada

Ben Zeki Müreni hep annemi anmak için dinlerim, çok severdi
Hele bu şarkı eşiyle ikisini anlatıyordu sanki, onları andım bu akşam. Ben de cok seviyorum Zeki Müren, hele gözlerin doğuyor gecelerime ahh ahh :)

offf harika bisey buuu valla süper moral olmuştur sana

sen kendine ve mercimeğimize iyi bak da ross biz ozleriz napalim

akros kiskanmiyo mu

aynen öyle şu saçma düzen içinde bile bi taraf tutuyoruz mecbur.ama olduktan sonra hersey oluyo heryerde Allah korusun tüm yavrulari

Ben Zeki Müreni hep annemi anmak için dinlerim, çok severdi
Hele bu şarkı eşiyle ikisini anlatıyordu sanki, onları andım bu akşam. Ben de cok seviyorum Zeki Müren, hele gözlerin doğuyor gecelerime ahh ahh :)

offf bütün şarkılarını çok severim

anneciğin nur içinde yatsin kuzum
inşallah kavuşur onlar da :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…