- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.201
Olabilirdi belki ama yok yarim gun is bulsam gene elime az para kalsa bile gtmeye raziyimdw bizim sektordede yarm gun is yok bakalm Allah hakkimjzda ne yazilar yazmis dusunmiyim etmiyim diyorm ama kafamdan da atamiyorum bakalim hayirlisi olur insallah cumlemizin hakknda ...
Aynenn oylee ... bi ara cok sariyorum takiyorum sonra bi donem.unutup bosvermeye calisiyorum da iste esimde cok takiyor sonra gecm derdi evde huzursuzluga sebep oluyor kisacasi boyle ... mevla gorelim neyler neylerse guzel eylerAmin canım fazla kafana takmamaya çalış olacağına varıyor sonunda.
Ben gidiyorum yazdığını yeni gördüm haberim yoktuBak cici ciddi söylüyorum ben bu kadar hassas noktan olduğunu bilmiyodum bu bir ikincisi Allah şahit görmeden sever mi insan severmiş işte kanım cok ısındı sana muhabbetine bende beğenmedim butonunu sevmediğini bildiğim için beğenmedim atıp seni kızdırmak istedim hani kız bana sataş bende sana sataşayım diye hani insan en cok sevdiğiyle uğraşırmış ya o misali.. tamam sonra kızınca bende özür diledim değil mi hani bu bir erdemdir uzatmanın bi anlamı yoktu bence niyetim kötü asla değildi bazen bazıları beğenmedim atıyodu sende sataşıyodun ya bende dedim hadi bende yapayım sataşalım uğraşayım biraz falan ama sen ciddiye bindirdin olayı vesselam... sonra yazdığın bi mjı okuyunca cok üzüldüm tamam dedim benim burda yerim yok ben gideyim sonra gidiyorum yaZdım kimse cevap vermedi bu sefer daha cok üzüldüm bu kadar cok muhabbet ettiğim insanların bi gitme yazmaması beni üzdü belki de bu saçma bi düşünce bilmiyorum olabilir ama ben sosyal medya bile kullanmıyorum sadece bu topikte takılıyorum neyim var yok hep buraya yazıyorum ondan beklentim çoktu heralde hatta dün baktım en cok mj yazanlardan biri benim bu topiğe... neyse cok uzattım biliyorum ama olay bundan ibaret sırf seni sevdiğim için ve sana nazım geçtiği için yapmıştım o kadar..
Amin inşAllah canım. Buarada ne kadar maaş alıyorsunuz kız. 1800 kreş aidatı mı oluröğretmen indirimi varmis kurumda. esimin polis olduğunu duyunca kardeş meslek gibi düşündü galibamadem polissiniz kırtasiye parasını almayalim dedi:) 1900 küsur aylik ücret onu da 1800 e indi canim:) ama mantıklı düşününce 2 yaşında çocuk 100 liralik kırtasiye malzemesi bile kullanmaz ki oyun oynicak gelcek eve:)
3 saat olması çok iyi yamasrafi bitmiyo maalesef çocuğun Allah canlarini sağ etsin de :)
Değiştirsen?Eşim nickimi öğrendi ondan kız
YaZdım ama kimse yanıtlamayınca cok üzüldümBen gidiyorum yazdığını yeni gördüm haberim yoktu
Bu isimle herkes bildiği için bilemedim değiştirsem mi acaba diyeAmin inşAllah canım. Buarada ne kadar maaş alıyorsunuz kız. 1800 kreş aidatı mı olur
Değiştirsen?
Haberli de olmus olabilirkız habersiz mi aldın bu kez
ya cicide çok giremiyo ki. daha sık girebilse bu kadar uzamazdi zaten. bu ara hepimiz bi giremeyip yetisemiyozben kaç sayfa kaçırdım onu bile unuttum dönüp okusam çok usendim
uslu bi zepra olursan belki şirinleri bile görebilirsin
Allah'ım laflara bak laflaragel beni avla diyür resmen seni yerim cakal soslu çıtır zepram benim
Yazan olmadı mı? Alıntılarım baakkkBak cici ciddi söylüyorum ben bu kadar hassas noktan olduğunu bilmiyodum bu bir ikincisi Allah şahit görmeden sever mi insan severmiş işte kanım cok ısındı sana muhabbetine bende beğenmedim butonunu sevmediğini bildiğim için beğenmedim atıp seni kızdırmak istedim hani kız bana sataş bende sana sataşayım diye hani insan en cok sevdiğiyle uğraşırmış ya o misali.. tamam sonra kızınca bende özür diledim değil mi hani bu bir erdemdir uzatmanın bi anlamı yoktu bence niyetim kötü asla değildi bazen bazıları beğenmedim atıyodu sende sataşıyodun ya bende dedim hadi bende yapayım sataşalım uğraşayım biraz falan ama sen ciddiye bindirdin olayı vesselam... sonra yazdığın bi mjı okuyunca cok üzüldüm tamam dedim benim burda yerim yok ben gideyim sonra gidiyorum yaZdım kimse cevap vermedi bu sefer daha cok üzüldüm bu kadar cok muhabbet ettiğim insanların bi gitme yazmaması beni üzdü belki de bu saçma bi düşünce bilmiyorum olabilir ama ben sosyal medya bile kullanmıyorum sadece bu topikte takılıyorum neyim var yok hep buraya yazıyorum ondan beklentim çoktu heralde hatta dün baktım en cok mj yazanlardan biri benim bu topiğe... neyse cok uzattım biliyorum ama olay bundan ibaret sırf seni sevdiğim için ve sana nazım geçtiği için yapmıştım o kadar..
Karabaş katil bence
Evet,çok kötü oldum. Umarım iyileşir minik yavrucak. He valla yoruldum ama uyuyamıyorum. ÇıldırcamTutmadı yaa, güzel bir kitap tavsiyesi ararken kendimi bdv de buldum. Sonra bebeği hastanede olan hanımefendinin konusunu okuyunca iyice kendimden geçtim.
Hapisten de yeni çıktım yazmaya korkuyorum bazı konulara. öyle izliyorum uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi
Misafirin vardı değil mi, yat dinlen bari.
Cakal zebra diye bosa dememislerHaberli de olmus olabilir
Hangi şirinler
Yi biniiii simdinimmmm yiiii
Aynı beni anlatıyon valla biz aynıyız ama allahtan srn bu ara izindeydin demi canım nasıl ev hanımlığı
Amin inşAllah canım. Buarada ne kadar maaş alıyorsunuz kız. 1800 kreş aidatı mı olur
Değiştirsen?
Haberli de olmus olabilir
Hangi şirinler
Yi biniiii simdinimmmm yiiii
O değil de bni gorup de hamile halime aşık olursa o zaman manayı yedik ahahhaahahah
Hayal dünyamda çok geniştir
O kdr kişinin içinde karanlıkta beni görecek
Biz rüyalarda da buluşuyoruz genelde bnmkinin ruhu duymuyor hahahahahah
Canim inan.dusun dusun bi hal oldmkk birinci noteri i da bu konuda cok basini sisirdim sagoolsn o da cok dinledi benj . Ama bi yola varamiyorum dedigin gbi alacagm maas tas catlasn 2500 olsa 1500 krese arti aylikta ivir zivir masraf olur diyorlar geriye ise gidip bu zorluklara katlanmaya degecek bi meblaag kalmiyor tam gun olmali kres yazik deglmi bide o boyutu var sabahin korunden aksam is cikisina kadar kiyamam ki ne bileyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?