Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Amin canım fazla kafana takmamaya çalış olacağına varıyor sonunda.

Amin canım fazla kafana takmamaya çalış olacağına varıyor sonunda.
Aynenn oylee ... bi ara cok sariyorum takiyorum sonra bi donem.unutup bosvermeye calisiyorum da iste esimde cok takiyor sonra gecm derdi evde huzursuzluga sebep oluyor kisacasi boyle ... mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler

Ben gidiyorum yazdığını yeni gördüm haberim yoktu

Amin inşAllah canım. Buarada ne kadar maaş alıyorsunuz kız. 1800 kreş aidatı mı olur
Eşim nickimi öğrendi ondan kız
Değiştirsen?

Haberli de olmus olabilir

Hangi şirinler

Yi biniiii simdinimmmm yiiii

Yazan olmadı mı? Alıntılarım baakkk Kaç kişi yazdık gel buraya diye. Hem bromda ne yazmış, sana küsmeyenler var yazmış sence neye istinaden yazmış neden yazmış? İkinizin arasında olan şeye karışmak doğru olmaz, ama küsüştüğünüz için 2nizden de kimse vazgeçmedi canım, alınganlık etme lütfen

I inessa armand seni de uyku tutmadı mı? Hayaletim gibi oldun Ben yatıyor çünkü haşatım çıktı

Tutmadı yaa, güzel bir kitap tavsiyesi ararken kendimi bdv de buldum. Sonra bebeği hastanede olan hanımefendinin konusunu okuyunca iyice kendimden geçtim.

Hapisten de yeni çıktım yazmaya korkuyorum bazı konulara. öyle izliyorum uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi
Misafirin vardı değil mi, yat dinlen bari.

Evet,çok kötü oldum. Umarım iyileşir minik yavrucak. He valla yoruldum ama uyuyamıyorum. Çıldırcam

Aynı beni anlatıyon valla biz aynıyız ama allahtan srn bu ara izindeydin demi canım nasıl ev hanımlığı

çocuksuz cok kolay biseye benziyo aslında
ama çocuk olunca herşey zormuş onu gördüm
inşallah biraz büyüyünce rahatlicam diye umuyorum.
senin meslek ne :)

Amin inşAllah canım. Buarada ne kadar maaş alıyorsunuz kız. 1800 kreş aidatı mı olur
Değiştirsen?

su an 4700 falanmis canım benim maaş ise dönünce o kadar alicam. ama yılbaşında aşağı yukarı 5 olur ocak zammıyla. kreş parası da çok da limonsuzum. kimimiz kimsemiz yok ki burda. bari kreş iyi olsun aklımız kalmasin dedik.

ben kresi 2 bin diye hesapliyodum esim kiziyodu ama anca bulduk işte bu fiyatada

sen ve teomana bi sarki armağan edeyim o xaman ben

ben senin yerinde olsam denerdim cayim :)

baktim olmuyo öyle çıkardım işten. o arada biraz nefes almış olurdum. aldığım parayla en azından fatura falan oderdim. ya da dip köşe genel temizlik için birini tutar en azından o konuda artık yorulmazdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…