Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardımcın olsun canım benim. Allahtan maaşın iyi de karşılayacaksın. Ya olmasaydı

öyle tabi canım. ama zaten ben maaşı ve şartları iyi diye girmiştim memurluğa. yoksa ilk evlendigimde özelde çalışmak isteniyodum. daha önceki tecrübem baya kötüydü çünkü. kpss ye de cok defa girmiştim. artık bu da olmazsa çocuk yapar otururum demiştim.
çok şükür bugunumuze
bundan sonrası ferahlik inşallah:)

Kuzum benim evim 1+1 temizlige kalkistinmi kolay o sorun degil de baslayip geri birakirsam.cocugu krese verip alinca psikolojjsi etkjlenmeyecek mj hani baslarsam artik o yolda ilerleyim net karar verelm diye dusunuyorum en az 1 sene o sekl gitsin

deme kız çocuklu zor die çalışırsan zorda evdeysen o kdr zor olmaz he canım
seyahat acentasında çalışıyorum canım sen :)
günaydın bu arada :)
Cocuksuz calisirken hic zor degldi esimde 11 de gelirdi isten ben 7 de gayet yatip kalkip is yemek rahatca yapardim . Dogumdan sonradan beri evdeym cok defalar dedimki ise gitsem daha az yorulurdum diye . Ama su an ise baslasam hem esim 8 de evde oluyo hem cocuk baya dusunduruyor hele de maas citasi yuksek olmaynca her ikimznde. Yanls anlsma kuzum kk birinci noteri im ben calissam bilr ikimizin maasinin toplami tek senin maasi eder ancak Ozel sektor batikkk....

Insallah canim Allah herkese emeklerinin karsiliginu versin ..

Normalde kizim oglen uykusunu birakti artik ama pazarteso doktor icin erken kalktik bide yoruldu parkta oynadi baya bi eve geldik dus aldiirdim koltukta oturuyodu baktim dayanamamis gitmis uykuya . Bu benim bayaa zamandir yasamadigim biseydi oglr uykusu uyurken bile 1 saat ugrasirdim herneyse onu izle izleye durdum napicagmi sasirdim ayni nego gbi elimi ayagmi nereye koycagmi sasirdim uyanincada keske bende uyusaydim bende yorgndum dedm

aynen özel sektrdeki para için çocuğu ihmal etmeye değmez bide çalışma saatleri çok uzun oluyo

aynen özel sektrdeki para için çocuğu ihmal etmeye değmez bide çalışma saatleri çok uzun oluyo
Tabi sabah 7 bucuk 8 de cocugu krese teslim etmem lazim ki aksam da 7 den once alamam yazik 12 saat orda durmasi ayrica aldigim maasin yarisindan cogunu tam.gun krese verecegm pek degmiyor artisinj eksisini dusununce ...

Tabi sabah 7 bucuk 8 de cocugu krese teslim etmem lazim ki aksam da 7 den once alamam yazik 12 saat orda durmasi ayrica aldigim maasin yarisindan cogunu tam.gun krese verecegm pek degmiyor artisinj eksisini dusununce ...

kreşe çalışmış gbi olcaksın işre canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…