- 12 Haziran 2019
- 19.815
- 122.224
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.241
Dün sabah bacıydık şimdi gacı mı oldukgünaydın gacılar :)
Ne yapacağımı şaşırdım, öyle boş boş oturup kk ya baktım
Şimdi evi süpürücem
Dün sabah bacıydık şimdi gacı mı olduk
Allah yardımcın olsun canım benim. Allahtan maaşın iyi de karşılayacaksın. Ya olmasaydı
Kuzum benim evim 1+1 temizlige kalkistinmi kolay o sorun degil de baslayip geri birakirsam.cocugu krese verip alinca psikolojjsi etkjlenmeyecek mj hani baslarsam artik o yolda ilerleyim net karar verelm diye dusunuyorum en az 1 sene o sekl gitsinben senin yerinde olsam denerdim cayim :)
baktim olmuyo öyle çıkardım işten. o arada biraz nefes almış olurdum. aldığım parayla en azından fatura falan oderdim. ya da dip köşe genel temizlik için birini tutar en azından o konuda artık yorulmazdim
Cocuksuz calisirken hic zor degldi esimde 11 de gelirdi isten ben 7 de gayet yatip kalkip is yemek rahatca yapardim . Dogumdan sonradan beri evdeym cok defalar dedimki ise gitsem daha az yorulurdum diye . Ama su an ise baslasam hem esim 8 de evde oluyo hem cocuk baya dusunduruyor hele de maas citasi yuksek olmaynca her ikimznde. Yanls anlsma kuzumdeme kız çocuklu zor dieçalışırsan zorda evdeysen o kdr zor olmaz he canım
seyahat acentasında çalışıyorum canım sen :)
günaydın bu arada :)
Insallah canim Allah herkese emeklerinin karsiliginu versin ..öyle tabi canım. ama zaten ben maaşı ve şartları iyi diye girmiştim memurluğa. yoksa ilk evlendigimde özelde çalışmak isteniyodum. daha önceki tecrübem baya kötüydü çünkü. kpss ye de cok defa girmiştim. artık bu da olmazsa çocuk yapar otururum demiştim.
çok şükür bugunumuze
bundan sonrası ferahlik inşallah:)
Cocuksuz calisirken hic zor degldi esimde 11 de gelirdi isten ben 7 de gayet yatip kalkip is yemek rahatca yapardim . Dogumdan sonradan beri evdeym cok defalar dedimki ise gitsem daha az yorulurdum diye . Ama su an ise baslasam hem esim 8 de evde oluyo hem cocuk baya dusunduruyor hele de maas citasi yuksek olmaynca her ikimznde. Yanls anlsma kuzumkk birinci noteri im ben calissam bilr ikimizin maasinin toplami tek senin maasi eder ancak Ozel sektor batikkk....
Tabi sabah 7 bucuk 8 de cocugu krese teslim etmem lazim ki aksam da 7 den once alamam yazik 12 saat orda durmasi ayrica aldigim maasin yarisindan cogunu tam.gun krese verecegm pek degmiyor artisinj eksisini dusununce ...aynen özel sektrdeki para için çocuğu ihmal etmeye değmez bide çalışma saatleri çok uzun oluyo
Tabi sabah 7 bucuk 8 de cocugu krese teslim etmem lazim ki aksam da 7 den once alamam yazik 12 saat orda durmasi ayrica aldigim maasin yarisindan cogunu tam.gun krese verecegm pek degmiyor artisinj eksisini dusununce ...
Günaydınlarr
Bence Mahmut yüzünden kardeşini öldürdüler.
Evet o yuzden agir basiyor evde olup kizimla buyumek iste ...kreşe çalışmış gbi olcaksın işre canım
Evet o yuzden agir basiyor evde olup kizimla buyumek iste ...
Allah hayirli saglikli en kisa zamanda nssip etsn canim benimbende senin gibi yaparım anne olabilirsem allah nasip ederse kuzum
Allah hayirli saglikli en kisa zamanda nssip etsn canim benim
Kafalarında kurdukları şey tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?