- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.281
Mahmut dolandırıcı çıktı. Marketten 23 bin TL'lik içki çalmış. Herkes yalan konuşuyor Mahmut doğru
Afili zebra nasılafilli çakal
Olay ne kuzumIlk gördüğümde bunda bir pislik var demiştim
Ne iğrenç insanlar var
Afili zebra nasıl
Olay ne kuzum
Ben gel yazan olmadı demiyorum bi mj yazmıştım o mja kimse cevap vermedi dedim neyse sonradan etiket yaptınız zaten biliyorum canım benimYazan olmadı mı? Alıntılarım baakkkKaç kişi yazdık gel buraya diye. Hem bromda ne yazmış, sana küsmeyenler var yazmış sence neye istinaden yazmış neden yazmış? İkinizin arasında olan şeye karışmak doğru olmaz, ama küsüştüğünüz için 2nizden de kimse vazgeçmedi canım, alınganlık etme lütfen
Ahahahha çizgili olan pandaya ne dersinartikin zepra olmazkendine başka cizgililer bulmalisin
zürafa ya ne dersinçizgisi yok ama o da çok havalı bı hayvan
Merak ettim açtım zaten kuzum ama tam anlamadım konuyuMüge anlı canım, orada bir asalak var da, onu söylüyorum
Merak ettim açtım zaten kuzum ama tam anlamadım konuyu
Ahahahha çizgili olan pandaya ne dersin
Vay anasını adama bakKardeşi kaybolmuş sanırım, tam bilmiyorum en başını
Bu da çıkmış onu aramaya sözde, ama kardeşini ararken bir taraftan istanbul pavyonlarini barlarini gezmeyi ihmal etmemis
Dolandırıcılık yapmış, bir sürü borcu varmış sağa sola. Bu kadarını izleyebildim kızla
Yok mupandanin cizgisi mi var bea
kaplanin çizgileri var ondan eminim
başka da gelmiyy aklıma
Vay anasını adama bak
Ne cesaretmiş ama oraya kadar ÇıkmışGecelerin adamı pislik :)
Kız Nasıl maası sordun öyle laap diyeAllah yardımcın olsun canım benim. Allahtan maaşın iyi de karşılayacaksın. Ya olmasaydı
Kaç yıldır izlerim, ilk defa yalanlara daha fazla katlanamayıp kapattım tvyi. Yalan makinası, dolandırıcı, alemci, yalanla dolanla malülen emekli olmuş üstelik katil de olma ihtimali yüksekKardeşi kaybolmuş sanırım, tam bilmiyorum en başını
Bu da çıkmış onu aramaya sözde, ama kardeşini ararken bir taraftan istanbul pavyonlarini barlarini gezmeyi ihmal etmemis
Dolandırıcılık yapmış, bir sürü borcu varmış sağa sola. Bu kadarını izleyebildim kızla
Ortaya çıkmaz sandı herhalde ama dün Müge aldı telefonunu elinden canlı yayında okudu mesajlarını filan :)Ne cesaretmiş ama oraya kadar Çıkmış
Ay ben izlemiyorum izlesem deli olurumOrtaya çıkmaz sandı herhalde ama dün Müge aldı telefonunu elinden canlı yayında okudu mesajlarını filan :)
Kaç yıldır izlerim, ilk defa yalanlara daha fazla katlanamayıp kapattım tvyi. Yalan makinası, dolandırıcı, alemci, yalanla dolanla malülen emekli olmuş üstelik katil de olma ihtimali yüksek
Ne cesaretmiş ama oraya kadar Çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?