- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.541
Allah yardımcın olsun. İnsan anneyken ağız tadıyla hasta bile olamıyor. Bari sen hastayken onlar olmasaydı.Bende sasirmis durumdayim bitki caylari her cesit aldim sabah guzel corbalarini icirdim ama ne hikmetse bi dalamadilar bi ona bi ona kosmaktan dermanim cekildi
Böyle bir nedenden gidilmemeliB Brunello Cicinelli canım günaydın. Ama yok ben karar verdim. Artık Mune nin adaletine güvenmiyorum. Sürekli beni ve belli başlı kişileri banlayıp, sevdiği üyeleri kayırıyor. Böyle bir sistemde eşitlik ve adalet yok. Ama hepinizi çok sevdim. Teşekkür ederim sohbetiniz için ❤
Ben son 3 ayda sadece 2 kere falan girmişimdir bdv'ye tosiamKajmery34 canım benim, cici çok haklı, gerçekten oraya girip banlanmamak imkansız. Gel kendimizi oruca sokalım bdv orucuna :)
Ben son 3 ayda sadece 2 kere falan girmişimdir bdv'ye tosiamSadece okuyup çıkıyorum bazen.
Mutluluk buymuş. Mutluluk bdv ye girmemekmiş, geç buldum erken kaybedemem
Cidden ben de artık ban yememek için dikkat ediyorum, sivri dilliyim çünkü kendimi biliyorum, ne kadar kibarca da yazsam ban 'a musait :)))
Benim 2 ay girmememe neden olan yediğim ban bdv de değildi. Moderatörle polemik oluştu aramızda. Beni bizzat kendi banladı. Ama onu banlayan olmadıKajmery34 daha düğün anısı anlatıcaktın bize gitmek nedir?
Bdv ye girmek zorunda değilsin ki kk bdv den mi ibaret?
Adil davranılmıyo demişsin konuyu bilmiyorum ama burda çok şeye şahit oldum.
Benim 2 ay girmememe neden olan yediğim ban bdv de değildi. Moderatörle polemik oluştu aramızda. Beni bizzat kendi banladı. Ama onu banlayan olmadıAdaletsizlik budur. O yüzden gittim ben çok haklıydım. Öyle bdv banlarına pek bozulmadım, Allah biliyor ya.
Kaj ı anlıyorum. Gittiği zaman kk yı cezalandıracak hissi var. Ama cidden öyle olmuyor. Çok vefasız bir platform burası. Anladığı zaman üzülecek. O yüzden hiç gitmese daha iyi.
2 kere ceza ile anlışmaz zaten bonusum. 2 ay girmemen lazım kimin vefalı olup olmadığını anlamak için.Ben çok vefasız diyemiyorum kimseyle kasıtlı bir polemik yaşamadım. 2 kere ceza aldım.
Bdv yada benzeri bölümler polemiğe itiyor insanı durduk yere moderatörle polemiğe girmez kimse vardır bi sebebi tabiki ama şuda gerçek malesef herkes haklı olmak istiyor.
Senin için kaji için demiyorum yanlış anlamayın mesajlarınızın çoğusuna denk gelmedim.
Aynen öyle.. Kimin ne olduğunu anladım o zaman bonusum. Saçma bir anı ama olsun benim için kıymeti varCicim senin o 4.gün unuttular dediklerin zaten kuvvetli bağ kurmadıklarındır buna emin ol.
Gerçek bir bağ kurduysa insan unutmaz.
Ha bağ kurduğu kişi kişiliksiz çıkmıştır kötü bir anı olarak kalır hafızada ama yinede unutulmaz.
Biz dost canlısıyız hepimize kişiliksizler denk geldi demek ...
2 kere ceza ile anlışmaz zaten bonusum. 2 ay girmemen lazım kimin vefalı olup olmadığını anlamak için.
K KurkmantoluS sınava girdin mi lo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?