Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sasirmis durumdayim bitki caylari her cesit aldim sabah guzel corbalarini icirdim ama ne hikmetse bi dalamadilar bi ona bi ona kosmaktan dermanim cekildi
Allah yardımcın olsun. İnsan anneyken ağız tadıyla hasta bile olamıyor. Bari sen hastayken onlar olmasaydı.

Günaydın çukulatalarım
Birazdan kahvaltı yapıp oradan kuaföre gideceğim. Yoğun bir haftasonu beni bekliyor. Gitmeden bir günaydın yazayım bebelerime dedim
Toplu etiket yapmadım, gece çok yorgun olmazsam gelirim, o zaman yaparım didim.
AnneAslan çok geçmiş olsun kuzum. Senin eşin ne işinde çalışıyordu, geç geliyor eve? Bağışıklığı yükseltmek için kefir öneriyorum. Yazın her gün 1 bardak kefir içerek kışın hiç hasta olmuyorum. Ama bu yaz malesef aksattım kefirlerimi. Ama mümkün mertebe içmeye çalışıyorum. Gerçekten çok etkili.
Kajmery34 hoşgeldin ve hiçbir yere gitmiyorsun. Bizi bırakıp gitmek kolay mı sandındı? No Bdv Yes Mutluluk. Bu mottoyu alnının çatına dövme olarak kazıt

B Brunello Cicinelli canım günaydın. Ama yok ben karar verdim. Artık Mune nin adaletine güvenmiyorum. Sürekli beni ve belli başlı kişileri banlayıp, sevdiği üyeleri kayırıyor. Böyle bir sistemde eşitlik ve adalet yok. Ama hepinizi çok sevdim. Teşekkür ederim sohbetiniz için

Böyle bir nedenden gidilmemeli
Bdv dışında ban yiyip sinirlensen anlarım ama orası mayın tarlası. 2 yorumdan 1 inde illa banlanıyorsun. Siteden gideceğine bdv yasağı koy kendine. Cidden girmeyince de oluyor kuzum.
Bende 1 defa gittim. Hatta ByNkoaLa ile beraber gittik. Benim yediğim bir bana sinirlendik. O da sen durmazsan bende durmam dedi. Ama üyelik iptali yaptırmadık. Girmeme kararı aldık. 1 2 ay da girmedik tahminimce. Sonra baktık burası öyle vefasız ki. Can ciğer olduğunu sandığın üyeler aynı akışta devam ediyor. 2 3 gün profile dön artık özledik msjları.. 4.gün finito Gidip gitmemen hiçbirşey ifade etmiyor. RosSsS a gel dönüşümüz muhteşem olsun dedim, döndük ulan döndüğümüz bile fark edilmedi direkt yerin doluyor burada RosSsS un yeri o yüzden (gerçi sadece nedenlerden biri) çok farklıdır bende. Eski tayfanın hepsiyle kestim bağlantımı tabi bu nedenle. Şimdi gerekmedikçe pas dahi vermiyorum. Ben banlı ve haberli gitmiş üyeleri hala etiket yapıyorum vefa için.. Ama herkes öyle değil. Bu topikteki herkesin vefalı olduğuna inanıyorum ama kk da benim topikten ibaret değil.
O yüzden gitme derim ben. Dönme ihtiyacı hissedeceksin. Ve döndüğünde çok şey değişmiş olacak, üzüleceksin.
Çok kararlıysan bir süre girme.

Kajmery34 canım benim, cici çok haklı, gerçekten oraya girip banlanmamak imkansız. Gel kendimizi oruca sokalım bdv orucuna :)
Ben son 3 ayda sadece 2 kere falan girmişimdir bdv'ye tosiam Sadece okuyup çıkıyorum bazen.
Mutluluk buymuş. Mutluluk bdv ye girmemekmiş, geç buldum erken kaybedemem

Ben son 3 ayda sadece 2 kere falan girmişimdir bdv'ye tosiam Sadece okuyup çıkıyorum bazen.
Mutluluk buymuş. Mutluluk bdv ye girmemekmiş, geç buldum erken kaybedemem

Cidden ben de artık ban yememek için dikkat ediyorum, sivri dilliyim çünkü kendimi biliyorum, ne kadar kibarca da yazsam ban 'a musait :)))

Cidden ben de artık ban yememek için dikkat ediyorum, sivri dilliyim çünkü kendimi biliyorum, ne kadar kibarca da yazsam ban 'a musait :)))
Kajmery34 daha düğün anısı anlatıcaktın bize gitmek nedir?
Bdv ye girmek zorunda değilsin ki kk bdv den mi ibaret?

Adil davranılmıyo demişsin konuyu bilmiyorum ama burda çok şeye şahit oldum.
Benim 2 ay girmememe neden olan yediğim ban bdv de değildi. Moderatörle polemik oluştu aramızda. Beni bizzat kendi banladı. Ama onu banlayan olmadı Adaletsizlik budur. O yüzden gittim ben çok haklıydım. Öyle bdv banlarına pek bozulmadım, Allah biliyor ya.
Kaj ı anlıyorum. Gittiği zaman kk yı cezalandıracak hissi var. Ama cidden öyle olmuyor. Çok vefasız bir platform burası. Anladığı zaman üzülecek. O yüzden hiç gitmese daha iyi.

Ben çok vefasız diyemiyorum kimseyle kasıtlı bir polemik yaşamadım. 2 kere ceza aldım.

Bdv yada benzeri bölümler polemiğe itiyor insanı durduk yere moderatörle polemiğe girmez kimse vardır bi sebebi tabiki ama şuda gerçek malesef herkes haklı olmak istiyor.

Senin için kaji için demiyorum yanlış anlamayın mesajlarınızın çoğusuna denk gelmedim.

Cicim senin o 4.gün unuttular dediklerin zaten kuvvetli bağ kurmadıklarındır buna emin ol.

Gerçek bir bağ kurduysa insan unutmaz.

Ha bağ kurduğu kişi kişiliksiz çıkmıştır kötü bir anı olarak kalır hafızada ama yinede unutulmaz.
Biz dost canlısıyız hepimize kişiliksizler denk geldi demek ...

2 kere ceza ile anlışmaz zaten bonusum. 2 ay girmemen lazım kimin vefalı olup olmadığını anlamak için.
Bdv banlarına gerçekten sözüm yok kendi açımdan, çünkü hepsini hak ederek yedim Hepsinde polemiğe zorla itildim o ayrı.. Ama ettiğim sözler tam banlık sözlerdi. O yüzden kızamıyorum.
Benim dediğim mevzu bdv dışında gerçekleşmiş bir olaydı. Ve cidden banı haketmemiştim. Sadece o mevzu için hak etmedim diyorum.
Ama önemli değil. Şimdi zaten o moderatör ile de aram iyi. Evet insan kızıyor ama çok takılmamak lazım..

Aynen öyle.. Kimin ne olduğunu anladım o zaman bonusum. Saçma bir anı ama olsun benim için kıymeti var

2 kere ceza ile anlışmaz zaten bonusum. 2 ay girmemen lazım kimin vefalı olup olmadığını anlamak için.

En uzun bir seneden fazla en kısa 20 gün 1 ay girmediğim olmuştur.
Vefasızlık gerçekten görmedim.

Şimdi zaten eskisi gibi değil kk ya girmesekte telefonlarımız var nerdesin lan diye sorarlar adama.
2 kere cezayı çok ceza almadım sadece 2 kere yani az geldiği için dedim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…