- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.521
Kuzum gebelik ile ilgili topiklerdekiler bu işin profesörü olmuşlar. Alınganlık yapma lütfen. Ben mesela hiç anlamıyorumOzelden yazmayi bilsem ordan konusucam seninle rahatsiz oldular bendenkimseden yardim alamayinca buraya kostum aklima burasi geldi kusura bakmayin iyi aksamlar kizlar
Yavrum herşeyi geçtim sızıntı yapan rutubet kokusu astımımı tetikliyor. Ben bu eve çok uygun fiyattan girdim. O zamanlar kiralar uçmamıştı. O yüzden kiram uygun kaldı. Oturduğum binada 1+1 daireyi geçen 1400 e kiralamışlar. Şok oldum. Şimdi çıksam bu muhitte uygun tek bir ev dahi yok.
Öyle yapmaya çalışıyoruz. İki muhitin arası bir yer olsun diye bakıyoruz. Ama ya ev içimize sinmiyor ya kira ya da muhit..
Zaten sömestr tatilinde aslında taşınma niyetindeyiz. Ama şimdi içimize sinen yer olursa geçebiliriz diye bir yandan bakıyoruz.
Yemin ederim sinir bozucu bu taşınma işleri
Çok geçmiş olsun canımİyi aksamlar kizlarr
Biz aile boy hasta olduk. Ates ishal kusma ne meret ararsan war sukur bi ben yikilmadim ayaktayim cocuklar esim dokuluyolar walla
Sagol canim benim rabbim kimseye wermesin heleki bebeklere cocuklara cok zor toparlanamiyolar.Çok geçmiş olsun canım ❤
Çok geçmiş olsun..İyi aksamlar kizlarr
Biz aile boy hasta olduk. Ates ishal kusma ne meret ararsan war sukur bi ben yikilmadim ayaktayim cocuklar esim dokuluyolar walla
Cok sagol canim.Sizede cok cok gecmis olsun.Çok geçmiş olsun..
Biz de ailecek hastayız. Salgın varmış galiba.
Sorma insan kendi hastalığını unutuyorSagol canim benim rabbim kimseye wermesin heleki bebeklere cocuklara cok zor toparlanamiyolar.
Onlar boyleykende ben hep mahfoluyorum
Salgından ziyade kış geldiğini kabullenemiyoruz sanırım. Bugün 15derece sıcaklık Ama benim camlar açık. Yakındır bizim de hasta olmamız.Çok geçmiş olsun..
Biz de ailecek hastayız. Salgın varmış galiba.
De bana atesinmi war uykunmu banyomu etmek istiyon yemek yedinmi.inan 2 gundur ne yedim ne yaptim herseyim sasti sinir tepemde yorgunluk hat safada zaten rabbim kolayligimizi wersin cok modum dusukSorma insan kendi hastalığını unutuyor
Kemik suyu çorbası, ıhlamur kuşburnu nane limon ne varsa yapıyorumCok sagol canim.Sizede cok cok gecmis olsun.O salginin gözü ciksin hepimizi perisan etti canim burnumda gozlerimden yas geliyo basimjn agrisina
Eşin ya da yardımcı olacak biri yok mu?De bana atesinmi war uykunmu banyomu etmek istiyon yemek yedinmi.inan 2 gundur ne yedim ne yaptim herseyim sasti sinir tepemde yorgunluk hat safada zaten rabbim kolayligimizi wersin cok modum dusuk
Yaaa evet.Salgından ziyade kış geldiğini kabullenemiyoruz sanırım. Bugün 15derece sıcaklık Ama benim camlar açık. Yakındır bizim de hasta olmamız.
Bende sasirmis durumdayim bitki caylari her cesit aldim sabah guzel corbalarini icirdim ama ne hikmetse bi dalamadilar bi ona bi ona kosmaktan dermanim cekildiKemik suyu çorbası, ıhlamur kuşburnu nane limon ne varsa yapıyorum
Direncimizi artırmamız lazım ki salgınız başa çıkabilelim.
Gec geliyo isten tek basimayim hep ben canim.7 yillik ewliyim ilk gunden bu gune bi allahin kulu olmadi yanimda her isimi kendim hallettim ama bi yorgunluk war uatumde artik zorlaniyorumEşin ya da yardımcı olacak biri yok mu?
Normal canım . Bu tempoya vücut dayanmaz ki. İnşallah kısa sürede toparlanırsınızGec geliyo isten tek basimayim hep ben canim.7 yillik ewliyim ilk gunden bu gune bi allahin kulu olmadi yanimda her isimi kendim hallettim ama bi yorgunluk war uatumde artik zorlaniyorum
Geçmiş olsun canim :/Bende sasirmis durumdayim bitki caylari her cesit aldim sabah guzel corbalarini icirdim ama ne hikmetse bi dalamadilar bi ona bi ona kosmaktan dermanim cekildi
Yedi numarayı izlemeye başladım desem daha yeni, bu kadar oluronu da hiç izlemedim ya
benim dizi sektörüyle aram bozuk. bi eski dizileri severim. o da yedi numara falan kadar eski
Ovulasyon takip sayfaları var sitedeYaa kizlar ovulasyondan anlayan biri var mi ilk kez ciddi bi giris yapiyorum biliyorum ama kafami cok karistirdi bu olay
Çok geçmiş olsun canım, hastalık sezonu açıldı. Benim de büyük oğlan ölksürmeye başladı, küçüğe geçer kaçınılmaz.İyi aksamlar kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?