Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ozelden yazmayi bilsem ordan konusucam seninle rahatsiz oldular benden kimseden yardim alamayinca buraya kostum aklima burasi geldi kusura bakmayin iyi aksamlar kizlar
Kuzum gebelik ile ilgili topiklerdekiler bu işin profesörü olmuşlar. Alınganlık yapma lütfen. Ben mesela hiç anlamıyorum

Allah yardımcın olsun cnm. Aynı sebebten bende çıkıyorum şimdi taşınma telaşındayım. Mahfetti rutubet boğazlarımızı. Hele bebek hiç gelemez bu eve. Kiralar dahada uçmadan bulduğun uygun evi kaçırma cnm. Taşınmak sinir bozucu ama rutubet hem insanı hem eşyaları mahfediyor. ilerde bebek olunca mecbur çıkmak zorunda kalcan. Keşke ben daha erken çıksaymışım diyorum. Sırf uygun fiyatlı ve geniş ev diye oturuyordum.

İyi aksamlar kizlarr
Biz aile boy hasta olduk. Ates ishal kusma ne meret ararsan war sukur bi ben yikilmadim ayaktayim cocuklar esim dokuluyolar walla
Çok geçmiş olsun..
Biz de ailecek hastayız. Salgın varmış galiba.

Sagol canim benim rabbim kimseye wermesin heleki bebeklere cocuklara cok zor toparlanamiyolar.
Onlar boyleykende ben hep mahfoluyorum
Sorma insan kendi hastalığını unutuyor

Çok geçmiş olsun..
Biz de ailecek hastayız. Salgın varmış galiba.
Salgından ziyade kış geldiğini kabullenemiyoruz sanırım. Bugün 15derece sıcaklık Ama benim camlar açık. Yakındır bizim de hasta olmamız.

Sorma insan kendi hastalığını unutuyor
De bana atesinmi war uykunmu banyomu etmek istiyon yemek yedinmi.inan 2 gundur ne yedim ne yaptim herseyim sasti sinir tepemde yorgunluk hat safada zaten rabbim kolayligimizi wersin cok modum dusuk

Cok sagol canim.Sizede cok cok gecmis olsun.O salginin gözü ciksin hepimizi perisan etti canim burnumda gozlerimden yas geliyo basimjn agrisina
Kemik suyu çorbası, ıhlamur kuşburnu nane limon ne varsa yapıyorum
Direncimizi artırmamız lazım ki salgınız başa çıkabilelim.

De bana atesinmi war uykunmu banyomu etmek istiyon yemek yedinmi.inan 2 gundur ne yedim ne yaptim herseyim sasti sinir tepemde yorgunluk hat safada zaten rabbim kolayligimizi wersin cok modum dusuk
Eşin ya da yardımcı olacak biri yok mu?

Salgından ziyade kış geldiğini kabullenemiyoruz sanırım. Bugün 15derece sıcaklık Ama benim camlar açık. Yakındır bizim de hasta olmamız.
Yaaa evet. Pisikolocim bozuldu
Günler kısaldı havalar soğudu.

Aman!!! Takviye yapın da hasta olmayın

Kemik suyu çorbası, ıhlamur kuşburnu nane limon ne varsa yapıyorum
Direncimizi artırmamız lazım ki salgınız başa çıkabilelim.
Bende sasirmis durumdayim bitki caylari her cesit aldim sabah guzel corbalarini icirdim ama ne hikmetse bi dalamadilar bi ona bi ona kosmaktan dermanim cekildi

Gec geliyo isten tek basimayim hep ben canim.7 yillik ewliyim ilk gunden bu gune bi allahin kulu olmadi yanimda her isimi kendim hallettim ama bi yorgunluk war uatumde artik zorlaniyorum
Normal canım . Bu tempoya vücut dayanmaz ki. İnşallah kısa sürede toparlanırsınız

İyi aksamlar kizlarr
Biz aile boy hasta olduk. Ates ishal kusma ne meret ararsan war sukur bi ben yikilmadim ayaktayim cocuklar esim dokuluyolar walla
Çok geçmiş olsun canım, hastalık sezonu açıldı. Benim de büyük oğlan ölksürmeye başladı, küçüğe geçer kaçınılmaz.
Ana okulu bol bol hastalık getirir küçük de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…