- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.501
Allah sabır versin yawrim yaAyyy tamam tamam hatırladım. Geçenlerde internette görmüştüm. Hastalığı tekrarladı diye. Vefat mı etmiş ya.. Çok üzüldümNe denir ki.. Allah kalanlarına sabır versin. İnsan güzelliğe bakmaya bile kıyamazken böyle zor ve kısa hayat çok acı.. Mekanı cennet olsun
Tamam affettim yağlama
O sıralar bende gergindim kırdıysam kusura bakma kutsiş ♥
Oyy yiyem onuSüslü bıdık
Dikkatli bakın tıkanmaz kuzum. Benim dikkatli olmama rağmen hep iltihap kaptı. Cildim aşırı hassas. Ondan tıkandı o kadarama 9.da tutturdum.
Hahaayıbı onlar yaptı malim. Devam da ettiriyorlar ayıplarını ama neyse birşey demicem
Yavrum herşeyi geçtim sızıntı yapan rutubet kokusu astımımı tetikliyor. Ben bu eve çok uygun fiyattan girdim. O zamanlar kiralar uçmamıştı. O yüzden kiram uygun kaldı. Oturduğum binada 1+1 daireyi geçen 1400 e kiralamışlar. Şok oldum. Şimdi çıksam bu muhitte uygun tek bir ev dahi yok.gelmesini beklemeden atlar taksiye gidersin cici ya. ben esim yokken gece yarısı çıkıp gidebiliyodum hastaneye. beklemek zorunda olmuyodum. diyelim ki ek görevde veya uzakta bi görevde ha deyince gelemezse yine beklemek durumunda kalirsin
gerçi ben muhit takıntısı olan bir insanim ondan öyle diyorum. ikisinin ortasi bi muhitte tutsaniz olmuyo mu. subeye maksimum yarim saat ama daha oturulabilir daha makul fiyatlı
Ben anlıyorum canımYaa kizlar ovulasyondan anlayan biri var mi ilk kez ciddi bi giris yapiyorum biliyorum ama kafami cok karistirdi bu olay
Henüz yumurtlama yok ama cok yakınBununla basladim
Haberlere çıkan kısmı dediğim muhit değil. Suriyelilerin yerleştiği muhit çıkıyor haberlere çayım. Orayla hiç işim yok,Artilarini eksilerini gercekten iyixe degerlendirmek lazim ... bursa ve adana da asiri olay cikiyor haberlerde hep ikisi gerci yansitilmayanlarda vardir da .. bursanin dedgn yernden mi cikiyor olaylar acep B Brunello Cicinelli
Kırıldım ama gecti zaten kin tutamam ben benim işim değilAyyy tamam tamam hatırladım. Geçenlerde internette görmüştüm. Hastalığı tekrarladı diye. Vefat mı etmiş ya.. Çok üzüldümNe denir ki.. Allah kalanlarına sabır versin. İnsan güzelliğe bakmaya bile kıyamazken böyle zor ve kısa hayat çok acı.. Mekanı cennet olsun
Tamam affettim yağlama
O sıralar bende gergindim kırdıysam kusura bakma kutsiş ♥
Oyy yiyem onuSüslü bıdık
Dikkatli bakın tıkanmaz kuzum. Benim dikkatli olmama rağmen hep iltihap kaptı. Cildim aşırı hassas. Ondan tıkandı o kadarama 9.da tutturdum.
Hahaayıbı onlar yaptı malim. Devam da ettiriyorlar ayıplarını ama neyse birşey demicem
Hamile topiklerini çok takip ettim. Donanım kazandığımı düşünüyorumYaa kizlar ovulasyondan anlayan biri var mi ilk kez ciddi bi giris yapiyorum biliyorum ama kafami cok karistirdi bu olay
Ama bugun 2. Cizgi hic yokHenüz yumurtlama yok ama cok yakın
Sen 19 la 20 yide at banaAma bugun 2. Cizgi hic yok
Yapmaya basladigimda adetimin 1. Gununden itibaren sayarsak 7. Gundu yani ayin 8. De adet oldum ve 1 gun pik oldu gibi ama tam anlamiyla c cizgisiyle ayni renk veya koyu degildi adet oldugumda da kadin doguma gittigimde ustten ultrasonla bakti bi problem yok yumurtaliklarinda dedi ogun kirmiziligi yakaladiktan sonra ertesi gun siliklesti simdi hic yok gibi buraya atilanlara bakiyorum herkesin pik 2-3 gun suruyo nerdeyse sanirim problemim var yada bana oyle geliyo anlayan biri yorumlasin lutfen icim bunaldi dusunmekten
Çok derin sordun beBununla basladim
Anladm kuzum Allah yardmcniz olsn ev bakma.isleri cok zordur 1 sene ev baktim ben is cikislari ne emlakcilsr gezdim cogu da babamlaydim esim izin alamazdi cnku 11 de isten cikardi ozamanlar . Oyle yorucuydu bide intwrnetten bakar bi umitle gidersim fos cikardi nasil cekiyilar o resmleri ev genis cksin diye varyaHaberlere çıkan kısmı dediğim muhit değil. Suriyelilerin yerleştiği muhit çıkıyor haberlere çayım. Orayla hiç işim yok,
Ozelden yazmayi bilsem ordan konusucam seninle rahatsiz oldular bendenSen 19 la 20 yide at bana
Ozelden yazmayi bilsem ordan konusucam seninle rahatsiz oldular bendenkimseden yardim alamayinca buraya kostum aklima burasi geldi kusura bakmayin iyi aksamlar kizlar
Kuzucuk aşk olsun. Rahatsız olunduğunu nereden çıkarıyorsun?Ozelden yazmayi bilsem ordan konusucam seninle rahatsiz oldular bendenkimseden yardim alamayinca buraya kostum aklima burasi geldi kusura bakmayin iyi aksamlar kizlar
Yavrum herşeyi geçtim sızıntı yapan rutubet kokusu astımımı tetikliyor. Ben bu eve çok uygun fiyattan girdim. O zamanlar kiralar uçmamıştı. O yüzden kiram uygun kaldı. Oturduğum binada 1+1 daireyi geçen 1400 e kiralamışlar. Şok oldum. Şimdi çıksam bu muhitte uygun tek bir ev dahi yok.
Öyle yapmaya çalışıyoruz. İki muhitin arası bir yer olsun diye bakıyoruz. Ama ya ev içimize sinmiyor ya kira ya da muhit..
Zaten sömestr tatilinde aslında taşınma niyetindeyiz. Ama şimdi içimize sinen yer olursa geçebiliriz diye bir yandan bakıyoruz.
Yemin ederim sinir bozucu bu taşınma işleri
Çok sensiz bırakma biziYavru kertenkelelerim Behlül kaçar
Bu haftasonu meşguliyetim çok büyük, Allah yardımcım olsun. Gelecek misafirleri hep cemiyet dolayısı ile erteledim. Millet sırada bekliyor. Önümüzdeki hafta misafir kabul haftam olacak belli oldu
Artık hangi gün gelebilirim bakıcaz
Göremediğim kertenkelelere de selam.
Öpüldünüz
Malesef şamdanım yokaynen canım biz de kaç kez baktik ama olmadi ayni evde ayni yerde kaldik.
bakalım daha vakit var inşallah gönlünüzce bi ev bulursunuz :)
belli olmaz bu işler hiç. Allah kolaylık versin. lojman falan yok mu peki öğretmenler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?