Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah sabır versin yawrim ya yiyosa teker teker gelin ulan de sen de

Yapmaya basladigimda adetimin 1. Gununden itibaren sayarsak 7. Gundu yani ayin 8. De adet oldum ve 1 gun pik oldu gibi ama tam anlamiyla c cizgisiyle ayni renk veya koyu degildi adet oldugumda da kadin doguma gittigimde ustten ultrasonla bakti bi problem yok yumurtaliklarinda dedi ogun kirmiziligi yakaladiktan sonra ertesi gun siliklesti simdi hic yok gibi buraya atilanlara bakiyorum herkesin pik 2-3 gun suruyo nerdeyse sanirim problemim var yada bana oyle geliyo anlayan biri yorumlasin lutfen icim bunaldi dusunmekten

Eklentiler

• E1AB293E-985B-4A77-A43F-BC34B7C9F22C.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 26
  • DD9B4B82-2DE8-4D09-AAC9-22B0890AEB67.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 26
Yavrum herşeyi geçtim sızıntı yapan rutubet kokusu astımımı tetikliyor. Ben bu eve çok uygun fiyattan girdim. O zamanlar kiralar uçmamıştı. O yüzden kiram uygun kaldı. Oturduğum binada 1+1 daireyi geçen 1400 e kiralamışlar. Şok oldum. Şimdi çıksam bu muhitte uygun tek bir ev dahi yok.
Öyle yapmaya çalışıyoruz. İki muhitin arası bir yer olsun diye bakıyoruz. Ama ya ev içimize sinmiyor ya kira ya da muhit..
Zaten sömestr tatilinde aslında taşınma niyetindeyiz. Ama şimdi içimize sinen yer olursa geçebiliriz diye bir yandan bakıyoruz.
Yemin ederim sinir bozucu bu taşınma işleri

Artilarini eksilerini gercekten iyixe degerlendirmek lazim ... bursa ve adana da asiri olay cikiyor haberlerde hep ikisi gerci yansitilmayanlarda vardir da .. bursanin dedgn yernden mi cikiyor olaylar acep B Brunello Cicinelli
Haberlere çıkan kısmı dediğim muhit değil. Suriyelilerin yerleştiği muhit çıkıyor haberlere çayım. Orayla hiç işim yok,

Kırıldım ama gecti zaten kin tutamam ben benim işim değil

Bununla basladim
Çok derin sordun be
Gebelik topiğine konu açmanı tavsiye ederim. Uzmanlar orada kuzum.

Haberlere çıkan kısmı dediğim muhit değil. Suriyelilerin yerleştiği muhit çıkıyor haberlere çayım. Orayla hiç işim yok,
Anladm kuzum Allah yardmcniz olsn ev bakma.isleri cok zordur 1 sene ev baktim ben is cikislari ne emlakcilsr gezdim cogu da babamlaydim esim izin alamazdi cnku 11 de isten cikardi ozamanlar . Oyle yorucuydu bide intwrnetten bakar bi umitle gidersim fos cikardi nasil cekiyilar o resmleri ev genis cksin diye varya

Ozelden yazmayi bilsem ordan konusucam seninle rahatsiz oldular benden kimseden yardim alamayinca buraya kostum aklima burasi geldi kusura bakmayin iyi aksamlar kizlar

Niye rahatsız olalım düşünme öyle bilmediğim bi konu o yüzden yorum yapmadım.
Özelden sen daha rahat olursun cevapları kaçırmazsın falan yoksa bizim için sorun yok.

Ozelden yazmayi bilsem ordan konusucam seninle rahatsiz oldular benden kimseden yardim alamayinca buraya kostum aklima burasi geldi kusura bakmayin iyi aksamlar kizlar
Kuzucuk aşk olsun. Rahatsız olunduğunu nereden çıkarıyorsun?
Testi gösterip yumurtluyor muyum desen ben anlardım ama çok derin bir soru sordun beni aşıyor.
Emin olmadan sallamasyon yorum yapılacak konu da değil biliyorsun. Yanlış yönlendirmek istemeyiz.
Gebelik topiğine konu açıp sorarsan orda hep böyle şeyler danışıyor herkes birbirine.

Yavru kertenkelelerim Behlül kaçar
Bu haftasonu meşguliyetim çok büyük, Allah yardımcım olsun. Gelecek misafirleri hep cemiyet dolayısı ile erteledim. Millet sırada bekliyor. Önümüzdeki hafta misafir kabul haftam olacak belli oldu
Artık hangi gün gelebilirim bakıcaz
Göremediğim kertenkelelere de selam.
Öpüldünüz

aynen canım biz de kaç kez baktik ama olmadi ayni evde ayni yerde kaldik.

bakalım daha vakit var inşallah gönlünüzce bi ev bulursunuz :)
belli olmaz bu işler hiç. Allah kolaylık versin. lojman falan yok mu peki öğretmenler için

Çok sensiz bırakma bizi iyi geceler canım Allah kolaylık versin

Malesef şamdanım yok Olanlar da köy içinde gecekonduvari..
Öğretmen lojmanları polis lojmanları gibi değildir şamdanım. Ücra yerlerde ve yıkık dökük olurlar.
Zaman daha var dediğin gibi. Allah kararlamıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…