- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.681
evett kuzuumm.
Ekran da ciddenn mahvediyorr gözleri,, tamamdırr gözlükleniyooruuzGözlükler şekil önümden çekill esprisiyle buraya geleliim ihmal etme samdanım senin için de çok önemli işe başlayınca, ne zaman başlıyosun ?
ayyy canııımmm inşallah inşallahh, bu sene olacak diye diye başlıcam bakalım
Geldim şamdanım.
Taşınma işleri ile uğraşıyorum yaa anca bakıp çıkıorum
Ben misafirlikteyim kuzum yaa gelemedim bugun buraya cok napiyosunuz
Annemin karnında nazar almışım ebced baktırmıştım onda %90 çıktı hatta bakan dedi ki ben sen nasıl yaşıyorsun hayret ettim..kimi insanın yıldızı düşük olur zepram ya. demekki seninde öyle. ben inanirim nazara. doğrudur valla. hacamat yaptırman da çok İsabetli olmuş. birakmadan düzenli devam et ama. yaptıran kim varsa çok memnun cevremde :)
bide hakkaten söyleme yani bı günde bu kadar şey yaptığını. yuh amabu kadar da yapılir mi balim napiyon sen
işe mi başladn zepram. ben seni ev hanımı saniyodum :)
Ya övünmek için yeminle söylemiyorum ama cok nazar alıyorum gecende hacamat yaptırdım arkadaş cok hastalandı dedi ben o kadar insana yaptım senin gibi hiç olmadım hatta hiç hasta olmadım cok ağır nazarın var dedi
Valla KuZum elimden gelse daha fazla yapcam da işte ben işe yeni başladım o zamanada mevsimleri bitiyo herseyin bakalım bi salça ile bi çeşit daha kahvaltılık yapsam yeter :) heee bide sos yapmıştım makarna için 5 kg onuda söylemeyi unuttum
Eheh yakalandım. Öldüm ben bu aralar ya yorgun ve yoğunum. Kafamız da dolu Allah hayırlara çıkarsın arada bakıp çıkıyorum
offf hamile halinle bide onlarla ugrasiyosun kuzu ya Allah kolaylık versin. buraya bakma bol bol dinlen sen hamilesin. kapa gözlerini yat. böbrek ağrısı nasil oldu gecti mi tamamen canım
Bende isim değiştirdim ama ikinci ismimi kulagıma okutmadım okutayım en iyisi :)Cnm bende öyleydim. İsmimi değiştirdim. Hatta birde gizli isim diye bişey varmış onu okutturdum kulağıma. O zaman o yıldız düşüklüğü geçiyor. Nazar vs uğramıyor öyle hemen. Birde nazar hak elbette var ama mıknatıs gibi olduğuna inanıyorum. Bana değer dedikçe daha da artıyor. Kendimden biliyorum. Sonra onca sosyal medya kullanıcını görünce dedm onlara değmiyorsa banada değmez. Nas felak okudum ve nazar bana değmez diye inanmaya başaldım harbiden olmuyor rahat ediyorsun. Tavsiye ederim Zebram ♥
Annemin karnında nazar almışım ebced baktırmıştım onda %90 çıktı hatta bakan dedi ki ben sen nasıl yaşıyorsun hayret ettim..
Nazar hak zaten kuzum:)
Evet bu hafta bidaha yaptırcam nasip olursa :)
Yok kız hepsi bi günde yapılır mi bi günde yapmadım bugun sadece fasulye reçel kahvaltılık yaptım :)
Cnm bende öyleydim. İsmimi değiştirdim. Hatta birde gizli isim diye bişey varmış onu okutturdum kulağıma. O zaman o yıldız düşüklüğü geçiyor. Nazar vs uğramıyor öyle hemen. Birde nazar hak elbette var ama mıknatıs gibi olduğuna inanıyorum. Bana değer dedikçe daha da artıyor. Kendimden biliyorum. Sonra onca sosyal medya kullanıcını görünce dedm onlara değmiyorsa banada değmez. Nas felak okudum ve nazar bana değmez diye inanmaya başaldım harbiden olmuyor rahat ediyorsun. Tavsiye ederim Zebram
KuZum 11 kg bi günde yapmıştım dün 3 kg aldım yaptım :)aynen hak ama dikkat etmek lazım:) sen hacamata devam et :)
bi an dedim napmis bu kız 14 kilo fasulyeyi ben 14 saatte ayiklayamam
maşallah ama çok şeyler yapmışsın ya. kışın epey rahat gececek anlaşılan
ben de aynı seyi diyecektim biliyo musun pembisim. cidden çok farkediyo. ben evlenince eşimin soyadını aldim. resmen hayatım değiştisu an kızlık soyadımı kullanmak istemiyorum ikinci soyisim olarak.
islerim daha çok rast gitmeye başladı. daha az nazar almaya başladım. kuzenim de kendi ismini begenmiyodu. kimlikte degismedi ama kendini baska bi isimle cagirtiyo o da evli. su an baya sıkıntıda maddi olarak. bence kesinlikle etkili. ona da deyim ikinci ismini okutsun o zaman kulagina :)
zepram sen de pembisimin dediği gibi bi arastir bak bakalım faydasi olur kurtulursun belki temelli
Eheh yakalandım. Öldüm ben bu aralar ya yorgun ve yoğunum. Kafamız da dolu Allah hayırlara çıkarsın arada bakıp çıkıyorumnaptiniz bakalım beybiler
KuZum 11 kg bi günde yapmıştım dün 3 kg aldım yaptım :)
Bende bi araştırayım olmadı okuturum ondan kolay ne var
İnsallah rahat geçer ya
Okulda çok yoruluyorum. Koşturmaca vs işte bir de ev alma mevzusu da var. Elimizdeki avucumuzdaki her şeyi yatırdık önümüzdeki ay ne yapacağız bilmiyorum o da geriyorAllah gönlüne ferahlık versin isin gücün rast gitsin hizurancim
ayni beybi bende değişik bisey yok. çocuğun krese baslamasini bekliyorum işte:)
sen neden bu kadar bunaldin bakalım
Ahahha yok ya valla bana az geliyo eşim yemeyi cok sevdiği için heraldekız Allah korusun savaş çıksa sen savaş bitimine kadar rahat edersin
az buz değil yaptığın epey yapmissin
bide nazarin ocagi olur birini bulup okutmayi denedin mi :) :)
kesinlikle is yerinde bilgisayar sonra da evde telefon gitti gözler
aynen mod düşürmeden calisiyosun bu sene çok güzel şeyler olacak hadi bakalım
gözlükleri alinca modelleri de paylasalim amaben merak ederim
Sana bisey diyimmi bu hafta tek persmbe gun evde ve faaliyetsizdimsen baya sosyalsin yahiç boş günün yok maşallah cay :)
napak kuzu herşey aynı işte sohbet muhabbet :)
Gezmelere gittim
Okulda çok yoruluyorum. Koşturmaca vs işte bir de ev alma mevzusu da var. Elimizdeki avucumuzdaki her şeyi yatırdık önümüzdeki ay ne yapacağız bilmiyorum o da geriyorev kirasını, çocuğun kresini de ödeyemedik bu ay. Hiç bu duruma düşmemiştim kötü hissettim kendimi ve bunu kendime bile söyleyemiyorum
Sana bisey diyimmi bu hafta tek persmbe gun evde ve faaliyetsizdimaz konuSuu n yaa merak ediyorm sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?