Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kesinlikle is yerinde bilgisayar sonra da evde telefon gitti gözler

aynen mod düşürmeden calisiyosun bu sene çok güzel şeyler olacak hadi bakalım

gözlükleri alinca modelleri de paylasalim ama ben merak ederim

Geldim şamdanım.
Taşınma işleri ile uğraşıyorum yaa anca bakıp çıkıorum

offf hamile halinle bide onlarla ugrasiyosun kuzu ya Allah kolaylık versin. buraya bakma bol bol dinlen sen hamilesin. kapa gözlerini yat. böbrek ağrısı nasil oldu gecti mi tamamen canım

Annemin karnında nazar almışım ebced baktırmıştım onda %90 çıktı hatta bakan dedi ki ben sen nasıl yaşıyorsun hayret ettim..

Nazar hak zaten kuzum:)

Evet bu hafta bidaha yaptırcam nasip olursa :)

Yok kız hepsi bi günde yapılır mi bi günde yapmadım bugun sadece fasulye reçel kahvaltılık yaptım :)

Cnm bende öyleydim. İsmimi değiştirdim. Hatta birde gizli isim diye bişey varmış onu okutturdum kulağıma. O zaman o yıldız düşüklüğü geçiyor. Nazar vs uğramıyor öyle hemen. Birde nazar hak elbette var ama mıknatıs gibi olduğuna inanıyorum. Bana değer dedikçe daha da artıyor. Kendimden biliyorum. Sonra onca sosyal medya kullanıcını görünce dedm onlara değmiyorsa banada değmez. Nas felak okudum ve nazar bana değmez diye inanmaya başaldım harbiden olmuyor rahat ediyorsun. Tavsiye ederim Zebram

offf hamile halinle bide onlarla ugrasiyosun kuzu ya Allah kolaylık versin. buraya bakma bol bol dinlen sen hamilesin. kapa gözlerini yat. böbrek ağrısı nasil oldu gecti mi tamamen canım

Yaa ben sadece koordinasyonu sağlıyorum işleri takip ediyorum. Pek bişey yapmıyorum. Şimdi tadilat vs işleri var. Ustalar çıkınca annem gelcek onlar 2-3 günde toplar yerleştirirler. Malum annemde polis eşi olunca alışık taşınmaya kaç ev değiştirdi kadıncağız. Sağolsun gelcek öyle halletcez bakalım.

Geçti cnm hamdolsun. Ama nasıl kat kat çoraplar kazaklar giyiyorum bi görsen. Üşütmemek için

Bende isim değiştirdim ama ikinci ismimi kulagıma okutmadım okutayım en iyisi :)

Yok KuZum değer diye düşünmüyorum aklıma bile gelmiyo ama vücudumdan anlıyorum işte biri bişey dedi mi iyi mesela hemen bişey oluyo bana ondan biliyorum hacamat yapılırken de teyit ettik

aynen hak ama dikkat etmek lazım:) sen hacamata devam et :)
bi an dedim napmis bu kız 14 kilo fasulyeyi ben 14 saatte ayiklayamam

maşallah ama çok şeyler yapmışsın ya. kışın epey rahat gececek anlaşılan

ben de aynı seyi diyecektim biliyo musun pembisim. cidden çok farkediyo. ben evlenince eşimin soyadını aldim. resmen hayatım değişti su an kızlık soyadımı kullanmak istemiyorum ikinci soyisim olarak.

islerim daha çok rast gitmeye başladı. daha az nazar almaya başladım. kuzenim de kendi ismini begenmiyodu. kimlikte degismedi ama kendini baska bi isimle cagirtiyo o da evli. su an baya sıkıntıda maddi olarak. bence kesinlikle etkili. ona da deyim ikinci ismini okutsun o zaman kulagina :)

zepram sen de pembisimin dediği gibi bi arastir bak bakalım faydasi olur kurtulursun belki temelli

KuZum 11 kg bi günde yapmıştım dün 3 kg aldım yaptım :)

Bende bi araştırayım olmadı okuturum ondan kolay ne var

İnsallah rahat geçer ya

Eheh yakalandım. Öldüm ben bu aralar ya yorgun ve yoğunum. Kafamız da dolu Allah hayırlara çıkarsın arada bakıp çıkıyorum naptiniz bakalım beybiler

Allah gönlüne ferahlık versin isin gücün rast gitsin hizurancim
ayni beybi bende değişik bisey yok. çocuğun krese baslamasini bekliyorum işte:)

sen neden bu kadar bunaldin bakalım

KuZum 11 kg bi günde yapmıştım dün 3 kg aldım yaptım :)

Bende bi araştırayım olmadı okuturum ondan kolay ne var

İnsallah rahat geçer ya

kız Allah korusun savaş çıksa sen savaş bitimine kadar rahat edersin
az buz değil yaptığın epey yapmissin

bide nazarin ocagi olur birini bulup okutmayi denedin mi :) :)

Allah gönlüne ferahlık versin isin gücün rast gitsin hizurancim
ayni beybi bende değişik bisey yok. çocuğun krese baslamasini bekliyorum işte:)

sen neden bu kadar bunaldin bakalım
Okulda çok yoruluyorum. Koşturmaca vs işte bir de ev alma mevzusu da var. Elimizdeki avucumuzdaki her şeyi yatırdık önümüzdeki ay ne yapacağız bilmiyorum o da geriyor ev kirasını, çocuğun kresini de ödeyemedik bu ay. Hiç bu duruma düşmemiştim kötü hissettim kendimi ve bunu kendime bile söyleyemiyorum

kız Allah korusun savaş çıksa sen savaş bitimine kadar rahat edersin
az buz değil yaptığın epey yapmissin

bide nazarin ocagi olur birini bulup okutmayi denedin mi :) :)
Ahahha yok ya valla bana az geliyo eşim yemeyi cok sevdiği için heralde

Bide ben ev hanımı değilim öğretmenim söylemeyi unuttum :)

Nasıl yani ocağı derken

kesinlikle is yerinde bilgisayar sonra da evde telefon gitti gözler

aynen mod düşürmeden calisiyosun bu sene çok güzel şeyler olacak hadi bakalım

gözlükleri alinca modelleri de paylasalim ama ben merak ederim

çok sağol samdanım desteğin içiinn

dimiii dimiii aynını ben diyecektiimm

dur bakalım kuzum yaaa. Allah büyük. tez zamanda feraha erdirsin inşallah. olur böyle şeyler. sonradan toparlarsiniz.
eve kiraya girerken depozito verdiyseniz kira ordan cikar. kreş için de nakit avans falan çekersiniz. bi şekilde olcak hiç üzülme. zorluğu elbet olacak baslarda. zamanla toparlarsiniz. ailelerden destek olabilecek durumda olan var mi peki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…