- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.701
Bende isim değiştirdim ama ikinci ismimi kulagıma okutmadım okutayım en iyisi :)
Yok KuZum değer diye düşünmüyorum aklıma bile gelmiyo ama vücudumdan anlıyorum işte biri bişey dedi mi iyi mesela hemen bişey oluyo bana ondan biliyorum hacamat yapılırken de teyit ettik
Ahahha yok ya valla bana az geliyo eşim yemeyi cok sevdiği için heralde
Bide ben ev hanımı değilim öğretmenim söylemeyi unuttum :)
Nasıl yani ocağı derken
Gezmelere gittim
Çalışıyorum canım şükür :)öğretmen olduğunu biliyodum da çalıştığını bilmiyodum:) sanırım muhabbeti gecmedi :)
iştahlı koca zor be
ocak şöyle oluyo. bi kisi nazara okur mesela onun okuduğu kişi sifa bulur. baska biri mesela temreye okur ona sifa olur. siğil su bu.... herseyin bi ocağı oluyo:)
bizim ailede nazar ocağı var mesela. ek vererek geçer. babaannesi halama el vermis. o da kızı yok diye bana vermisti :)
ama ben aşırı etkilenip farklı şeyler yaşadığım için artık okumuyorum kimseye:)
ama sen okuyan birini bulursan okut mutlaka aşırı rahatlarsin:)
aynen hak ama dikkat etmek lazım:) sen hacamata devam et :)
bi an dedim napmis bu kız 14 kilo fasulyeyi ben 14 saatte ayiklayamam
maşallah ama çok şeyler yapmışsın ya. kışın epey rahat gececek anlaşılan
ben de aynı seyi diyecektim biliyo musun pembisim. cidden çok farkediyo. ben evlenince eşimin soyadını aldim. resmen hayatım değiştisu an kızlık soyadımı kullanmak istemiyorum ikinci soyisim olarak.
islerim daha çok rast gitmeye başladı. daha az nazar almaya başladım. kuzenim de kendi ismini begenmiyodu. kimlikte degismedi ama kendini baska bi isimle cagirtiyo o da evli. su an baya sıkıntıda maddi olarak. bence kesinlikle etkili. ona da deyim ikinci ismini okutsun o zaman kulagina :)
zepram sen de pembisimin dediği gibi bi arastir bak bakalım faydasi olur kurtulursun belki temelli
çok sağol samdanım desteğin içiinn
dimiii dimiii aynını ben diyecektiimm
Şu önümüzdeki ay zorlayacak. İnşallah gerisi hallolur. Sonuçta ev alıyoruz o kadar sıkışıkılır yani. Diğer eve çıkmaya da nerden baksan bir ay var. Ev sahibi oturuyor içinde. Ev bulacak da taşınacak da işte... Allah büyük tabi.dur bakalım kuzum yaaa. Allah büyük. tez zamanda feraha erdirsin inşallah. olur böyle şeyler. sonradan toparlarsiniz.
eve kiraya girerken depozito verdiyseniz kira ordan cikar. kreş için de nakit avans falan çekersiniz. bi şekilde olcakhiç üzülme. zorluğu elbet olacak baslarda. zamanla toparlarsiniz. ailelerden destek olabilecek durumda olan var mi peki
Aaa gizli mi olmalı tam anlamadım o zaman benAynen gizli isim çok faydalı. Sadece koyan kişi duyuyor. Benim çok arkadaşımda bebeklerine gizli isim koydu.
Hava güneşli bol esintili serin tam sevdiğim havaaha bir cumartesi gezekcisi dahabizim yerimize de gezseydin mali yaa hava nasil orda :)
öğretmen olduğunu biliyodum da çalıştığını bilmiyodum:) sanırım muhabbeti gecmedi :)
iştahlı koca zor be
ocak şöyle oluyo. bi kisi nazara okur mesela onun okuduğu kişi sifa bulur. baska biri mesela temreye okur ona sifa olur. siğil su bu.... herseyin bi ocağı oluyo:)
bizim ailede nazar ocağı var mesela. ek vererek geçer. babaannesi halama el vermis. o da kızı yok diye bana vermisti :)
ama ben aşırı etkilenip farklı şeyler yaşadığım için artık okumuyorum kimseye:)
ama sen okuyan birini bulursan okut mutlaka aşırı rahatlarsin:)
Aaa gizli mi olmalı tam anlamadım o zaman ben
İns canm öyledir belki de vesvesedirbulantıdir o hiskusa kusa his kaybi yasamissindir
Allah'ın izniyle bisey olmaz
O zaöan ben bunu yapayım ya babama okuttururum nolcakAynen cnm. Sadece ismini kulağına okuyan bilecek. Ve sen duymayacağın kadar minik söyleyecek. Neredeyse sessiz. Çok hafif ses çıkacak. Ve asla kimseye söylemiycek koyan kişi
Bende böyle seviyorm ama çok da usuyormBen de ohal ilan ettiim daha düne kadar kapı pencere kapattırmayan benn
Sıcağıı hiçç sevmiyorum yaa böyle daha güzel
Çalışıyorum canım şükür :)
Hemde cok zor ailesi diye biz bu kadar boğazlı olduğunu bilmiyoduk
Kuzum ben genelde okurum kendime de okuttum cok ama faydası olmuyo bende başkasına okuduğum zaman hastalanıyorum ondan fazla okumam yani
O zaöan ben bunu yapayım ya babama okuttururum nolcak
Nazarda Ocak olduğunu ilk defa duydum nerden öğrenebilirim ki ocaklı birini :)ama okuyacak kisinin ocağının olmasi önemli:) ondan dedim. herkeste ocak ya da ocak varsa da nazar ocağı yoktur. aklında bulunsun. denk gelirsen kaçırma fırsatı
sen yapiyosun ondan yiyodurbizde de muhabbet hep eşimin eskiden çok yediği şimdi formdan düşüp az yediği oluyo adami sağlıklı dengeli besliyorum ki yaslaninca hastane yerine yurtdışı gezisi yapalım
tam bir yatirimciyim
calismak güzel ya :) zor ama en azından karşılığı var :)
Şu önümüzdeki ay zorlayacak. İnşallah gerisi hallolur. Sonuçta ev alıyoruz o kadar sıkışıkılır yani. Diğer eve çıkmaya da nerden baksan bir ay var. Ev sahibi oturuyor içinde. Ev bulacak da taşınacak da işte... Allah büyük tabi.
Cok sagol canım Allah razı olsun bende babama bi isim bulup okuturum ama ona söylerken nasıl soylicem ismiBen öyle sıkıntılar yaşamıştım ki bekarken anlatamam. Bu sayede kurtuldum hamdolsun.babam okumuştu banada
Aynen benimde baba tarafı yılancık ocağı mesela. Anne tarafıda kurşun dökme. Eşimde nazar ocağıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?