Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynen gizli isim çok faydalı. Sadece koyan kişi duyuyor. Benim çok arkadaşımda bebeklerine gizli isim koydu.

Ahahha yok ya valla bana az geliyo eşim yemeyi cok sevdiği için heralde

Bide ben ev hanımı değilim öğretmenim söylemeyi unuttum :)

Nasıl yani ocağı derken

öğretmen olduğunu biliyodum da çalıştığını bilmiyodum:) sanırım muhabbeti gecmedi :)

iştahlı koca zor be

ocak şöyle oluyo. bi kisi nazara okur mesela onun okuduğu kişi sifa bulur. baska biri mesela temreye okur ona sifa olur. siğil su bu.... herseyin bi ocağı oluyo:)

bizim ailede nazar ocağı var mesela. ek vererek geçer. babaannesi halama el vermis. o da kızı yok diye bana vermisti :)
ama ben aşırı etkilenip farklı şeyler yaşadığım için artık okumuyorum kimseye:)

ama sen okuyan birini bulursan okut mutlaka aşırı rahatlarsin:)

Çalışıyorum canım şükür :)

Hemde cok zor ailesi diye biz bu kadar boğazlı olduğunu bilmiyoduk

Kuzum ben genelde okurum kendime de okuttum cok ama faydası olmuyo bende başkasına okuduğum zaman hastalanıyorum ondan fazla okumam yani

Yaa çok tatlısııın İyi olmuş ne güzel hayırlı gelmiş eşin

Ben kimliktende kulağımdan da değiştirdim. 2 ismim vardı. 3. Yüde kulağıma okudu babam ama gizli olarak sadece o biliyor. Başka kimse bilmiyor. Yani bu nazar işi isimle oluyor. Eğer senin ismini ruhaniyetler vs kimse bilmezse nazarda değmiyor. Mantık basit

çok sağol samdanım desteğin içiinn

dimiii dimiii aynını ben diyecektiimm

merak bütün kadınların ortak duygusu sanırım

ne demek kuzu biz de geçtik bu yollardan. seni en iyi biz anlarız emeğin çok büyük Allah boşa cikarmasin

Şu önümüzdeki ay zorlayacak. İnşallah gerisi hallolur. Sonuçta ev alıyoruz o kadar sıkışıkılır yani. Diğer eve çıkmaya da nerden baksan bir ay var. Ev sahibi oturuyor içinde. Ev bulacak da taşınacak da işte... Allah büyük tabi.

Aynen benimde baba tarafı yılancık ocağı mesela. Anne tarafıda kurşun dökme. Eşimde nazar ocağıymış

Aynen cnm. Sadece ismini kulağına okuyan bilecek. Ve sen duymayacağın kadar minik söyleyecek. Neredeyse sessiz. Çok hafif ses çıkacak. Ve asla kimseye söylemiycek koyan kişi
O zaöan ben bunu yapayım ya babama okuttururum nolcak

ama okuyacak kisinin ocağının olmasi önemli:) ondan dedim. herkeste ocak ya da ocak varsa da nazar ocağı yoktur. aklında bulunsun. denk gelirsen kaçırma fırsatı

sen yapiyosun ondan yiyodur bizde de muhabbet hep eşimin eskiden çok yediği şimdi formdan düşüp az yediği oluyo adami sağlıklı dengeli besliyorum ki yaslaninca hastane yerine yurtdışı gezisi yapalım
tam bir yatirimciyim

calismak güzel ya :) zor ama en azından karşılığı var :)

Nazarda Ocak olduğunu ilk defa duydum nerden öğrenebilirim ki ocaklı birini :)

Vayyy vay vayyyy zeki hatunun hali başka :) benimkide kilo aldı ama şişince hemen ekmeği keser :)

Evet zaten ben 3 saat çalışıyorum

kuzum benim arkadaşım da yeni ev aldi. içinde ev sahibi oturuyodu. bi tarih kararlaştırıldı. adam o tarihte cikamadi. ertelemek zorunda kaldılar. o yüzden ev sahibi arkadaşımın o ayki kirasını yatırdı.

bu islerin ayibi günahı olmaz. bir ay müsade verin uzayacaksa kiranizi karsilasin.

Allah kolaylık versin halledersiniz inşallah. kolay mi bu devirde ev almak. Allah güle güle oturmayı nasip etsin

Ben öyle sıkıntılar yaşamıştım ki bekarken anlatamam. Bu sayede kurtuldum hamdolsun. babam okumuştu banada
Cok sagol canım Allah razı olsun bende babama bi isim bulup okuturum ama ona söylerken nasıl soylicem ismi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…