Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de anlaşma yaptık tabi o konuyu da kararlaştırdık. Nasip kısmet işte. Sen neler yapıyorsun bıdık ne yapıyor bakalım?

Biz de anlaşma yaptık tabi o konuyu da kararlaştırdık. Nasip kısmet işte. Sen neler yapıyorsun bıdık ne yapıyor bakalım?

iyi o zaman ya kendini sıkma kuzu herşeyin bi zorluğu oluyo Allah başka dert vermesin
ev içine sindiyse gerisi önemli değil:)

ben de iyiyim kuzu teknofeste götürmüştük orda jet uçağının sesinden korktu. şimdi evde gece gündüz sesleri dinleyip ağlıyo korkuyo onu atlatmaya çalışıyoruz. inşallah gecicek

Anaa bende gittim teknofeste

Geçmiş olsun yaa atlatır inş

İns canm öyledir belki de vesvesedir

Bilmiyorm hiç

inşallah canım:) :)

senin şimdi iki çocuk ve bir mercimekle çok rahat hissetmen imkansz hani katyalarin Sebastianlarin olmasi lazım pozitif olmak için

Kıyamam ya yazık. Kimisi çok seviyor kimisi de sesinden korkuyor ne yaparsın. Unutur yakında alışır. Bizimki de avm nin dönen maketine takmıştı kafayı bunu al diye ağlayıp durmuştu

Perşembe günü gitmiştik biz :)

zaten sese aşırı duyarlı bi bebekti. o yüzden zor olcak ama atlatir sanirim. ben jetin o şekilde gösteri yapacağıni bilsem tövbe gitmezdim zaten

şimdi komşu ev süpürse sariliyo anne ses diyo. aniden yerinden ya da uykudan sicriyo. inşallah cabuk atlatir

Perşembe günü gitmiştik biz :)

zaten sese aşırı duyarlı bi bebekti. o yüzden zor olcak ama atlatir sanirim. ben jetin o şekilde gösteri yapacağıni bilsem tövbe gitmezdim zaten

şimdi komşu ev süpürse sariliyo anne ses diyo. aniden yerinden ya da uykudan sicriyo. inşallah cabuk atlatir

Ayy hadi yaa deme kıyamam kuzucuğa. Olmadı kafasını daldırcak güzel bi yere götürün cnm sevdiği. Yada uçakların korkunç olmadığını anlatmaya çalış belki geçer

Ayy hadi yaa deme kıyamam kuzucuğa. Olmadı kafasını daldırcak güzel bi yere götürün cnm sevdiği. Yada uçakların korkunç olmadığını anlatmaya çalış belki geçer

uçakları hala seviyo :) sorun ses sevmeyen çocuğun iyice sese duyarlı hale gelmesinde
bi ara sinekten korkup agliyodu deli gibi. o zaman elinle git yap git de oğlum korkma demiştim. şimdi mesela sinek görse git deyip eliyle kovaliyo buna da ayni şekilde anlatip sus de, git de, evimizde bisey olmaz, anne baba varken korkma biz hep yanındayız diye konuşuyoruz sürekli. bakalım bugün daha iyi gibiydi:) inşallah geçer hemen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…