- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.721
Cok sagol canım Allah razı olsun bende babama bi isim bulup okuturum ama ona söylerken nasıl soylicem ismi
heeeehhh işte ocakçı başı burdaymis en başından beri
Biz de anlaşma yaptık tabi o konuyu da kararlaştırdık. Nasip kısmet işte. Sen neler yapıyorsun bıdık ne yapıyor bakalım?kuzum benim arkadaşım da yeni ev aldi. içinde ev sahibi oturuyodu. bi tarih kararlaştırıldı. adam o tarihte cikamadi. ertelemek zorunda kaldılar. o yüzden ev sahibi arkadaşımın o ayki kirasını yatırdı.
bu islerin ayibi günahı olmaz. bir ay müsade verin uzayacaksa kiranizi karsilasin.
Allah kolaylık versin halledersiniz inşallah. kolay mi bu devirde ev almak. Allah güle güle oturmayı nasip etsin
Heee tamam canım cok sağol teşekkür ederimBaban aklından güzel mübarek bir isim koysun ☺ Sen bilmeyecesin onu
Amiin cümlemizdeen ♥♥
Heee tamam canım cok sağol teşekkür ederim ❤
Biz de anlaşma yaptık tabi o konuyu da kararlaştırdık. Nasip kısmet işte. Sen neler yapıyorsun bıdık ne yapıyor bakalım?
iyi o zaman ya kendini sıkma kuzu herşeyin bi zorluğu oluyoAllah başka dert vermesin
ev içine sindiyse gerisi önemli değil:)
ben de iyiyim kuzu teknofeste götürmüştük orda jet uçağının sesinden korktu. şimdi evde gece gündüz sesleri dinleyip ağlıyo korkuyoonu atlatmaya çalışıyoruz. inşallah gecicek
İns canm öyledir belki de vesvesedir
Bilmiyorm hiç
Kıyamam ya yazık. Kimisi çok seviyor kimisi de sesinden korkuyor ne yaparsın. Unutur yakında alışır. Bizimki de avm nin dönen maketine takmıştı kafayı bunu al diye ağlayıp durmuştuiyi o zaman ya kendini sıkma kuzu herşeyin bi zorluğu oluyoAllah başka dert vermesin
ev içine sindiyse gerisi önemli değil:)
ben de iyiyim kuzu teknofeste götürmüştük orda jet uçağının sesinden korktu. şimdi evde gece gündüz sesleri dinleyip ağlıyo korkuyoonu atlatmaya çalışıyoruz. inşallah gecicek
Anaa bende gittim teknofeste♥
Geçmiş olsun yaa atlatır inş
Onun için annemi kullanicaminşallah canım:) :)
senin şimdi iki çocuk ve bir mercimekle çok rahat hissetmen imkanszhani katyalarin Sebastianlarin olmasi lazım pozitif olmak için
Anaa bende gittim teknofeste♥
Geçmiş olsun yaa atlatır inş
Amin ins kuzum
İçimde hep kötü bir his var Allah hayırlısını versin ins
merak bütün kadınların ortak duygusu sanırım
ne demek kuzu biz de geçtik bu yollardan. seni en iyi biz anlarızemeğin çok büyük Allah boşa cikarmasin
Onun için annemi kullanicam
Katyam annem Sebastian gelin ilan ediyirm
Perşembe günü gitmiştik biz :)
zaten sese aşırı duyarlı bi bebekti. o yüzden zor olcak ama atlatir sanirim. ben jetin o şekilde gösteri yapacağıni bilsem tövbe gitmezdim zaten
şimdi komşu ev süpürse sariliyo anne ses diyo. aniden yerinden ya da uykudan sicriyo. inşallah cabuk atlatir
Akros baş elrman baş şefakros da Filipinlerli bakıcı olsun amaöyle kuru kuru olmaz
Amin canm ins yaaHormonlardır hormonlarRabbim güzel haberlerini aldırsın cnm sağlıkla sıhhatle gelsin
Ayy hadi yaa demekıyamam kuzucuğa. Olmadı kafasını daldırcak güzel bi yere götürün cnm sevdiği. Yada uçakların korkunç olmadığını anlatmaya çalış belki geçer
Akros baş elrman baş şef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?