- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.161
poliçe molice beni bozaiiiiYaptığım gibi olmaz belki ama ben yinede öyle deneyeyim en azından içimde kalmasınişin daha ciddi kısmı sağlık sigortam 6 ay ambargo koydu kasımdan önce gebelik bana yasak kuzum yoksa poliçe bozuluyor. 2 ay bitti kaldı 4
Hormonlar dediğin amh, fsh, tsh, lh falan mı kuzum?Gittik canım,hikayemizi anlattık raporlar,sonuçlar, cekindigim filmler,verdiğimiz testler ne varsa götürdük onları inceledi,beni muayene etti falan, polikistik over var hafif iki yumurtalıkta da dedi doktorumuz, ama zaman kaybetmeyelim başlayalım bu ay hormonlara bakalım dedi ama rapor cikartcaktik biz, oda üniversite hastanesinden çıkacaktı sıkıntı oldu, öbür aya anca çıkacak raporumuz.bende raporla birlikte gidip basliycam inşallah bakalım canım dua et
kırmizılı olan adriana sanırsam benim yanimda halt yemiss hıhhhhhBak yüzlerinde resmen onlar kadınsa biz neyiz dedikleri okunuyor
Sorma ya karışık kuruşuk işler. Bir yandan da iyi oldu kendimi hazırlarım bu süreçte. Dünya bir Ciciyi daha kaldırabilir mi, ya çocuk bana çekerse korkularım ile mücadele ediyorumpoliçe molice beni bozaiiii
pek anlamiyom kuzu ama hayirlısi diyelim sendende bi cici cıksın artikın
ana kız yada ana ogul inletirsiniz heryeriSorma ya karışık kuruşuk işler. Bir yandan da iyi oldu kendimi hazırlarım bu süreçte. Dünya bir Ciciyi daha kaldırabilir mi, ya çocuk bana çekerse korkularım ile mücadele ediyorum
Biz neyikkk bunlar yooooo yooo ivet ivetttt öyle bir imaj gördüm bende bizi koskonoyo bonloooorBak yüzlerinde resmen onlar kadınsa biz neyiz dedikleri okunuyor
Tabi çiçeğim ya o kim sen kim. Seninle adı aynı cümlede geçiyor gurur duymalıkırmizılı olan adriana sanırsam benim yanimda halt yemiss hıhhhhh
Ben koç burcuyum, eşime çocuğumuz da koç olsun diyorum. Aman Allah korusun senin huylarından bitane kişide daha çekemem diyorana kız yada ana ogul inletirsiniz heryeri
Tabi ben anlarım. Yüzlerinden belli bizi kıskandıkları. Baktılar tabi güzellikte yarışamazlar e napıcaklar orayı burayı açacaklar ki bizden daha çok ilgi çeksinler. Çaktın mı davayı? Ama yüz güzelliğimiz yanında mangal gibi yüreğimizi hesaba katmamışlar. Biz totişleri açmasak da ilgi bizdeBiz neyikkk bunlar yooooo yooo ivet ivetttt öyle bir imaj gördüm bende bizi koskonoyo bonloooor
suan kendimi bulutlarda hisedyorumTabi çiçeğim ya o kim sen kim. Seninle adı aynı cümlede geçiyor gurur duymalıİnanılmaz adam gazlarım
bgunden sora uslu oldugna emin olmusdur adamBen koç burcuyum, eşime çocuğumuz da koç olsun diyorum. Aman Allah korusun senin huylarından bitane kişide daha çekemem diyorBu adam benim günahımı çok alıyor ya ben çok usluyum
Tabi yavrum ya senin yerin bulutlar, bu dünyaya fazlasın. İyilik perim benimsuan kendimi bulutlarda hisedyorum
bgunden sora uslu oldugna emin olmusdur adam
Tabi ben anlarım. Yüzlerinden belli bizi kıskandıkları. Baktılar tabi güzellikte yarışamazlar e napıcaklar orayı burayı açacaklar ki bizden daha çok ilgi çeksinler. Çaktın mı davayı? Ama yüz güzelliğimiz yanında mangal gibi yüreğimizi hesaba katmamışlar. Biz totişleri açmasak da ilgi bizde
balli cikolatam benimTabi yavrum ya senin yerin bulutlar, bu dünyaya fazlasın. İyilik perim benim
kesinlikle öyle uyancak suphen olmasinbugünden sonra manyağın teki olduğuma emin olduğu gözlerinden okunuyor inşallah yarın bugünü unutmuş olarak uyanır
Hahaha kesin hemdekesinlikle öyle uyancak suphen olmasin
gece gece guldürdün balım ya yat hadi bnde yatam ii uykularHahaha kesin hemdeYarın tüm günümü kıskançlığı uğruna şubeye girip gözetleme yapan hastalıklı bir manyak olmadığımı ispatlama çalışmaları ile geçireyim bari, 1 2 klip açıp aaa bak ne güzel gacı falan diyim de o kadar da kıskanç değilmiş desin. Ama bak dediğimde bakarsa oyarım, söylüyorum peşinen yemekler yapıp, kek falan yapıp, makbul hanımhanımcık bir ev hanımı imajı çizeyim
Hadi yattım kuzular ben, iyi geceler
AhhahahahahajaDevir kötü kolla götü be gülom
Allah razı olsun canım inşallah rabbim banada nasip senin ki gibi bı minikKuzum bendede polikistik vardı çok şükür bir kızım oldu umudunu kaybetme hiç hep duamdasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?