Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
poliçe molice beni bozaiiii

pek anlamiyom kuzu ama hayirlısi diyelim sendende bi cici cıksın artikın

Hormonlar dediğin amh, fsh, tsh, lh falan mı kuzum?

poliçe molice beni bozaiiii

pek anlamiyom kuzu ama hayirlısi diyelim sendende bi cici cıksın artikın
Sorma ya karışık kuruşuk işler. Bir yandan da iyi oldu kendimi hazırlarım bu süreçte. Dünya bir Ciciyi daha kaldırabilir mi, ya çocuk bana çekerse korkularım ile mücadele ediyorum

Sorma ya karışık kuruşuk işler. Bir yandan da iyi oldu kendimi hazırlarım bu süreçte. Dünya bir Ciciyi daha kaldırabilir mi, ya çocuk bana çekerse korkularım ile mücadele ediyorum
ana kız yada ana ogul inletirsiniz heryeri

ana kız yada ana ogul inletirsiniz heryeri
Ben koç burcuyum, eşime çocuğumuz da koç olsun diyorum. Aman Allah korusun senin huylarından bitane kişide daha çekemem diyor Bu adam benim günahımı çok alıyor ya ben çok usluyum

Biz neyikkk bunlar yooooo yooo ivet ivetttt öyle bir imaj gördüm bende bizi koskonoyo bonloooor
Tabi ben anlarım. Yüzlerinden belli bizi kıskandıkları. Baktılar tabi güzellikte yarışamazlar e napıcaklar orayı burayı açacaklar ki bizden daha çok ilgi çeksinler. Çaktın mı davayı? Ama yüz güzelliğimiz yanında mangal gibi yüreğimizi hesaba katmamışlar. Biz totişleri açmasak da ilgi bizde

iyi dedin be cicim

kesinlikle öyle uyancak suphen olmasin
Hahaha kesin hemde Yarın tüm günümü kıskançlığı uğruna şubeye girip gözetleme yapan hastalıklı bir manyak olmadığımı ispatlama çalışmaları ile geçireyim bari, 1 2 klip açıp aaa bak ne güzel gacı falan diyim de o kadar da kıskanç değilmiş desin. Ama bak dediğimde bakarsa oyarım, söylüyorum peşinen yemekler yapıp, kek falan yapıp, makbul hanımhanımcık bir ev hanımı imajı çizeyim
Hadi yattım kuzular ben, iyi geceler

gece gece guldürdün balım ya yat hadi bnde yatam ii uykular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…