- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.141
Amma bana bugün saçlarına kurban olduğum yazdı bence aldatıyor seniiiTabi bak Leyla ile Mecnun, Aslı ile Kerem, Ferhat ile Şirin, Romeo ile Juliet, Gülo ile Cici. Bunlar hep dünya klasiklerinde yer etmiş büyük aşklardır Sabah uyanıp daha wc'ye gitmeden günaydın yazmazsak güne bile başlayamıyoruz. Öyle bir aşk
Kalacaksın bebeğimKız Allah korusun kötüyü çağırma boşverbide madem ne desen cikiyorrrrr o zmn hadi bı kere daha tescillenmiş olsun ermisligin(tövbe ) bende hamile kalabilecek miyimm ciciimm, hadi buna da de bisii stresten arindir su düşünceli arkadaşını ya zira çok ihtiyacım var
Arka önemlidir, bu devirde arkan sağlam olacak dostumÖzellikle Jennifer Lopez arkası gibi olursa arkan, sırtın yere gelmez
Ama saçlarına bende kurban oluyorum, saçların herkesin başını döndürüyor suç bizde değil, suç senin cazibendeAmma bana bugün saçlarına kurban olduğum yazdı bence aldatıyor seniii
Yaa ağzın bal yesin,çikolata yesin, yada ne yerse yesin ben cicimmKalacaksın bebeğimSüre kestiremem ama alacağız güzel haberlerini elbet Hele aynı zamanlarda olursa ikimizin bu iş, amma güzel olur 4 ay daha beklemen lazım ama
Yavrum ben sizin heryerinize geçerli not verdim bileslikon neyim taktırsak geçerli not alırmı arka örtmeniim
zamanda koymus 4 ay sorami calısmalarKalacaksın bebeğimSüre kestiremem ama alacağız güzel haberlerini elbet Hele aynı zamanlarda olursa ikimizin bu iş, amma güzel olur 4 ay daha beklemen lazım ama
Siz gittiniz mi görüşmeye, nasıl olacakmış, ne zaman başlanacak kuzumYaa ağzın bal yesin,çikolata yesin, yada ne yerse yesin ben cicimmne güzel söyledin öyle ama şu ara bı daraldim ki sorma,tüp bebek işi geriyor sanırım beni ama inşallah müjdeli haberi vermek nasip olur sizlere canımın içii ❤
Cazibeme kurban olun üleeeynnn diye atılırmışım ortaya tatliş çaktırmadan içirdimi bana gazozu neynn.Ama saçlarına bende kurban oluyorum, saçların herkesin başını döndürüyor suç bizde değil, suç senin cazibende
insallah hayirli haberler verirsin cnmYaa ağzın bal yesin,çikolata yesin, yada ne yerse yesin ben cicimmne güzel söyledin öyle ama şu ara bı daraldim ki sorma,tüp bebek işi geriyor sanırım beni ama inşallah müjdeli haberi vermek nasip olur sizlere canımın içii ❤
Hahaaha evet, aslan burcu olması için kasımda yapmam gerekiyorzamanda koymus 4 ay sorami calısmalar
Amiinn inşallah caniminsallah hayirli haberler verirsin cnm
Yavrum ben sizin heryerinize geçerli not verdim bileSizler benim seksü kertenkelelerimsiniz 
yaptiqım gbide olacak diyosunn eehh hadi bahalımmm aralıktada olursa oglak olur benim burcHahaaha evet, aslan burcu olması için kasımda yapmam gerekiyor
Grup etiketlerine boşuna mı seksü gacılar toplantısı yazdım. Hepimizin bitirici yerleri var. Victoria secret mankenleri görse bunlar kadınsa biz neyiz deyip mesleği bırakırlar balımCazibeme kurban olun üleeeynnn diye atılırmışım ortaya tatliş çaktırmadan içirdimi bana gazozu neynn.,valla senin sarı cazibede beni bitiriyo cici
Yaptığım gibi olmaz belki ama ben yinede öyle deneyeyim en azından içimde kalmasınyaptiqım gbide olacak diyosunn eehh hadi bahalımmm aralıktada olursa oglak olur benim burc
Yerim senin laflarınıGrup etiketlerine boşuna mı seksü gacılar toplantısı yazdım. Hepimizin bitirici yerleri var. Victoria secret mankenleri görse bunlar kadınsa biz neyiz deyip mesleği bırakırlar balım
Gittik canım,hikayemizi anlattık raporlar,sonuçlar, cekindigim filmler,verdiğimiz testler ne varsa götürdük onları inceledi,beni muayene etti falan, polikistik over var hafif iki yumurtalıkta da dedi doktorumuz, ama zaman kaybetmeyelim başlayalım bu ay hormonlara bakalım dedi ama rapor cikartcaktik biz, oda üniversite hastanesinden çıkacaktı sıkıntı oldu, öbür aya anca çıkacak raporumuz.bende raporla birlikte gidip basliycam inşallah bakalım canım dua etSiz gittiniz mi görüşmeye, nasıl olacakmış, ne zaman başlanacak kuzum
Kuzum bendede polikistik vardı çok şükür bir kızım oldu umudunu kaybetme hiç hep duamdasın.Gittik canım,hikayemizi anlattık raporlar,sonuçlar, cekindigim filmler,verdiğimiz testler ne varsa götürdük onları inceledi,beni muayene etti falan, polikistik over var hafif iki yumurtalıkta da dedi doktorumuz, ama zaman kaybetmeyelim başlayalım bu ay hormonlara bakalım dedi ama rapor cikartcaktik biz, oda üniversite hastanesinden çıkacaktı sıkıntı oldu, öbür aya anca çıkacak raporumuz.bende raporla birlikte gidip basliycam inşallah bakalım canım dua et
Bak yüzlerinde resmen onlar kadınsa biz neyiz dedikleri okunuyorYerim senin laflarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?