Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amma bana bugün saçlarına kurban olduğum yazdı bence aldatıyor seniii

Kalacaksın bebeğim Süre kestiremem ama alacağız güzel haberlerini elbet Hele aynı zamanlarda olursa ikimizin bu iş, amma güzel olur 4 ay daha beklemen lazım ama

Kalacaksın bebeğim Süre kestiremem ama alacağız güzel haberlerini elbet Hele aynı zamanlarda olursa ikimizin bu iş, amma güzel olur 4 ay daha beklemen lazım ama
Yaa ağzın bal yesin,çikolata yesin, yada ne yerse yesin ben cicimm ne güzel söyledin öyle ama şu ara bı daraldim ki sorma,tüp bebek işi geriyor sanırım beni ama inşallah müjdeli haberi vermek nasip olur sizlere canımın içii

Siz gittiniz mi görüşmeye, nasıl olacakmış, ne zaman başlanacak kuzum

Ama saçlarına bende kurban oluyorum, saçların herkesin başını döndürüyor suç bizde değil, suç senin cazibende
Cazibeme kurban olun üleeeynnn diye atılırmışım ortaya tatliş çaktırmadan içirdimi bana gazozu neynn. ,valla senin sarı cazibede beni bitiriyo cici

insallah hayirli haberler verirsin cnm

Cazibeme kurban olun üleeeynnn diye atılırmışım ortaya tatliş çaktırmadan içirdimi bana gazozu neynn. ,valla senin sarı cazibede beni bitiriyo cici
Grup etiketlerine boşuna mı seksü gacılar toplantısı yazdım. Hepimizin bitirici yerleri var. Victoria secret mankenleri görse bunlar kadınsa biz neyiz deyip mesleği bırakırlar balım

yaptiqım gbide olacak diyosunn eehh hadi bahalımmm aralıktada olursa oglak olur benim burc
Yaptığım gibi olmaz belki ama ben yinede öyle deneyeyim en azından içimde kalmasın işin daha ciddi kısmı sağlık sigortam 6 ay ambargo koydu kasımdan önce gebelik bana yasak kuzum yoksa poliçe bozuluyor. 2 ay bitti kaldı 4

Grup etiketlerine boşuna mı seksü gacılar toplantısı yazdım. Hepimizin bitirici yerleri var. Victoria secret mankenleri görse bunlar kadınsa biz neyiz deyip mesleği bırakırlar balım
Yerim senin laflarını

Siz gittiniz mi görüşmeye, nasıl olacakmış, ne zaman başlanacak kuzum
Gittik canım,hikayemizi anlattık raporlar,sonuçlar, cekindigim filmler,verdiğimiz testler ne varsa götürdük onları inceledi,beni muayene etti falan, polikistik over var hafif iki yumurtalıkta da dedi doktorumuz, ama zaman kaybetmeyelim başlayalım bu ay hormonlara bakalım dedi ama rapor cikartcaktik biz, oda üniversite hastanesinden çıkacaktı sıkıntı oldu, öbür aya anca çıkacak raporumuz.bende raporla birlikte gidip basliycam inşallah bakalım canım dua et

Kuzum bendede polikistik vardı çok şükür bir kızım oldu umudunu kaybetme hiç hep duamdasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…