Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğrudur kuzum belki ben etiketi becerememişimdir çünkü yeni yeni öğreniyorum, etiket konusunda senin gibi iyi değilim Aynen kuzum benim koca yolu beklediğim dönemlerde senin topikte az sabahlamadık...
gelirim artik ama bayramdan sonra yogun gelriim ankaradayım çünkü
Aynen ya bilmemmi biran önce kavus diye hatim indirdik
buralardayim canoo
Kactin sanduk

Benmkinin bana hayata aciması yok bir de maouslarda nasıl aciyacaksa artik
Biz uslu duralım en iyisi bu hayatta yapayalnız ikimiziz tubism hahahahahah
Devir kötü kolla götü be gülom

gelirim artik ama bayramdan sonra yogun gelriim ankaradayım çünkü
Aynen ya bilmemmi biran önce kavus diye hatim indirdik

Kactin sanduk
Bir an önce olmadı, adamı 5 koca ay bekledim. Ama kavuştuk çok şükür hatimler işe yaradı Ama şimdi de ağır çalışma koşullarından dolayı kavuşamıyoruz, bana bir hatim daha lazım

Bence bugün ki gidişin yeterince korkutmuş gibi birazda seninkini sanki sana verdiği tepkiye bakılırsa da,yetmiste artmış bile senin geyşaya,oynayacağı varsa da hiç bı yeri oynamaz bence artık meraklanma kuzucum senbu kadında ilahi biseyler var,şimdi bu şekilde bizim çevik kuvvet binasına dalan kadın,yarın bı haltlar yesem Allah tarafından ışınlanabilir o an yanıma diye düşünebilir

eskilerde neler yaptiniz süleyin bakaemm ne dolaplar cevirdiniz
Rosss da bende yeni üye olmuşuz. O benden 1 ay önce üye olmuş. İşte bazı numaralar ile beni tavladı. Sonra tatlıannenin topiğine etiketledi beni. Orada samimiyet ilerledi işte ben tabi saf ve masumum gözüm açılmamış, açılmamış bir gonca gül gibiyim. Hergün topiğe girip kocamda kocam diye ağlıyordum. O sıra eşim eğitimdeydi. Yatılı gitti 5 ay. Bu gariplerim de beni teselli ediyordu. @RosSsS tam o sırada kocamın da yokluğunu fırsat bilerek duygusal boşluğumdan yararlanıp beni kendine meftun etti. O gün bugündür meftunum

sizin aşkınizda ogünden itibaren dogmus oldu ve mutlu son guzel hikaye

O benim ermiş olduğumu biliyordu, ne desem çıkar mesela, olacak dediğim ve olmamış hiçbirşey yoktur, bazen korkuyorum senden diyordu. Şimdi iyice emin oldu Benden kendimden iyice emin oldum Valla bir aldatsın ışınlanır ışık hızıyla deşerim

sizin aşkınizda ogünden itibaren dogmus oldu ve mutlu son guzel hikaye
Tabi bak Leyla ile Mecnun, Aslı ile Kerem, Ferhat ile Şirin, Romeo ile Juliet, Gülo ile Cici. Bunlar hep dünya klasiklerinde yer etmiş büyük aşklardır Sabah uyanıp daha wc'ye gitmeden günaydın yazmazsak güne bile başlayamıyoruz. Öyle bir aşk

Kız Allah korusun kötüyü çağırma boşver bide madem ne desen cikiyorrrrr o zmn hadi bı kere daha tescillenmiş olsun ermisligin(tövbe ) bende hamile kalabilecek miyimm ciciimm, hadi buna da de bisiistresten arindir su düşünceli arkadaşını yazira çok ihtiyacım var

Allah daim etsin insallah

klasikleri biliyodumda guloyla cicide yeni seri demeki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…