- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.121
Kuzu doğrudur bende etiket görmedim başta etiket etmissin ama bazen yoğun bildirim olunca bakmiyom ondan olabilir.
Doğrudur kuzum belki ben etiketi becerememişimdir çünkü yeni yeni öğreniyorum, etiket konusunda senin gibi iyi değilim
buralardayim canooHemen ifşa et zatinnn hemnn sensiz icmeyeyek diyokkbalbocuuu gittiğimiz yerde kaybediyoz ahahah
Yahuuu sizi unuttummu yaw ben ahahahsen bu aralar diloya taktigin icin gözün kimseyi görmüyo
Tükürük ondan, gazoza hap bendenBakyiiiiaaaaa kızlar gazoza kanmayın içine tükürüyo bu karııı aman diyim nerde ayılacagınız belli olmaz
Konussak nolcak kızeskiye dönük konusmayak demi.
gelirim artik ama bayramdan sonra yogun gelriim ankaradayım çünküDoğrudur kuzum belki ben etiketi becerememişimdir çünkü yeni yeni öğreniyorum, etiket konusunda senin gibi iyi değilimAynen kuzum benim koca yolu beklediğim dönemlerde senin topikte az sabahlamadık...
Kactin sandukburalardayim canoo
birazdan yatmaya qacacuummgelirim artik ama bayramdan sonra yogun gelriim ankaradayım çünkü
Aynen ya bilmemmi biran önce kavus diye hatim indirdik
Kactin sanduk
Devir kötü kolla götü be gülomBenmkinin bana hayata aciması yok bir de maouslarda nasıl aciyacaksa artik
Biz uslu duralım en iyisi bu hayatta yapayalnız ikimiziz tubism hahahahahah
eskilerde neler yaptiniz süleyin bakaemm ne dolaplar cevirdinizKonussak nolcak kızbiseycik olmaz
Bir an önce olmadı, adamı 5 koca ay bekledim. Ama kavuştuk çok şükür hatimler işe yaradıgelirim artik ama bayramdan sonra yogun gelriim ankaradayım çünkü
Aynen ya bilmemmi biran önce kavus diye hatim indirdik
Kactin sanduk
Bence bugün ki gidişin yeterince korkutmuş gibi birazda seninkini sankiYaaaaaaani, biz yanlışlıkla girdiysek üniversiteli gacılar da yanlışlıkla girebilirEn iyisi ben birkaç kez daha yanlışlıkla gidivereyim de iyice paranoyağa bağlasın, götü başı ayrı oynamasın
Kollayak arkayıTükürük ondan, gazoza hap benden
Rosss da bende yeni üye olmuşuz. O benden 1 ay önce üye olmuş. İşte bazı numaralar ile beni tavladı.eskilerde neler yaptiniz süleyin bakaemm ne dolaplar cevirdiniz
sizin aşkınizda ogünden itibaren dogmus oldu ve mutlu son guzel hikayeRosss da bende yeni üye olmuşuz. O benden 1 ay önce üye olmuş. İşte bazı numaralar ile beni tavladı.Sonra tatlıannenin topiğine etiketledi beni. Orada samimiyet ilerledi işte ben tabi saf ve masumum gözüm açılmamış, açılmamış bir gonca gül gibiyim. Hergün topiğe girip kocamda kocam diye ağlıyordum. O sıra eşim eğitimdeydi. Yatılı gitti 5 ay. Bu gariplerim de beni teselli ediyordu. @RosSsS tam o sırada kocamın da yokluğunu fırsat bilerek duygusal boşluğumdan yararlanıp beni kendine meftun etti. O gün bugündür meftunum
O benim ermiş olduğumu biliyordu,Bence bugün ki gidişin yeterince korkutmuş gibi birazda seninkini sankisana verdiği tepkiye bakılırsa da,yetmiste artmış bile senin geyşaya,oynayacağı varsa da hiç bı yeri oynamaz bence artık meraklanma kuzucum sen bu kadında ilahi biseyler var,şimdi bu şekilde bizim çevik kuvvet binasına dalan kadın,yarın bı haltlar yesem Allah tarafından ışınlanabilir o an yanıma diye düşünebilir
sizin aşkınizda ogünden itibaren dogmus oldu ve mutlu son guzel hikaye
Kız Allah korusun kötüyü çağırma boşverO benim ermiş olduğumu biliyordu,ne desem çıkar mesela, olacak dediğim ve olmamış hiçbirşey yoktur, bazen korkuyorum senden diyordu. Şimdi iyice emin oldu Benden kendimden iyice emin oldum Valla bir aldatsın ışınlanır ışık hızıyla deşerim ⚰
Allah daim etsin insallahTabi bak Leyla ile Mecnun, Aslı ile Kerem, Ferhat ile Şirin, Romeo ile Juliet, Gülo ile Cici. Bunlar hep dünya klasiklerinde yer etmiş büyük aşklardır Sabah uyanıp daha wc'ye gitmeden günaydın yazmazsak güne bile başlayamıyoruz. Öyle bir aşk
Arka önemlidir, bu devirde arkan sağlam olacak dostumKollayak arkayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?