Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyyy Allah seni ne etmeye istesen denk getiremez bulamazsın sen bana bi haber çakaydın Sen kendini direk geyşanın kucağında bulurdun böyle aksiyonlara gerek yok cici bidahakine bana haber sal sen

Sağol kaymaklı püskevitim sen nasılsın; Allah razı olsun seni de hal hatır ve takip edenler olsun
Ahaha bu hitabı sevdim,sen bana hep kaymaklı püskevitim dee saol canım iyiyim şükür, iste yavaştan ucuz bulduklarımla kış hazirliklarina başladım bendemisal bugün 10 kilo patlıcan aldım onları közleyip kizartiyorumucuzlamista hazır bizim burda

Kolay gelsin canım benim

Bu arada o közlenmiş patlıcan ezmeleriyle bir poğaça oliyir bir poğaça oliyir abov denemelisen sen kadar güzel olmaz tabi dee
Ayy kız simariyorum bak, totom kalkiyo saol bidenemköz patlıcanla nasıl poğaça yapılıyormuş ki duymadım hiç ve hayret ben nasıl bilmem böyle bı tarifi hamuruna mi içine mi katiyorlarmis patlıcanı ya dur bı YouTube'a ugrayim da bakiyim ben

Canolar ben yettim, nasılsınız? Tabiki bir sürpriz ile geldim Açıklıyorum sıkı durun Bundan gayrı topikte her 1000 ve 1000'in katı mesajına denk gelenler benden akrostiş şiir hediyesi kazanacak!
Gelelim talihlileri açıklamaya
1000.mesaj ile Psikolojik Deliii
2000.mesaj ile balbocuuu
Benden duvarlarına akrostiş şiir kazandılar. En kısa zamanda ödeme yapılacaktır
Allah benim cezamı vermesin diyerek bu muhteşem ötesi fikir için kendimi kutlar ve darısı 3000.mesaja derim

Kertenkelelerim nasılsınız bakalım?
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii
hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus C canli anne minik kalp0753 Mcz09 @Eseriklinego Reyyan__ Marskedisi Rojjin

Ahahaha alemsin yahşi cazibem ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…