- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.181
Evet canım başlamadan hepsine bı bakariz sonra sıkıntı çıkmazsa başlarız dedi inşallahHormonlar dediğin amh, fsh, tsh, lh falan mı kuzum?
Önce böyle söylegözetleme yapan hastalıklı bir manyak olmadığımı ispatlama çalışmaları ile geçireyim
Sonra böyleAma bak dediğimde bakarsa oyarım, söylüyorum peşinen
Süper bı girişti canım
Süper bı girişti canımgünaydın nasilsin,senin msjlari her yerde goruyodum yazmak bu güne nasipmis
Ayyyy Allah seni ne etmeye istesen denk getiremez bulamazsınAsayiş berkemalFırçayı yedim valla iyi bi. İşte sen bana niye güvenmiyorsun, güvenini sarsacak ne yaptım ben, kaç defa sana gelmeyeceksin demedim mi, hadi geldin şube içine girmek de ne oluyor, Allahtan şubenin en temiz polislerine denk gelmişsiniz, abazan polislere denk gelseydiniz size baksalardı katil mi edeceksin sen beni türevi laflar işittim. Sonra kedimin üstüne yemin edince inandı, oğlumu bu işe karıştırmak istemezdim ama Neden herşey beni buluyor anlamıyorum ki cidden gözetlemeye gitsem bulamayacağım şubenin içine girmişim yanlışlıkla da haberim yok. Kesin ermişim şuan kendim de ikna oldum, çok isteyince Allah tarafından oluverdi @Kutsal zebra kutsiş kız beni neden uyarmadı sakın oralara gitme acayiptir oralar bir anda kendini şubede bulabilirsin diye, alacağın olsun
Ahaha bu hitabı sevdim,sen bana hep kaymaklı püskevitim deeSağol kaymaklı püskevitim sen nasılsın; Allah razı olsun seni de hal hatır ve takip edenler olsun
Ahaha bu hitabı sevdim,sen bana hep kaymaklı püskevitim deesaol canım iyiyim şükür, iste yavaştan ucuz bulduklarımla kış hazirliklarina başladım bende misal bugün 10 kilo patlıcan aldım onları közleyip kizartiyorum ucuzlamista hazır bizim burda
Bu arada o közlenmiş patlıcan ezmeleriyle bir poğaça oliyir bir poğaça oliyir abov denemelisen sen kadar güzel olmaz tabi deeTeşekkür ederim canım saolasin
Bayramdan sonra okuyup ufluycemmBir an önce olmadı, adamı 5 koca ay bekledim. Ama kavuştuk çok şükür hatimler işe yaradıAma şimdi de ağır çalışma koşullarından dolayı kavuşamıyoruz, bana bir hatim daha lazım
Ayy kız simariyorum bak, totom kalkiyoBu arada o közlenmiş patlıcan ezmeleriyle bir poğaça oliyir bir poğaça oliyir abov denemelisen sen kadar güzel olmaz tabi dee
Oooo saçlarına türban olduğum neler neler yapıyorsun oyleeeehepinize benden
Hoşgeldin kuzucuk aramıza, tanışalım mı güzel kız? Sende bizler gibi kertenkele olmaya mı geldin
Ben bi versem kısmına talip olabilir miyim? Kendime uygun onu gördümhepinize benden
Ahahaha alemsin yahşi cazibem yaCanolar ben yettim, nasılsınız? Tabiki bir sürpriz ile geldimAçıklıyorum sıkı durun Bundan gayrı topikte her 1000 ve 1000'in katı mesajına denk gelenler benden akrostiş şiir hediyesi kazanacak!
Gelelim talihlileri açıklamayaEki Görüntüle 2290153 Eki Görüntüle 2290154
1000.mesaj ilePsikolojik Deliii
2000.mesaj ilebalbocuuu
Benden duvarlarına akrostiş şiir kazandılar. En kısa zamanda ödeme yapılacaktır
Allah benim cezamı vermesin diyerek bu muhteşem ötesi fikir için kendimi kutlar ve darısı 3000.mesaja derim
Kertenkelelerim nasılsınız bakalım?
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii
hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus C canli anne minik kalp0753 Mcz09 @Eseriklinego Reyyan__ Marskedisi Rojjin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?