Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hira tatlısı. En kolayı buydu
Ellerine sağlık fıstığım

Ay ben işteyim ve yoğunum

Ne ettiler sana be böcük böyle? Ne iş yapıyordun sen?
icra takipçisiyim özel bir hukuk bürosunda çalışıyorum bir de ek olarak kına organizasyonu işi yapıyorum , yarında iş çıkışı kınaya gidicem toprak atın üstümede ben uyuyayım şuracıkta

Böcüğüm sen neler yapıyormuşsun ya Yalnız organizasyon işinde iyi para var

Burdayım be bir yere gitmedim , sadece temizligin dibine vurdum
Aaa ben senin hesabı pasif sandımdı meğer kanlı canlı aramızdaymışsın delüm ne temizliği bu, misafir mi gelecek yoksam

Böcüğüm sen neler yapıyormuşsun ya Yalnız organizasyon işinde iyi para var
hele para var ama izmir de çok fazla organizasyoncu da var bende yeniyim piyasada daha 6 tane iş aldım , seneye inşallah zamanla daha da açılır diye umut ediyorum

wayy 2.şansli ksi benim demekk nerde benim siirimmmm heeee

hele para var ama izmir de çok fazla organizasyoncu da var bende yeniyim piyasada daha 6 tane iş aldım , seneye inşallah zamanla daha da açılır diye umut ediyorum
Açılır yavrum hiç merak etme. İzmirli olsam kesin seninle organizasyon yapardım Allah kolaylık versin ya yoğunluk fena

baktın 2.ben oldum bi heycan basti seni normaldir anliyom seni cici dert etme
Ahahajjajshdh nasıl da tanıyorsun beni. Adını ne zaman görsem elim ayağıma dolaşır zaten. E ödülü de sen kapınca, herkesi birbirine karıştırdım Titrek bir yaz akşamı gibi olurum seni görünce, öyle ayazlı ve öyle ateşli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…