- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.221
O nasıl giriş, aniden imana geldik be miniğimhayırlısı allahtan
Canolar ben yettim, nasılsınız? Tabiki bir sürpriz ile geldimAçıklıyorum sıkı durun Bundan gayrı topikte her 1000 ve 1000'in katı mesajına denk gelenler benden akrostiş şiir hediyesi kazanacak!
Gelelim talihlileri açıklamayaEki Görüntüle 2290153 Eki Görüntüle 2290154
1000.mesaj ilePsikolojik Deliii
2000.mesaj ilebalbocuuu
Benden duvarlarına akrostiş şiir kazandılar. En kısa zamanda ödeme yapılacaktır
Allah benim cezamı vermesin diyerek bu muhteşem ötesi fikir için kendimi kutlar ve darısı 3000.mesaja derim
Kertenkelelerim nasılsınız bakalım?
@RosSsS @Kendinisevenbiriii
@hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliiibalbocuuu balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canli anne @minik kalp0753 @Krmzblk @Eseriklinego @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin
İyim bebişim kocayı işe yolladım yayıldım koltuğa
Acaba diyorum 2500 üncü mesaja da mı şiir gelse
Ellerine sağlık fıstığımHira tatlısı. En kolayı buydu
Canolar ben yettim, nasılsınız? Tabiki bir sürpriz ile geldimAçıklıyorum sıkı durun Bundan gayrı topikte her 1000 ve 1000'in katı mesajına denk gelenler benden akrostiş şiir hediyesi kazanacak!
2000.mesaj ilebalbocuuu
Allah benim cezamı vermesin diyerek bu muhteşem ötesi fikir için kendimi kutlar ve darısı 3000.mesaja derim
@hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliiibalbocuuu balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canli anne @minik kalp0753 @Krmzblk @Eseriklinego @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin
Ödülünü beğenmedin mi böcüğümAy ben işteyim ve yoğunum
Ne ödülü ne kaçırdım ki benÖdülünü beğenmedin mi böcüğüm
Yaaa mesajı okumadan alıntılamışsın böcüğüm ya kırdın ponçik kalbimiNe ödülü ne kaçırdım ki ben
Yaaa mesajı okumadan alıntılamışsın böcüğüm ya kırdın ponçik kalbimiseni etiketlediğim mesajı oku bir ara
Ne ettiler sana be böcük böyle? Ne iş yapıyordun sen?kafa kalmadı ki bende çok çalıştırıyorlar
icra takipçisiyim özel bir hukuk bürosunda çalışıyorum bir de ek olarak kına organizasyonu işi yapıyorum , yarında iş çıkışı kınaya gidicemNe ettiler sana be böcük böyle? Ne iş yapıyordun sen?
Burdayım be bir yere gitmedim , sadece temizligin dibine vurdumPsikolojik delinin hesabı şuan pasif olduğu için profile akrostiş şiir ödülü 1001.mesaj ile @Pembeemzik e devrediyorAkrostiş şiirlerime de bayılırsın ha, hadi yine iyisin
Böcüğüm sen neler yapıyormuşsun yaicra takipçisiyim özel bir hukuk bürosunda çalışıyorum bir de ek olarak kına organizasyonu işi yapıyorum , yarında iş çıkışı kınaya gidicemtoprak atın üstümede ben uyuyayım şuracıkta
Aaa ben senin hesabı pasif sandımdı meğer kanlı canlı aramızdaymışsın delümBurdayım be bir yere gitmedim , sadece temizligin dibine vurdum
hele para var ama izmir de çok fazla organizasyoncu da var bende yeniyim piyasada daha 6 tane iş aldım , seneye inşallah zamanla daha da açılır diye umut ediyorumBöcüğüm sen neler yapıyormuşsun yaYalnız organizasyon işinde iyi para var
wayy 2.şansli ksi benim demekk nerde benim siirimmmm heeeeCanolar ben yettim, nasılsınız? Tabiki bir sürpriz ile geldimAçıklıyorum sıkı durun Bundan gayrı topikte her 1000 ve 1000'in katı mesajına denk gelenler benden akrostiş şiir hediyesi kazanacak!
2000.mesaj ilebalbocuuu
baska delüüyü etiketlemissin oda pasifAaa ben senin hesabı pasif sandımdı meğer kanlı canlı aramızdaymışsın delümne temizliği bu, misafir mi gelecek yoksam
wayy 2.şansli ksi benim demekk nerde benim siirimmmm heeee
Bir ödül vericem herkesi birbirine karıştırdım bu nasıl iş be böcüğüm, yaptığım hiçbir işten hayır gelmiyor lanet olsunbaska delüüyü etiketlemissin oda pasif
Açılır yavrum hiç merak etme. İzmirli olsam kesin seninle organizasyon yapardımhele para var ama izmir de çok fazla organizasyoncu da var bende yeniyim piyasada daha 6 tane iş aldım , seneye inşallah zamanla daha da açılır diye umut ediyorum
baktın 2.ben oldum bi heycan basti seni normaldir anliyom seni cici dert etmeBir ödül vericem herkesi birbirine karıştırdım bu nasıl iş be böcüğüm, yaptığım hiçbir işten hayır gelmiyor lanet olsunyakında şiir seninle bebeğim
Açılır yavrum hiç merak etme. İzmirli olsam kesin seninle organizasyon yapardımAllah kolaylık versin ya yoğunluk fena
Ahahajjajshdh nasıl da tanıyorsun beni. Adını ne zaman görsem elim ayağıma dolaşır zaten. E ödülü de sen kapınca, herkesi birbirine karıştırdımbaktın 2.ben oldum bi heycan basti seni normaldir anliyom seni cici dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?