- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.461
Korkma korkma
Yahu sen beni niye korkutuyorsun
Bana yüzde yüz olan bir korunma yöntemi lazım vallahi bu stres beni öldürür yoksa her ay :)
Anammm benimNe kadar cool hayatlarımız var. Adamlar bir yerde ama neredeGelecek ama ne zaman belli değil, hatta gelir mi gelmez mi belli değil Hiçbir fikrimiz yok, free takılıyoruz resmen
Sağol Elhanım, yavru ceylanım benimOkul nasıl gidiyor?
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin hizuşum. Hadi girmek de nasip olsun inşallah. Bizde taşınıcaz diye aynı şekilde kartları patlattık. Öderken de çanakları patlatıcaz. İyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum
Hoydaaaa..
Seni Türkiye nin havası çarpmış malim
Ama şu hayattaki en zor şey evde oturmak. En ağır iş evde oturmak kadar ağır değil. Yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Yaz tatilinin 2 ayına bile katlanamayan biriyim. Doğumdan sonra napıcam bakalım..
Çalış malim vallahi çalışmakta mutluluk var.
Anayım ben çünkü ana..
Ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz
Kuran kursu tarzı bir yer mi kutsişim. Tek öğretmen olmak da kötü, sıkılmıyor musun?
Hadi inşallah bebim. Bat ın kaç?
Sağol tosiam senin de reglin hayırlı olsun
Korkma korkmaşimdiye kdr hiç korunmak gibi bi eylem gerceklestirmedigimiz için biz bu konu da yardımcı olamiyciimmm
Anammm benim
Evet KuZum oyle bi yer
Hayır sıkılmıyorum çünkiiiii blok ders yapıyorum teneffüs yok
Kız sen hamile misinNe kadar cool hayatlarımız var. Adamlar bir yerde ama neredeGelecek ama ne zaman belli değil, hatta gelir mi gelmez mi belli değil Hiçbir fikrimiz yok, free takılıyoruz resmen
Sağol Elhanım, yavru ceylanım benimOkul nasıl gidiyor?
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin hizuşum. Hadi girmek de nasip olsun inşallah. Bizde taşınıcaz diye aynı şekilde kartları patlattık. Öderken de çanakları patlatıcaz. İyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum
Hoydaaaa..
Seni Türkiye nin havası çarpmış malim
Ama şu hayattaki en zor şey evde oturmak. En ağır iş evde oturmak kadar ağır değil. Yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Yaz tatilinin 2 ayına bile katlanamayan biriyim. Doğumdan sonra napıcam bakalım..
Çalış malim vallahi çalışmakta mutluluk var.
Anayım ben çünkü ana..
Ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz
Kuran kursu tarzı bir yer mi kutsişim. Tek öğretmen olmak da kötü, sıkılmıyor musun?
Hadi inşallah bebim. Bat ın kaç?
Sağol tosiam senin de reglin hayırlı olsun
Şeker paren yesin seniBir analar çeker yükü esprisi de benden gelsin o zaman
Seksü geyşa geldi şeker parem ben kaçtım
Tosiam edebiyatı sevdiğine de ben bayıldım tatlım.Maşallah, şimdi baktım profilinde bir fotoğraf gördüm ki bayıldım. Edebiyat öğretmeniymiş hem de, en sevdiğim
İyidir balukum senden naber
Benim için baluk ol nolecekkkkNe baluku be
Oğlak oğlak pehhhh
Artık bütün merakım bugün gitti ahahhaahahŞu ana dek tüm öğretmenlerin birbiriyle uyumlu çalıştığı bir öğretmenler odası görmedim de duymadım da
BugünByNkoaLa a anlatıyorum herkes öğretmenler odasında naptığımızı merak eder, savaşıyoruz dedim. İçeride kan var, vahşet var, su aygırına tecavüz eden orangutan var, tenefüsler 1. Meydan muharebesi, 2. Meydan muharebesi şeklinde geçiyor dedim. Öğrenciyken çok merak ediyordum içeri iyiki girmemişim diyor
Bulaşmamaya çalışıyorum, herkesle iyi olmaya çalışıyorum. İnşallah sabredebilirim
Çocuk olsun da ben o kaza heyecanlarini yaşayım yeter ki yaa ahahaAnladım kuzumm, çocuk olunca araştırmaya başlarsın artık
Saol canmmmCanım konuştun mu? Haber ver bize
Amiinn limonsuzum inşallah
Canım Allah beterimden saklasin,cok çok geçmiş olsun yaa
Oyy gebelerin duası kabul olur derler pembisim çok saol Allah razı olsun,d dilerim o mükafatı alirim
Anca geldimbak bide bize kiziyon 20 sayfa birikmiş diye
Benim için baluk ol nolecekkkk
Bugun benim evlilik yıldönümüm
Yok ben onun profiline baksam da kendi guzelligini goruyirmHahahah senin profil foton beni benden alıyor zaten, hamilelere yasaklanmalı senin profil,ByNkoaLa uzak dur kız
Araba satılmadı kiPırlantan geldi mi??
Yok ben onun profiline baksam da kendi guzelligini goruyirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?