Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahah senin profil foton beni benden alıyor zaten, hamilelere yasaklanmalı senin profil, @RosSsS uzak dur kız
Kız niye öyle diyon ajxhahd yapma etme bacim ben hamile kalırsam cicimin profiline bakıp bakıp öyle güzel yada yakışıklı bi bebek doguracam amaa ona benzesin benim yavrularımhele o kaslar dişler

Kız niye öyle diyon ajxhahd yapma etme bacim ben hamile kalırsam cicimin profiline bakıp bakıp öyle güzel yada yakışıklı bi bebek doguracam amaa ona benzesin benim yavrularımhele o kaslar dişler

Dişler zaten 10 numara, mükemmel
Dişçime fotoğrafını götürüp bana bunu yap diyeceğim

Dişler zaten 10 numara, mükemmel
Dişçime fotoğrafını götürüp bana bunu yap diyeceğim
Kız bak doğurmaya kalkarsan bir gün o beğenmediğin dişler çocuğunda çıkar sonra cixiye böyle demeseydim dersin ajxhahd

Kız bak doğurmaya kalkarsan bir gün o beğenmediğin dişler çocuğunda çıkar sonra cixiye böyle demeseydim dersin ajxhahd

Yahu sen beni niye korkutuyorsun
Bana yüzde yüz olan bir korunma yöntemi lazım vallahi bu stres beni öldürür yoksa her ay :)

O vicdansizlara arada bende dahil oluyorum amaa,kızma bize sen annemizsin affedicisin amaa hoşbuldum iki gözümün çiçeğiiyiyim bende naspıyosunuz diye bi bakmaya geldimdiozledim senide accuk
Bir analar çeker yükü esprisi de benden gelsin o zaman
Seksü geyşa geldi şeker parem ben kaçtım

Yahu sen beni niye korkutuyorsun
Bana yüzde yüz olan bir korunma yöntemi lazım vallahi bu stres beni öldürür yoksa her ay :)
Malesef tatlim yuzde yuz bisey yokki bende hep topun agznda gbi hisssediyorum kendmi cocgm kucukken hele daha daha korkulu gecerdi

Malesef tatlim yuzde yuz bisey yokki bende hep topun agznda gbi hisssediyorum kendmi cocgm kucukken hele daha daha korkulu gecerdi

Ben çocuğum büyüse de istemiyorum, tek çocuk istiyoruz biz. Ama gerçekten korkuyorum, korunmamıza rağmen hamile kalırsam diye. İğne filan yapılıyormuş sanırım ama hormonlarimi ne hale getirir bilemiyorum, cesaret edemiyorum o yüzden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…