- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.441
O benim gerçek fotolarıma bakıyor hamileyken sana bakıyorum dedi. Kendi dedi ben onun yalancısıyım
Estağfurullah ya öyle demeTabi ne sandın tosiamElhan ım öyledir. Dışı çıtır içi yıllanmış şarap gibi kadın o.
Baş öğretmen o baş..
Biz de çırakları
Guzelligine nazar degmesin diye bu cirkini profil yaptin zatiii dimiii anladimm benO benim gerçek fotolarıma bakıyor hamileyken sana bakıyorum dedi. Kendi dedi ben onun yalancısıyım
Allah Allah kuzumGitmeyi dusunmuyorum suan kuzum inan bana normal benim icin sadece tabiki
Kız niye öyle diyon ajxhahd yapma etme bacimHahahah senin profil foton beni benden alıyor zaten, hamilelere yasaklanmalı senin profil, @RosSsS uzak dur kız
Yok rosss icin dedi cnm benim kendi fotoma bakiyor diye...Orasını bilemiyorum tabii
Seksü geyşa ilen sen bilirsin orasını, biz ne bileceeez
Kız niye öyle diyon ajxhahd yapma etme bacimben hamile kalırsam cicimin profiline bakıp bakıp öyle güzel yada yakışıklı bi bebek doguracam amaa ona benzesin benim yavrularım hele o kaslar dişler
Sagol bebegim su gogsm icin cok taktmya ondan da olabilir asiri uzulup agladm salak gbi bosaAllah Allah kuzumÖyle diyorsan öyledir tabi ama sen yine de ihmal etme..
Yok rosss icin dedi cnm benim kendi fotoma bakiyor diye...
Heeee pardoneeeeBiliyorum canım anladım, güzelliğini en iyi Seksü geyşa bilir diyorum ben de
Kız bak doğurmaya kalkarsan bir gün o beğenmediğin dişler çocuğunda çıkar sonra cixiye böyle demeseydim dersin ajxhahdDişler zaten 10 numara, mükemmel
Dişçime fotoğrafını götürüp bana bunu yap diyeceğim
Kavun yiyomLimonsuzzcay nerdesn bakim cay icme saatmzde.... gene kocam 1 bardktan sonra uykuya yenildi gel cay icekkkk kizlarrr cay.kahve ne iciyonusss
Kız bak doğurmaya kalkarsan bir gün o beğenmediğin dişler çocuğunda çıkar sonra cixiye böyle demeseydim dersin ajxhahd
Bir analar çeker yükü esprisi de benden gelsin o zamanO vicdansizlara arada bende dahil oluyorum amaa,kızma bize sen annemizsin affedicisin amaahoşbuldum iki gözümün çiçeği iyiyim bende naspıyosunuz diye bi bakmaya geldimdi ozledim senide accuk
Sayilir sayilirr afiyet olsunnn keyif icin olan hersey dahildirKavun yiyomo sayılır mi
Sayilir sayilirr afiyet olsunnn keyif icin olan hersey dahildir
Malesef tatlim yuzde yuz bisey yokki bende hep topun agznda gbi hisssediyorum kendmi cocgm kucukken hele daha daha korkulu gecerdi
Yahu sen beni niye korkutuyorsun
Bana yüzde yüz olan bir korunma yöntemi lazım vallahi bu stres beni öldürür yoksa her ay :)
Bende cok iciyorum ne 4 uBen de yeni kahve içtim, almayayım birsey 4 oldu bugün çarpıntı başladı
Malesef tatlim yuzde yuz bisey yokki bende hep topun agznda gbi hisssediyorum kendmi cocgm kucukken hele daha daha korkulu gecerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?