- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.421
Üzdün be tosiamIsındı canım ya, misafir odasına giremedim yolcu ettikten sonra, üzüldüm içim buruk kaldı. Kim bilir bir daha görür müyüm görmez miyim o bile belli değil, baya rahatsız çünkü. Ve çok uzak yolumuz. Kızım da acayip çabuk alıştı dedesine, kucağından inmedi çok sevdi ve uyuyup uyandıktan sonra bütün odaları gezdi dedddededde diye diyeondan sanırım çok üzüldüm, kabul edemesem de babam işte ve seviyorum demek ki.
Neden olmuş olabilir ki acaba kuzum, geçmiş olsun çok. Sen yine de bir doktora gorunseydin keşke?
Tabi ne sandın tosiam26 yıllık öğretmen misiniz? Şok oldum şu an ben sizin yaşınızı çok küçük zannediyordum. 26 yıllık öğretmen diyince birden senden siz'e geçtim
Öğretmenlerim çok kıymetlidir genelde de o yüzden
Üzdün be tosiam
İşte ne kadar hayırsız olsalar da ana baba atılmıyor, arada enteresan bir sevgi bağı oluyor. Biz sınananlar bunu daha iyi anlıyoruz..
Arayı açmadan sık görüşün. Miniğin o halleri beni bile üzdü şuan,
Gidicem tosiam 25 eylülde randevum vardı ama taşınma işleri nedeniyle Ekim 15 erteledim.
Hak verdim sana insallah onemsizdir ama bi sogan kuru dene derim bebek olayindan once25 eylüle randevu almıştım ama taşınma dolayısı ile ekimin 15 ine erteledim kuzum. Şuan gidecek ne zamanım, ne halim, ne maddi durumum kaldı
Tabi ne sandın tosiamElhan ım öyledir. Dışı çıtır içi yıllanmış şarap gibi kadın o.
Baş öğretmen o baş..
Biz de çırakları
Bende de polikistik over vardi dogumdan sonra kaybolmuslardi gecen kis kontrolde tekrar gordu doktor . O da gecikme yapabiliyor ama dogmdan sonradan beri baya duzenliydiHaklısın kuzum, annemle de aramız eskiden çok kötüydü ve vefat etmeden son 1 yıl düzelmişti ilişkimiz, tam birbirimizi anlamaya ve sevgimizi göstermeye başlamıştık ki annemi kaybettim. Şimdi aynısı olacak korkusunu taşıyorum inanki. Babam kendince bizi hep çok sevdi ama çok eksik bıraktı herşeyde manevi olarak. Şimdi görüyorum ki o da eksilmiş, hep yarım kalmış. Belki de o yüzden affettim içten içe.
Ihmal etme kuzum, en kısa zamanda gitmeye çalış. Çikolata kisti bende de vardı guya ama hamile kalinca bir anda kayboldu, insallah senin de öyle olur :)
Değer verenlerin çok olsun tosiacim da " sen " de kal siz olmasın aramızda.26 yıllık öğretmen misiniz? Şok oldum şu an ben sizin yaşınızı çok küçük zannediyordum. 26 yıllık öğretmen diyince birden senden siz'e geçtim
Öğretmenlerim çok kıymetlidir genelde de o yüzden
Bende de polikistik over vardi dogumdan sonra kaybolmuslardi gecen kis kontrolde tekrar gordu doktor . O da gecikme yapabiliyor ama dogmdan sonradan beri baya duzenliydi
Dogumdan once nerdeyse 2 ayda 1 adet gorurdum canim ben o yuzden gecikmeler pek bi anormal gelmiyor bana ama dogumdan sonra baya duzenliyim sadece yilda 2 kere filan gecikmem olabiliyor mevsimlerde bu seferde oyle oldgnu dusunuyorum bakalmNormalde böyle 9 gün falan gecikir mi kuzum?
Değer verenlerin çok olsun tosiacim da " sen " de kal siz olmasın aramızda.kertenkele bacinim sonuçta.
Kumbarada para biriktirir gibi sayfa biriktiriyor vicdansızlarCanım konuştun mu? Haber ver bize
Amiinn limonsuzum inşallah
Canım Allah beterimden saklasin,cok çok geçmiş olsun yaa
Oyy gebelerin duası kabul olur derler pembisim çok saol Allah razı olsun,d dilerim o mükafatı alirim
Anca geldimbak bide bize kiziyon 20 sayfa birikmiş diye
Bir evladın anne baba sevgisi ve şefkati yarımsa o anne baba da yarım kalıyor tosiam. Bu böyledir.Haklısın kuzum, annemle de aramız eskiden çok kötüydü ve vefat etmeden son 1 yıl düzelmişti ilişkimiz, tam birbirimizi anlamaya ve sevgimizi göstermeye başlamıştık ki annemi kaybettim. Şimdi aynısı olacak korkusunu taşıyorum inanki. Babam kendince bizi hep çok sevdi ama çok eksik bıraktı herşeyde manevi olarak. Şimdi görüyorum ki o da eksilmiş, hep yarım kalmış. Belki de o yüzden affettim içten içe.
Ihmal etme kuzum, en kısa zamanda gitmeye çalış. Çikolata kisti bende de vardı guya ama hamile kalinca bir anda kayboldu, insallah senin de öyle olur :)
Sınıfçıları da sevelim, benim profil fotoma da bayılalımMaşallah, şimdi baktım profilinde bir fotoğraf gördüm ki bayıldım. Edebiyat öğretmeniymiş hem de, en sevdiğim
9 gün normal değil kuzum. Ne zaman gideceksin doktora?Dogumdan once nerdeyse 2 ayda 1 adet gorurdum canim ben o yuzden gecikmeler pek bi anormal gelmiyor bana ama dogumdan sonra baya duzenliyim sadece yilda 2 kere filan gecikmem olabiliyor mevsimlerde bu seferde oyle oldgnu dusunuyorum bakalm
Kumbarada para biriktirir gibi sayfa biriktiriyor vicdansızlarİlk derse girmeden günaydın yazdım. Eve gelince bir baktım ben mesaiyi bitirene kadar 30 sayfaya yakın birikmiş,
Mütemadiyen konuşuyorlar maşallah
Hoşgeldin seksü şempazem nasılsın bakalım♥
Bir evladın anne baba sevgisi ve şefkati yarımsa o anne baba da yarım kalıyor tosiam. Bu böyledir.
Çikolata kisti nin tedavisi hamile kalmak zaten.
Doktor bana şimdi seni tedavi edeyim dersem sana gebelik hormonu yüklemesi yapacağım, gerek yok biran önce gebe kal dedi.
Gebelik hormonu kisti eritiyormuş. Tabi gebe kalmayı başarabilirsen
Kaç cm di senin kistin kuzu?
Sınıfçıları da sevelim, benim profil fotoma da bayılalımAma benimkine bayılırsan bidaha ayılamıyorsun öyle bir etkisi var
Gitmeyi dusunmuyorum suan kuzum inan bana normal benim icin sadece tabiki9 gün normal değil kuzum. Ne zaman gideceksin doktora?
O vicdansizlara arada bende dahil oluyorum amaa,kızma bize sen annemizsin affedicisin amaaKumbarada para biriktirir gibi sayfa biriktiriyor vicdansızlarİlk derse girmeden günaydın yazdım. Eve gelince bir baktım ben mesaiyi bitirene kadar 30 sayfaya yakın birikmiş,
Mütemadiyen konuşuyorlar maşallah
Hoşgeldin seksü şempazem nasılsın bakalım♥
Benim sol tarafta ve 6 ayda bir yarım cm büyüyor.2 tane vardı bende biri 3 cm, biri 3.6 cm civarıydı, hamile kaldıktan sonra ilk kontrole gittiğimde demiştim ki benim kistlerim vardı ne oldu onlar? Doktor da hiç birsey yok, tertemiz demişti
Benim sol tarafta ve 6 ayda bir yarım cm büyüyor.
En son 4.5 cm di yazın başında. Şimdi 5 olmuştur belki de.. Çünkü bu sancı ve akıntı buna delalet gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?