- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.481
Araba satılmadı ki
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun çakal zepramiz bizimBugun benim evlilik yıldönümüm
AhahhahahaIyi o zaman, bol bol bak
Ahahhahaha
Fazla da bakmaya korktum smdi
Çocuk olsun da ben o kaza heyecanlarini yaşayım yeter ki yaa ahaha
İnsallah canısı yaAaaa olsun neyse, satılır inşallah canını sıkma
Seçtiğimize de razı olalım artıkBen bilmem artık orasını sen seçtin bunu
Amiiinnn insallah canım benimEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun çakal zepramiz bizimbirlikte daha nice nice seneleriniz olsun inşallah,bebekte eklensin bu senelere dilerim
Sahi sende durumlar ne kuzu? var mı ufukta bebek
Bilemiyorum artık,bi bebek olsun da inşallah onu o zmn dusunuruz diyorum ve susuyorumİnşallah canım benim ya, ama bu heyecanlar insanı mahvediyor
Benim 2 tane.arkadasim 2.den sonra yanlslkla 3.ye hamile kaldi onlar yuzunden sirf diyormki bile isteye 2.ye hamile kalmimde bari bi bonusum olsun cnku 2 cpcuga cok uzak deglm sadece smdilerde istemiyorum maddi manevi ... ama 3 hic dusunmuyorum blmiyorm hersey kader kismettirde elmzden geldkce tedbir almak bize duserBen çocuğum büyüse de istemiyorum, tek çocuk istiyoruz biz. Ama gerçekten korkuyorum, korunmamıza rağmen hamile kalırsam diye. İğne filan yapılıyormuş sanırım ama hormonlarimi ne hale getirir bilemiyorum, cesaret edemiyorum o yüzden
İnsallah canısı ya
Bilemiyorum artık,bi bebek olsun da inşallah onu o zmn dusunuruz diyorum ve susuyorumşimdilik şeylere özgürlük
Benim 2 tane.arkadasim 2.den sonra yanlslkla 3.ye hamile kaldi onlar yuzunden sirf diyormki bile isteye 2.ye hamile kalmimde bari bi bonusum olsun cnku 2 cpcuga cok uzak deglm sadece smdilerde istemiyorum maddi manevi ... ama 3 hic dusunmuyorum blmiyorm hersey kader kismettirde elmzden geldkce tedbir almak bize duser
Evlilik yldonumunuz kutlu olsn ya diger arkadas patilibirhayat miydi evlilik yldonumuydu esi supriz yaptimi bilen var miBugun benim evlilik yıldönümüm
Canımın en içi içiiii
9-12 canımsss
Ne kadar cool hayatlarımız var. Adamlar bir yerde ama neredeGelecek ama ne zaman belli değil, hatta gelir mi gelmez mi belli değil Hiçbir fikrimiz yok, free takılıyoruz resmen
Sağol Elhanım, yavru ceylanım benimOkul nasıl gidiyor?
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin hizuşum. Hadi girmek de nasip olsun inşallah. Bizde taşınıcaz diye aynı şekilde kartları patlattık. Öderken de çanakları patlatıcaz. İyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum
Hoydaaaa..
Seni Türkiye nin havası çarpmış malim
Ama şu hayattaki en zor şey evde oturmak. En ağır iş evde oturmak kadar ağır değil. Yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Yaz tatilinin 2 ayına bile katlanamayan biriyim. Doğumdan sonra napıcam bakalım..
Çalış malim vallahi çalışmakta mutluluk var.
Anayım ben çünkü ana..
Ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz
Kuran kursu tarzı bir yer mi kutsişim. Tek öğretmen olmak da kötü, sıkılmıyor musun?
Hadi inşallah bebim. Bat ın kaç?
Sağol tosiam senin de reglin hayırlı olsun
Tosiacim umarım hayalin bir gün gerçek olur.Ayy ne kadar güzel, darısı başıma kiloları ben de veririm inşallah. Evet edebiyat ve tarih, hayatta en çok ilgi duyduğum dallar. Hatta üniversite okuma fırsatım olsaydı edebiyat veya tarih seçecektim mutlaka, kısmet olmadı iş hayatına atıldım :)
Ben teşekkür ederim, hepsi gerçek
Evlilik yldonumunuz kutlu olsn ya diger arkadas patilibirhayat miydi evlilik yldonumuydu esi supriz yaptimi bilen var mi
Hayırlısı canım. Tatlı tatli harcamanın acı acı faturası oluyor işteYüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin hizuşum. Hadi girmek de nasip olsun inşallah. Bizde taşınıcaz diye aynı şekilde kartları patlattık. Öderken de çanakları patlatıcaz. İyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?