Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun benim evlilik yıldönümüm
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun çakal zepramiz bizim birlikte daha nice nice seneleriniz olsun inşallah,bebekte eklensin bu senelere dilerim
Sahi sende durumlar ne kuzu? var mı ufukta bebek

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun çakal zepramiz bizim birlikte daha nice nice seneleriniz olsun inşallah,bebekte eklensin bu senelere dilerim
Sahi sende durumlar ne kuzu? var mı ufukta bebek
Amiiinnn insallah canım benim Ben bebek fikrine bu ayda olmazsa korunarak ara vermeyi düşünüyorum canısı bakalım nasip kısmet .. henüz bişey yok

Benim 2 tane.arkadasim 2.den sonra yanlslkla 3.ye hamile kaldi onlar yuzunden sirf diyormki bile isteye 2.ye hamile kalmimde bari bi bonusum olsun cnku 2 cpcuga cok uzak deglm sadece smdilerde istemiyorum maddi manevi ... ama 3 hic dusunmuyorum blmiyorm hersey kader kismettirde elmzden geldkce tedbir almak bize duser

Bilemiyorum artık,bi bebek olsun da inşallah onu o zmn dusunuruz diyorum ve susuyorum şimdilik şeylere özgürlük

O da güzelmiş

Hayırlısı olsun kuzum, yiyecek ekmeği varsa doğuyorlar işte ama ben daha birine yetemezken 2.ye yazık olur, kızıma da bana da yazık olur :) allah isteyenlere versin insallah

Canımın en içi içiiii

9-12 canımsss

ayyy hayalimdeki iş
Allah daim etsin kuzu:)

free bize biraz muhafazakar ve baskici kaçar cici bu free olmaninda ötesinde artık
xxfree

Tosiacim umarım hayalin bir gün gerçek olur.

Hayırlısı canım. Tatlı tatli harcamanın acı acı faturası oluyor işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…