- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.521
Ihıı geldim kiBende diyordum kaç gündür yok topigimizin delisi nerde acep diye
Gafa atcam kapiya depiklicem hepHoşgeldin o zmn,kapidan az yavaş gir kirma
Delidir ne yapsa yeridir demislerGafa atcam kapiya depiklicem hep
Üş beş tane cocuk yapip salcam bu topige ugrasin sonraDelidir ne yapsa yeridir demisler
Belki onlar akıllı dogarlarÜş beş tane cocuk yapip salcam bu topige ugrasin sonra
Yok tohum degil toprak degil hep deli hüp deliBelki onlar akıllı dogarlarbir umutt
O tür konuşmalar da ban yemiyorsun ya
Kaçana kdr geyiğin dibine vurduk anasını satiyim
Canım bunu yarın sana özel olarak etiketleyip yazacağımponcikvegece esin supriz yapmis mi giiiz bi anlayamadim cokta meraklandim biz sana demistik filan yazmis kizlar da geriye gidemedim okuyamadim noldu
Insallah patili bisey olmaz dedi uzmanlasms ban konusundaKaçana kdr geyiğin dibine vurduk anasını satiyimban yemezsek iyi,sende tadına bakma zaten hiç iyi bisi degilll
Temammdir get hadi gettttCanım bunu yarın sana özel olarak etiketleyip yazacağımşimdi kocam bekliyor çığırıyor bana öte odadan q
Merak etme arkadaşımm ban yenmiyor o konulardaInsallah patili bisey olmaz dedi uzmanlasms ban konusunda
Kocan da mı deli ajxhahd o akilliysa belki ona çekerler diye seyettimdiYok tohum degil toprak degil hep deli hüp deli
O nerden çıktı kız begenüyrüm tabiiSen beni begenmiyorsun muuu yoksa K Kendinisevenbirii
O tür konuşmalar da ban yemiyorsun ya
Münakaşada yiyorsun sürekli yediğim için iyi biliyorum kuralları
Tecrübe konuşuyor diyorsun patiliiInsallah patili bisey olmaz dedi uzmanlasms ban konusunda
Normal bi adam hic tarzim degilKocan da mı deli ajxhahd o akilliysa belki ona çekerler diye seyettimdi
O nerden çıktı kız begenüyrüm tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?