- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.541
Kocan da mı deli ajxhahd o akilliysa belki ona çekerler diye seyettimdi
O nerden çıktı kız begenüyrüm tabii
Canm
Anladık hep deli tam deli yaniNormal bi adam hic tarzim degilAkilli adamin benle ne isi var isi olsada istemem cok sıkıcı
İyi geceler canım yarın gorusuruzben yatar canlar iyigeceler hepinize yarin misaforim var yataym dinc vakitli kalkayim insallah
Saol canım iyiyim bende,hayirla kolayca ayır inşallah zorlanmadanCanm
Eski günlerimize döneriz elbet. Minnoşumu süt ayırma döneminde emin adımlarla ilerliyorum. Sen nasılsın?
Ben de iyiyim işte nasıl olayım, kızımı uyutmaya çalışıyorum uyumuyor deliriyorum :))ayy inş cnm ya
sen nasılsın napıorsun :))
Amiiinn canım. Sen de yaşa emi. Mügenin programı misali tatlı sertSaol canım iyiyim bende,hayirla kolayca ayır inşallah zorlanmadan
Dilosum biraz gözlemlemeye karar verdi gibi canim,zaman gostercek diyoB Brunello Cicinelli nasılsın? Görünüyor musun arada, bilmiyorum. Habersiz kaldım hepinizden. D Dilos06 nasıl haberi olan var mı
Ayy innsallahhAmiiinn canım. Sen de yaşa emi. Mügenin programı misali tatlı sertHem bal gibi tatlı, hem azcık duygusal günler
Ben de iyiyim işte nasıl olayım, kızımı uyutmaya çalışıyorum uyumuyor deliriyorum :))
Benimki bugün 22.30 'da uyudu. Bayram bugün benim içinBen de iyiyim işte nasıl olayım, kızımı uyutmaya çalışıyorum uyumuyor deliriyorum :))
Birgün buraya yazıcaksın ve tebrik için bal yanaklarına öpücükleri konduracağız inşallah.Ayy innsallahh
yaa kıyamam :)) ne kadarlık :)
Benimki bugün 22.30 'da uyudu. Bayram bugün benim için
Yaaa ağzın bal yesiinnBirgün buraya yazıcaksın ve tebrik için bal yanaklarına öpücükleri konduracağız inşallah.
İlik kemik kurutma çok gaza gelip
Tek söyleyebileceğim büyüdükçe daha iyi oluyor. Düzeliyor diyemem ama iyi oluyor. Ya da biz duruma adapte oluyoruz artık13 aylık canım :) uykuya tepki olarak doğmuş benim kız inşallah seninki rahat uykuya dalar
Benim ne zaman bayram olacak
Uyusa da yarım saatte bir uyanıp meme emmeden uyumuyor. Ben artık bittim valla
13 aylık canım :) uykuya tepki olarak doğmuş benim kız inşallah seninki rahat uykuya dalar
Benim ne zaman bayram olacak
Uyusa da yarım saatte bir uyanıp meme emmeden uyumuyor. Ben artık bittim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?