Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hissediyorum az kaldı
Bol bol uyu demek isterdim ama malesef uyku depolanmıyor. Testlerin hazır mı, ne zaman check ediceksin olup olmadığını
Adet olmayı bekliyorum,adetten sonra transfer inşallahembriyolar hazır bi şekilde beni bekliyor nasipse

Tek söyleyebileceğim büyüdükçe daha iyi oluyor. Düzeliyor diyemem ama iyi oluyor. Ya da biz duruma adapte oluyoruz artık

İnsallah artık düzelir tam 1 saattir uğraşıyorum, ne kucakta ne ayakta ne yanımda duruyor, şimdi yastığını aldı geldi yanıma koydu uzandı, galiba kendi kendine uyumak istiyor artık :)

Evet emiyor canım.

Yaa yorulmuyorlarmı gün içinde hareketlidirde o şimdi inşaAllah yaa

Ah gündüz bir görsen halimizi zaten acırsın :)

yaa korkayrum demee :))

yaa korkayrum demee :))

Canım seninki böyle olmaz belki korkma :)
Belki sana komik gelecek ama ben hamileyken böyle bu kadar yorgunluk, uykusuzluk olacağını bilmiyordum kuzenlerimin çocukları vardı ama ya ben unutmuşum ya da onların çocukları çok usluydu ben anlamıyorum. Benimki 13 aydır bir kere kendiliğinden vaktiyle uykuya dalamadi:)
Tabi bende de suç var çocuğa bir uyku rutini sağlayamadım

ayy inşaAllah ama benim bebekliğim gibi olursa yandım

uyku eğitimi vs denedin mi cnm? 6 aydan sonra veriyorlar genelde

ayy inşaAllah ama benim bebekliğim gibi olursa yandım

uyku eğitimi vs denedin mi cnm? 6 aydan sonra veriyorlar genelde

Ben uyku eğitimini doğru bulmadım canım açıkçası, verene becerebilene saygı duyuyorum ama ben yapamam. Ağlatmak istemiyorum açıkçası uyku için, bak kendiliğinden öğreniyor işte bir şekilde. 2 3 gündür sallattirmiyor kendisini, ne kucakta ne ayakta. Az once besigindeki yastığını aldı geldi yanıma koydu, kafasını koydu döne döne uyudu. Demek ki kendilerini hazır hissedince öğreniyorlar kendileri uyumayı, zorla öğretmek bana doğru gelmiyor :)
Ama mesela mutlaka bir rutin olmalı, uyku rutini konusunu iyice araştır uygulamaya çalış tatlım sen mümkün olursa

yaa evet katılıyorum. Kuzenimde aynı düşünüyordu baya direndi ama artık 1,5 yıldır pertim çıktı başka çarem yok dedi uzman eşliğinde yaptı. En fazla 2 3 gün ağladı ama şimdi çok huzurlu saatinde yatıp kalkıyor yatağında. Keşke saha önce yapsaydım kıyamadım ama iyi oldu ya diyo

Çabuk adapte olduysa ne ala. Şimdi çok güzel uyku eğitimleri var ağlatmayan diyorlar, video çekmiş kadın bebek kamerasıyla.
Guya aglatmayan uyku egitimi ama çocuk ağlamaktan bitap düştü benim elim ayağım gitti izlediğim yerde :))
Çok yorulmuştur o da kolay değil tabi ki, ben 15 16 aydır hiç deliksiz 3 saatten fazla uyku uyumadım, hiç kendi istediğim saatte uyanmadım. Ki uykuya düşkün biri olmadım hiçbir zaman ama artık dayanamıyorum. Sabrediyorum işte kendisi hazır olmaya başladı sanırım kendiliğinden uyumaya :)

yaa evet bende izledim içim acıdı onlara. Anne içinde çok zor ikiside cidden. Allah yardımcın olsun. Ne güzel alışıyormuş maşaAllah. İnş kendi kendine alışır gerek kalmaz

yaa evet bende izledim içim acıdı onlara. Anne içinde çok zor ikiside cidden. Allah yardımcın olsun. Ne güzel alışıyormuş maşaAllah. İnş kendi kendine alışır gerek kalmaz

Insallah canım anne icin daha zor tabii ki, insan kıyamıyor yavrusuna. Ben uyku rutini yapmak istedim ama hicbiri uymadı bize işte, banyo yaptırayım dedim uyumadan önce uykusu kaçtı, masal anlatayım ninni söyleyeyim diyorum elini ağzıma sokup kaçıyor
Kitap okuyorum kitabı parçalıyor
Sen iyice oku araştır ilk doğduğundan itibaren mutlaka rutin oluştur benim sana tavsiyem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…