Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaa çok tatlı iyi güldüm
İnşaAllah başarabilirim.

Hosbuldum kuzum:
Cok memnun oldum,hayirli ugurlu olsun bebisin de saglikla kucagina alirsin insallah

Hosbuldum cok tsk ederim:)
Valla ortam sicak ve sizlerde cok tatlisinizdedimki bende burda olmaliyim ya az biraz tadluluk bizde de var hani

B Brunello Cicinelli nasılsın? Görünüyor musun arada, bilmiyorum. Habersiz kaldım hepinizden. D Dilos06 nasıl haberi olan var mı
Canım dun konustuk pişman yaptıklarından ben cok sey komustum bir iyilik meleği di dun sarılmalar fin filan yine komustum ben eski ben degilim dedim ona göre bir dahakine cok farklı olur dedim yok bize bunları yasatmlarına asla İZİN vermem sen benim için nelere katlandın İkimiz de birbirimizin gözyaşlarını sildik söyle böyle saat 2 kadar konustuk biraz gözlem yapıcam bakalım dedı gu gıbımi yaaa bu ask nasıl bişey nasıl bişey ki neyse kızlar olaylar bunlar

Tamam tatlım gelirim sık sık❤❤❤

Hoşu idim canım teşekkür ederimmm
Hosgeldinn canim:)
Bende sen gibi yeniyimne kadar tatlis bir ortam degilmi?
Bende cazibelerine kapilip dun direkt dalis yaptim
Cok guzel zamanlar geciricizz burda
Gelenegi yerine getirdinmi?
Once kendini tanitmaliymissin oyleymis buralarda:)

Hosgeldinn canim:)
Bende sen gibi yeniyimne kadar tatlis bir ortam degilmi?
Bende cazibelerine kapilip dun direkt dalis yaptim
Cok guzel zamanlar geciricizz burda
Gelenegi yerine getirdinmi?
Once kendini tanitmaliymissin oyleymis buralarda:)
Evet cqnım sohbet çok sıcqkkkkkk yaaaa hemen tanıtayım o zaman

Cok memnun oldum canim
Allah bagislasin evlatlarini,hic sormaa ayni dert bende de var cocuklar,ev,yemek hele camasirrr bitmiyor kuzum ev isi hicc bitmezz!
almisim kahvemi valla cekilmisim koseme ohhh bee:)bananee yaa valla yeterr (kahve bitene kadar sonra otomatige bagliyacam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…