- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.581
Insallah canım anne icin daha zor tabii ki, insan kıyamıyor yavrusuna. Ben uyku rutini yapmak istedim ama hicbiri uymadı bize işte, banyo yaptırayım dedim uyumadan önce uykusu kaçtı, masal anlatayım ninni söyleyeyim diyorum elini ağzıma sokup kaçıyor
Kitap okuyorum kitabı parçalıyor
Sen iyice oku araştır ilk doğduğundan itibaren mutlaka rutin oluştur benim sana tavsiyem
yaa çok tatlı iyi güldüm♥
İnşaAllah başarabilirim.
Kızlarrrrr günaydın günaydın günaydınnnnnn
Ya sohbetiniz çok güzel beni de aranıza alın nolur nolur nolurrrrrB Brunello Cicinelli
Hoşgeldin annemizin kalbi kocaman. Herkese yer var ordaKızlarrrrr günaydın günaydın günaydınnnnnn
Ya sohbetiniz çok güzel beni de aranıza alın nolur nolur nolurrrrrB Brunello Cicinelli
Hosbuldum kuzum:Hoşgeldiinnaneelimoonn
Ben biraz cücüğüm ama tanışalım
23 yaşındayım.
2 yıldır evliyim.
İlk bebiş yolda.
Normalde öğretmenim ama mesleğimi yapmıyorum.
Fotoğrafçıyım.☺
Hosbuldum cok tsk ederim:)Öncelikle sabahtan bu yana neden 20 sayfa biriktiğini düşünerek sözlerime başlamak isterim
İkinci olarak bugünden size ruhsal ve fiziksel halimin şarkı versiyonunu paylaşıyorum. Tamamen beni anlatan bir parça.. İyi dinlemeler
Üçüncü olarak yeni evim için hayır dualarında bulunan herkese çok teşekkür ederim ev sahibine kirayı ve depozitoyu yolladık. Kontrat yarın imzalanacak bugün seksü geyşamın görevde olmasından mütevellit yarına kaldı. Bende okuldan geldim dinlenmeye çalışıyorum ama nafile, beyhude bir çaba sadece Daha yemek yiyecek dermanı kendimde bulamadım
@Dilos06 bebeğim bizi habersiz bırakma. Yaşın çok genç, çocuğun yok. Kısacası bu adamı çekmek için en ufak bir nedenin yok. Şiddetin hiçbir türlüsü affedilmemeli. Ama tabiki karar senin.. Allah şaşırtmasın, yolunu aydınlatsın diloşum.
@tosia
reglinin gelmesine sevindim. Önce terfi sonra regl.. Baya karlısın bugünlerde
@RosSsS
yeniden geçmiş olsun sultanım. Vallahi ucuz yırttınız. Miniğe güzelce izah edin bu tip şeylerden uzak dursun. Gerçi o da korkmuştur zaten
naneelimoonn
topiğimize hoşgeldin nanecanNe güzel sıcak bir giriş yapmışsın öyle..
Bende 26 yaşındayım. Sınıf öğretmeniyim. 4 yıllık evliyim polis eşiyim. 0 çocuk, 1 kedi sahibiyim, minik arizona kertenkelelerimin anası, anne kertenkeleyimBende başka bir numara yok
Uzun zamandır toplu etiket yapmıyordum şöyle bir etiket çakayım ds keyfimiz yerine gelsin hadi
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
I inessa armand
Canım dun konustuk pişman yaptıklarından ben cok sey komustum bir iyilik meleği di dun sarılmalar fin filan yine komustum ben eski ben degilim dedim ona göre bir dahakine cok farklı olur dedim yok bize bunları yasatmlarına asla İZİN vermem sen benim için nelere katlandın İkimiz de birbirimizin gözyaşlarını sildik söyle böyle saat 2 kadar konustuk biraz gözlem yapıcam bakalım dedı gu gıbımi yaaa bu ask nasıl bişey nasıl bişey ki neyse kızlar olaylar bunlarB Brunello Cicinelli nasılsın? Görünüyor musun arada, bilmiyorum. Habersiz kaldım hepinizden. D Dilos06 nasıl haberi olan var mı
Tamam tatlım gelirim sık sıkCanım istediğin zaman gel etiket bekleme cici yoğun bu ara sık sık gelemiyor.
Hoşu idim canım teşekkür ederimmmHoşgeldin annemizin kalbi kocaman. Herkese yer var orda
Hosgeldinn canim:)Tamam tatlım gelirim sık sık❤❤❤
Hoşu idim canım teşekkür ederimmm
Evet cqnım sohbet çok sıcqkkkkkk yaaaa hemen tanıtayım o zamanHosgeldinn canim:)
Bende sen gibi yeniyimne kadar tatlis bir ortam degilmi?
Bende cazibelerine kapilip dun direkt dalis yaptim
Cok guzel zamanlar geciricizz burda
Gelenegi yerine getirdinmi?
Once kendini tanitmaliymissin oyleymis buralarda:)
Cok memnun oldum canimSelam kızlar
30 yaşımdayım
2 kızım var biri 12.5
Küçük olan 1 yaşında❤❤❤❤
Ev hanımıyım
Ev işlerimi bi türlü yetiştiremiyorum gün sonunda pertimn çıkmış bir şekilde yatağa giriyorummmm
Şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?