Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Heyaa yolladım geldim Daha çok nöbete yollayacağım bu gidişle, ceza aldı seksü geyşam
Oyyy maşallah benim yerime de el ele diz dize oturun
Ayy neden ceza aldı ki sana ceza verdi mi kız doğru söylehani yakalanmıştın ya

Vurayım şu kafamı yastığa yorgana ben nasıl böyle hata yapabildim. Affet beni madonnam seksü geyşamaffettin mi yok canım balbocuuu biriyle buluşacaktı da demek başkasıydı ben kapalıyım balım
Nasılsınız hatunlar
Çay içiyorum sen nasılsın

Çay sen anlaşılan bende çok severim. Uzandım bende kk ya bakıyorum

Ayy neden ceza aldı ki sana ceza verdi mi kız doğru söylehani yakalanmıştın ya
Yok ondan değil Dün gece büyük bir rezillik yaşadı da anlatmaya dilim bile varmıyor Eşimin 2 tane wp grubu var. Biri devrelerle grubu diğeri şube şeflerinin ekli olduğu nitekim telsiz görevi gören ciddi bir grup. Bu ciddi gruptan şube şefi nöbet listesini atmış. Eşim de bu sıralar yoğun çalıştı biliyorsunuz. Eşimi yine tek başına nöbete yazmış. Eşimde devreleriyle gırgır grubuna yazacağına şeflerin olduğu gruba "yine bana girdi" yaz. Sonra panikle herkesten sil yapacağına benden sil yap Sonra tabi mesajı sadece kendinden kaldırınca müdahale edip silemedi de. Şimdi şefler cezalardan ceza beğeniyor seksü geyşam için. Karı koca normal değiliz
K Kendinisevenbirii

Ya siz karı koca hem tencere kapak hemde çok tatlısınız

Acıdır o ya hem sağlıksız. Açık iç açık iyidir
Ben onun o buruk tadını seviyorum ki
Ayyy çok fena ya
Sadece çocukları düşün ve bana acı

O kadar demli çayıda içme
Çocukları ve beni evde düşün ve tatilin kıymetini bil diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…