- 12 Haziran 2019
- 19.778
- 122.004
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.261
Ayy neden ceza aldı kiHeyaa yolladım geldimDaha çok nöbete yollayacağım bu gidişle, ceza aldı seksü geyşam
Oyyy maşallah benim yerime de el ele diz dize oturun
Hoşgeldin, demin bildirimlerde gördüğüm kadınNasılsınız hatunlar
Aa hayırdır ne oldu sayfaya, nerde millet bildirim gelmiyor diyorum bendeHoşgeldin, demin bildirimlerde gördüğüm kadınİyiyiz, bugün herkesin kafalar karışık topikte kaos var Sen nasılsın kuzucuk?
Vurayım şu kafamı yastığa yorgana ben nasıl böyle hata yapabildim. Affet beni madonnam seksü geyşamLimonsuzum sen beni nasıl başkaları ile karıştırırsın? Hani ben senin seksiliğim ile rüyalarını süslüyenin, hani ben senin vazgeçemediğin mis kokulu papatya bahçendim? Yüreğimden vurulmuşa döndüm
Biz @RosSsS ile buluşacağız ama tam tarih belli değil. Onunla mı karıştırdın acaba diyeceğim ama bilemedimTürban olarak kapalı mısın diye sorduysan açığım bebitom sen?
Çay içiyorum sen nasılsınNasılsınız hatunlar
ÇayVurayım şu kafamı yastığa yorgana ben nasıl böyle hata yapabildim. Affet beni madonnam seksü geyşamaffettin mi yok canım balbocuuu biriyle buluşacaktı da demek başkasıydı ben kapalıyım balım
Çay içiyorum sen nasılsın
ÇayÇaysen anlaşılan bende çok severim. Uzandım bende kk ya bakıyorum
Bu ne demek Bonus açıkla bana anlamadı ben2.241 olsamda hep 3.000 gibi yazarsın derler
Çaysen anlaşılan bende çok severim. Uzandım bende kk ya bakıyorum
Bende limonsuz, şekersiz ama çoook koyuÇay❤benlimonsuz şekersiz ve açık
Hıı tatilde mi pertsinBende işte biraz pertim nolsun
Acıdır o ya hem sağlıksız. Açık iç açık iyidirBende limonsuz, şekersiz ama çoook koyu
Yok ondan değilAyy neden ceza aldı kisana ceza verdi mi kız doğru söyle hani yakalanmıştın ya
Hıı tatilde mi pertsin
Ya siz karı koca hem tencere kapak hemde çok tatlısınızYok ondan değilDün gece büyük bir rezillik yaşadı da anlatmaya dilim bile varmıyor Eşimin 2 tane wp grubu var. Biri devrelerle grubu diğeri şube şeflerinin ekli olduğu nitekim telsiz görevi gören ciddi bir grup. Bu ciddi gruptan şube şefi nöbet listesini atmış. Eşim de bu sıralar yoğun çalıştı biliyorsunuz. Eşimi yine tek başına nöbete yazmış. Eşimde devreleriyle gırgır grubuna yazacağına şeflerin olduğu gruba "yine bana girdi" yaz. Sonra panikle herkesten sil yapacağına benden sil yap Sonra tabi mesajı sadece kendinden kaldırınca müdahale edip silemedi de. Şimdi şefler cezalardan ceza beğeniyor seksü geyşam için. Karı koca normal değiliz
K Kendinisevenbirii
Ben onun o buruk tadını seviyorum kiAcıdır o ya hem sağlıksız. Açık iç açık iyidir
Ayyy çok fena yaYok ondan değilDün gece büyük bir rezillik yaşadı da anlatmaya dilim bile varmıyor Eşimin 2 tane wp grubu var. Biri devrelerle grubu diğeri şube şeflerinin ekli olduğu nitekim telsiz görevi gören ciddi bir grup. Bu ciddi gruptan şube şefi nöbet listesini atmış. Eşim de bu sıralar yoğun çalıştı biliyorsunuz. Eşimi yine tek başına nöbete yazmış. Eşimde devreleriyle gırgır grubuna yazacağına şeflerin olduğu gruba "yine bana girdi" yaz. Sonra panikle herkesten sil yapacağına benden sil yap Sonra tabi mesajı sadece kendinden kaldırınca müdahale edip silemedi de. Şimdi şefler cezalardan ceza beğeniyor seksü geyşam için. Karı koca normal değiliz
K Kendinisevenbirii
Çocukları ve beni evde düşün ve tatilin kıymetini bil diyorumSadece çocukları düşün ve bana acı
O kadar demli çayıda içme
Oyy teşekkür ederim mirandam, hadi iltifatınla çaldın kalbimi affettim seniYa siz karı koca hem tencere kapak hemde çok tatlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?