- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.241
Benim düğün planı geçmişte, 4 sene önceydi benim düğünyapardık valla , var mı gelecekte düğün planı?
seksü hatunum benüm siirini yedigimmAhahajjajshdh nasıl da tanıyorsun beni. Adını ne zaman görsem elim ayağıma dolaşır zaten. E ödülü de sen kapınca, herkesi birbirine karıştırdımTitrek bir yaz akşamı gibi olurum seni görünce, öyle ayazlı ve öyle ateşli
O neymiş kız ilk defa duyuyorum
Benim düğün planı geçmişte, 4 sene önceydi benim düğünAma arkadaşlarım evleniyor peşi sıra. Bakarsın tayinimiz izmir e çıkarsa benim de oğlum falan olursa sende işi büyütmüş olursan sünnet düğünü organizasyonu yaparsın bana
Şuan yarıldım cevap bile yazamıyorum2.241 olsamda hep 3.000 gibi yazarsın derler
Sakın yanımdan ayrılma kalp çarpıntım benimseksü hatunum benüm siirini yedigimmsakin ol topigi kattın karisdirdin tamam bn burdayım heycan yapma
Ohh my goodnesss
Doğru öyle söyleyince öyle gibi oldu ama aslında öyle değilyapardık diyince didim bekar kanımca . hadi inaşşalah kız
Ay ilk defa görüyorum
Bebişim İzmir e gelirsen bul beniBenim düğün planı geçmişte, 4 sene önceydi benim düğünAma arkadaşlarım evleniyor peşi sıra. Bakarsın tayinimiz izmir e çıkarsa benim de oğlum falan olursa sende işi büyütmüş olursan sünnet düğünü organizasyonu yaparsın bana
Ay ilk defa görüyorum
Bebişim İzmir e gelirsen bul beni
Benim kayınvalide ile kayınpederin tayini İzmir'e çıktı. Gelirsem bulurum belki seni
Ohhh hamarat hatun seniSelam canlarimtemizlik yaptım, tatlı yaptım,biraz önce de yemek yaptım ocağa koydum geldim eşimle diz dize oturuyoruz şimdi de cicii Herifi nöbete yolladın da geldin zaar gülüm B Brunello Cicinelli
Anam ben kiminle kimi karıştırdım acabaBenim kayınvalide ile kayınpederin tayini İzmir'e çıktı. Gelirsem bulurum belki seniNe buluşması kız, benim neden haberim yok püsmüllah .
Heyaa yolladım geldimSelam canlarimtemizlik yaptım, tatlı yaptım,biraz önce de yemek yaptım ocağa koydum geldim eşimle diz dize oturuyoruz şimdi de cicii Herifi nöbete yolladın da geldin zaar gülüm B Brunello Cicinelli
Limonsuzum sen beni nasıl başkaları ile karıştırırsın? Hani ben senin seksiliğim ile rüyalarını süslüyenin, hani ben senin vazgeçemediğin mis kokulu papatya bahçendim? Yüreğimden vurulmuşa döndümOhhh hamarat hatun seniChocolita duymasın ama
Anam ben kiminle kimi karıştırdım acabacici sen kapalı mıydın? Yoksa onu da mı karıştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?