Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yapardık valla , var mı gelecekte düğün planı?
Benim düğün planı geçmişte, 4 sene önceydi benim düğün Ama arkadaşlarım evleniyor peşi sıra. Bakarsın tayinimiz izmir e çıkarsa benim de oğlum falan olursa sende işi büyütmüş olursan sünnet düğünü organizasyonu yaparsın bana

seksü hatunum benüm siirini yedigimm sakin ol topigi kattın karisdirdin tamam bn burdayım heycan yapma

yapardık diyince didim bekar kanımca . hadi inaşşalah kız

Selam canlarimtemizlik yaptım, tatlı yaptım,biraz önce de yemek yaptım ocağa koydum geldim eşimle diz dize oturuyoruz şimdi de cicii Herifi nöbete yolladın da geldin zaar gülüm B Brunello Cicinelli
Ohhh hamarat hatun seni Chocolita duymasın ama
Benim kayınvalide ile kayınpederin tayini İzmir'e çıktı. Gelirsem bulurum belki seni Ne buluşması kız, benim neden haberim yok püsmüllah .
Anam ben kiminle kimi karıştırdım acaba cici sen kapalı mıydın? Yoksa onu da mı karıştırdım

Selam canlarimtemizlik yaptım, tatlı yaptım,biraz önce de yemek yaptım ocağa koydum geldim eşimle diz dize oturuyoruz şimdi de cicii Herifi nöbete yolladın da geldin zaar gülüm B Brunello Cicinelli
Heyaa yolladım geldim Daha çok nöbete yollayacağım bu gidişle, ceza aldı seksü geyşam
Oyyy maşallah benim yerime de el ele diz dize oturun

Ohhh hamarat hatun seni Chocolita duymasın ama

Anam ben kiminle kimi karıştırdım acaba cici sen kapalı mıydın? Yoksa onu da mı karıştırdım
Limonsuzum sen beni nasıl başkaları ile karıştırırsın? Hani ben senin seksiliğim ile rüyalarını süslüyenin, hani ben senin vazgeçemediğin mis kokulu papatya bahçendim? Yüreğimden vurulmuşa döndüm
Biz ByNkoaLa ile buluşacağız ama tam tarih belli değil. Onunla mı karıştırdın acaba diyeceğim ama bilemedim Türban olarak kapalı mısın diye sorduysan açığım bebitom sen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…