Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaha eşini test et bakimsenin için kayseriye gelip tatlini yedirip geri alıp gidermiymis seni

Söylesem getirir valla, mantı da yer geliriz der ama işte kızım var
Hayatta üşenmez öyle şeylere, nisanliyken canım köfte istese Tekirdağ'a giderdik

Söylesem getirir valla, mantı da yer geliriz der ama işte kızım var
Hayatta üşenmez öyle şeylere, nisanliyken canım köfte istese Tekirdağ'a giderdik
Way yawrum way biz kimle aşık atıyoruz anasını satim siz gelin biz size mantida yediririk,yaglama da

ALLAh daha iyi etsin canım bende iyiyim çok şükür
Herkes bugün kek mi yapmış bende ıslak kek yaptım yarın kızın beslenmesinde var diye

valla ya bugün herkes bi hamarat maşallah:) :)
ellerine sağlık canım:)
senin de mi bi çocuğun var :)

ALLAh daha iyi etsin canım bende iyiyim çok şükür
Herkes bugün kek mi yapmış bende ıslak kek yaptım yarın kızın beslenmesinde var diye

Ooof of brownie mi isteseydim Eşimden ne yapsaydım, şimdi de canım onu çekti. Ne pis nefsim varmış

Aklımda o kdr çok çeşit belirdi ki,cok çok yapıp yan binanın altında ki pastaneye götürüp al abi bunları da sat bugün bereket versin diyip cikabilirim

aaaaa olur mu biz varken ne pastaneye vermesi sen çayı koy aşağı kadar zahmet etme ben servisi yaparım bulaşığı da yikarim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…