- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.741
Ahaha eşini test et bakimSen kargoya ver en iyisi ben oraya gelene kadar kalmaz
Ahaha eşini test et bakimsenin için kayseriye gelip tatlini yedirip geri alıp gidermiymis seni
Ekvatorda yetişen meyve isteseydin ya, köfte nedirSöylesem getirir valla, mantı da yer geliriz der ama işte kızım var
Hayatta üşenmez öyle şeylere, nisanliyken canım köfte istese Tekirdağ'a giderdik
ALLAh daha iyi etsin canımhoşgeldin kuzu :)
ben iyiyim oğlanı uyutmaya çalışıyorum sen nasılsın
Way yawrum waySöylesem getirir valla, mantı da yer geliriz der ama işte kızım var
Hayatta üşenmez öyle şeylere, nisanliyken canım köfte istese Tekirdağ'a giderdik
Ekvatorda yetişen meyve isteseydin ya, köfte nedir
Oooo slm dostumHahahahah o kadar da değil, ben acayip etçil bir insanım
Bazen kebap aşkım depreşir, karışık kebap görürüm rüyamda, o derece
Way yawrum waybiz kimle aşık atıyoruz anasını satim siz gelin biz size mantida yediririk,yaglama da
Oooo slm dostum
ALLAh daha iyi etsin canımbende iyiyim çok şükür
Herkes bugün kek mi yapmış bende ıslak kek yaptım yarın kızın beslenmesinde var diye
Her zaman mutlu huzurlu olun canım inşallahHiç üşenmez sağolsun, söylemem yeterli
ALLAh daha iyi etsin canımbende iyiyim çok şükür
Herkes bugün kek mi yapmış bende ıslak kek yaptım yarın kızın beslenmesinde var diye
Bende ıslak kek yaptımmmmvalla ya bugün herkes bi hamarat maşallah:) :)
ellerine sağlık canım:)
senin de mi bi çocuğun var :)
Yok canım üç :)valla ya bugün herkes bi hamarat maşallah:) :)
ellerine sağlık canım:)
senin de mi bi çocuğun var :)
Her zaman mutlu huzurlu olun canım inşallah❤❤❤
Aklımda o kdr çok çeşit belirdi ki,cok çok yapıp yan binanın altında ki pastaneye götürüp al abi bunları da sat bugün bereket versin diyip cikabilirim
Kız regl olmasan hamile misin dicemOoof of brownie mi isteseydim Eşimden ne yapsaydım, şimdi de canım onu çekti. Ne pis nefsim varmış
Yalnız tam browni tadında olmuşOoof of brownie mi isteseydim Eşimden ne yapsaydım, şimdi de canım onu çekti. Ne pis nefsim varmış
Yaaaa sen supersinnnnn yapcammm
Kız regl olmasan hamile misin dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?