- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.701
18.5Canim sen kac yasnda anne oldun
Ayy profiterol eşim pek sevmiyo maalesef,ama cupta kadayifli muhallebi yapabilirimBenim canım böyle kadayıfli muhallebi gibi biseyler istedi sen öyle diyince, ya da profiterol olabilir
Hahahah sen de basit demişsin ben profiterol diyorum :)))
o zaman bebeğim limon soslu kek yap
benim kafa da uçmuş gitmiş masallah
irmik helvası ve dondurma da olabilir kolay olur
ağlayan pasta olabilir
kedi diliyle yapılmış basit tiramisu olabilir:)
Ayy profiterol eşim pek sevmiyo maalesef,ama cupta kadayifli muhallebi yapabilirimyada cupta tiramisu,bi ara cupta tramisuya fena takmistim sürekli yapıyodum
Bak hatta buda onlardan biri
Eki Görüntüle 2539584
Ayyyy çok fenasın yaaaaKek o kekkkkk tatlı mı
Ben regl oldum ya tatlı tatlı diye ölücem şimdi :))
Dur bakalım şu an eşimin sevgisini ölçüyorum, canım tatlı gibi birseyler cok istedi filan dedim bakalım gidip alıp gelecek mi, eskiden alırdı
Kek o kekkkkk tatlı mı
Dur bakalım şu an eşimin sevgisini ölçüyorum, canım tatlı gibi birseyler cok istedi filan dedim bakalım gidip alıp gelecek mi, eskiden alırdı
Ooohh say gülüm sayyyy
Canımız istiyo bee
Ayyyy çok fenasın yaaaa
bunun baya akan sosu falan var yani nasil sayilmiyo tatlıdan
gerçi ben baklava falan yememçikolata ve kek benim için her zaman tatlıdır
tatlı sevmediğimden şekerli herşey tatlı
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKizlaaaaar bicirigin minik kalp atışlarını duyduk
Canim aslinda ahir zamana dogru gittigmz icin daha cok kiz doguyor sanki bidahaki kiz olur bence seninyulafla geçmesi de çok ilginç rossama gecsin de nasil gecerse geçsin
kız çocuğuna isim bulmak kadar zor olan az şey varben hala düşünüyorum bi kaç isim var aklımda da tanı bı kız çocuğu tutturmak acayip zor
Ayy profiterol eşim pek sevmiyo maalesef,ama cupta kadayifli muhallebi yapabilirimyada cupta tiramisu,bi ara cupta tramisuya fena takmistim sürekli yapıyodum
Bak hatta buda onlardan biri
Eki Görüntüle 2539584
Kız benim eşim de kalkıp gidip almaz eve getşrtirHala hiç hareket yok, oturuyor öyle
Hadi yaa onu bilmiyorum o zaman, ben de serbetli tatlı yiyemem hayatta. Aslında kendi yaptığım tatlıları sütlü olanları seviyorum ama şu an hiç halim yok
Ajxhahd bak benim aklıma iş düşürme,su yağmurda bende esimi denemeyim simdiKek o kekkkkk tatlı mı
Ballumm benimo zaman bebeğim limon soslu kek yap
ağlayan pasta olabilir
Bir türlü dönemedim sana.@RosSsSkk birinci noteri @Geveze_kelebek
Amecey ve daha sayamadığım anne hatunlar, benim kız koltuklara duvarlara tutunarak yürüyor, artık çorap giydirmeye başladığım için ayaklarının altı kayıyor, kaydırmayan çoraplardan kullanan var mı, bana marka tavsiye eder misiniz rica etsem?
Burayı da anne topigine çevirdim ama bunun için de konu açılmaz ki
Issix adam keki yaptim bende tarcinli havuclu cevizli ... ama pudra sekeri yokms evde ustune dokmek ister idim dokemedimo zaman bebeğim limon soslu kek yap
ağlayan pasta olabilir
Aynen evde zaman geçsin diye inşallh hep enerjik olursun canm anneler hep konuşurAslinda bende herdaim boyle degilim tabiki:)
Senede bir iki ugrar bana sagolsun enerjik
Mevsim gecislerinde cok normaldir halsizlik inan dune kadar bende oyleydim, bir bikkinlik tukenmislik var herkeste duzene girer insallah..
Bu arada ellerine saglik be guzel el isleri yapiyorsun bari:)
Ben hic sevmem mesela,genc kizlik donemlerimde annem bana ceyizde islemiyorsun ancaa yat adananin karpuzu derdi banakim seni ne yapacak bilmiyomki derdi anacim
Vee ben 2.kocayi aldim buyur burdan yak
30 yasindasin kizin 12.5 sa 17.5 ta anne olmus oluyosun 16 yasnda mi evlendin kiz ben sokkk sevdinmi evlendin nasl oldu
Kız benim eşim de kalkıp gidip almaz eve getşrtir
Ajxhahd bak benim aklıma iş düşürme,su yağmurda bende esimi denemeyim simdizaten gitmezde yine de deneme gibi bi gaflette bulunmayım bende du simdi
Bir türlü dönemedim sana.
Koton kids havlu çoraplarından kullanıyorum. Marka önemli değil, altının silikonlu ve kaydırmaz olması yeterli
Canim aslinda ahir zamana dogru gittigmz icin daha cok kiz doguyor sanki bidahaki kiz olur bence senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?