- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.721
Canım 31!yaşıma Ağustos’ta girdim 89 dopumluyum30 yasindasin kizin 12.5 sa 17.5 ta anne olmus oluyosun 16 yasnda mi evlendin kiz ben sokkk sevdinmi evlendin nasl oldu
Dibim dustuuu geneee yaa ufffAyy profiterol eşim pek sevmiyo maalesef,ama cupta kadayifli muhallebi yapabilirimyada cupta tiramisu,bi ara cupta tramisuya fena takmistim sürekli yapıyodum
Bak hatta buda onlardan biri
Eki Görüntüle 2539584
Kapıyı aç kapıyıAyy profiterol eşim pek sevmiyo maalesef,ama cupta kadayifli muhallebi yapabilirimyada cupta tiramisu,bi ara cupta tramisuya fena takmistim sürekli yapıyodum
Bak hatta buda onlardan biri
Eki Görüntüle 2539584
Oooooooooo çifte kumrular sizzziiiiiAy vallahi kalktı gitti almaya
Sen nerede oturuyorsun misafir kabul ediyor musun
Çok güzel görünüyorrrr
Gızlaa gayserideyim çıkın gelinkadın resmen butik pastane açması gereken bir yetenek yarebbim
Bilemedim kuzum gonlune gore versin Rabbim brn bidaha hamile olsam gene kizim olsn isterim bitane dahadünya geneli bı istatiksik yapmışlar en çok erkek bebek Türkiyede doguyomus cayim. ülkeler erkek nüfusu az diye araştırmalara başlamış bizde tam tersi
bizim ailelerde de kız çocuk kıtlığı var geneldekeşke kız olsa yani
Abovvvv .... 90 liyim bende kizim 3 yasndaCanım 31!yaşıma Ağustos’ta girdim 89 dopumluyum
Evet 16 bitti evlendim
Severek ve kaçarak❤❤❤❤
Ajxhahd bak benim aklıma iş düşürme,su yağmurda bende esimi denemeyim simdizaten gitmezde yine de deneme gibi bi gaflette bulunmayım bende du simdi
Ballumm benimirmik helvası dondurma da güzel fikir
Dibim dustuuu geneee yaa ufff
Gelin kizlaarr kapıyı sonuna kadar açarım siz isteyinKapıyı aç kapıyı
Oooooooooo çifte kumrular sizzziiiii
Issix adam keki yaptim bende tarcinli havuclu cevizli ... ama pudra sekeri yokms evde ustune dokmek ister idim dokemedim
Gızlaa gayserideyim çıkın gelinben misafire bayılırım
Suan eşim ısrarla yarın laz böreği yapmamı istiyor,ben size danışırken o karar vermiş bulunduama belli de olmaz iki çeşit bişe yapabilirim benim elim durmaz
Erken evlenmenin yararlarıAbovvvv .... 90 liyim bende kizim 3 yasnda
Aklımda o kdr çok çeşit belirdi ki,cok çok yapıp yan binanın altında ki pastaneye götürüp al abi bunları da sat bugün bereket versin diyip cikabilirimsütlü çikolatalı şeyler dururken boşver sen helvayi yine de
Ne baykuşu kızzzzzz kumru kumru
Ne çifte kumrusu kız, bizden olsa olsa baykuş olur
Yaaaa sen supersinnnnn yapcammmbenim arkadaşım rondodan toz şekeri iyice geçirip yapar pudra şekerini hic almz disardanrondon iyiyse yapabilirsin sen de
ellerine sağlık canım benim inşallah yarın ben de yaparım keki
Nasılsınız kertenkeleler
Ellerine sağlık cnmGelin kizlaarr kapıyı sonuna kadar açarım siz isteyin
Ne baykuşu kızzzzzz kumru kumru❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?