Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende regl olacağım zaman canım hiç tatlı çekmez gerçi normalde de çekmez şerbetli tatlı sevmiyorum

Benim de tatlı yediğim tek zaman dilimim regl dönemim işte, şerbetli tatlı bayramda bile yemem hiç sevmem, belki azıcık sekerpare yerim kirk yilda bir o kadar

Celal baba vardı önceden. Ne nalet diziydi. Ocak başında hep bi kuşbaşılar adanalar döndürürlerdi. Sabahları tekrarını izlemezdim sırf büyüzden

Hiç izlemedim onu ya, ben ikinci baharı izleyince bayılacak gibi olurum, ertesi gün mutlaka kebapçıya koşarım

Yok canım üç :)
Biri 4 e gidiyor oğlan .
Kızların büyüğü anaokuluna gidiyor
Ufak kız da üç yaşında .

Allah bağışlasın kuzum hepsini:)
aralarındaki yaş farkı da ideal
benim de bir tane küçük caki kivaminda oğlum var benim neşe böceğim

hay maşallah ellerine sağlık.

demek kime gitsek gözümüz gönlümüz doyup kalkacakmisiz
Çok şükür canım
Benim de tatlı yediğim tek zaman dilimim regl dönemim işte, şerbetli tatlı bayramda bile yemem hiç sevmem, belki azıcık sekerpare yerim kirk yilda bir o kadar
Benim eşim de kızım da bayılır şekerpareye eşim dışardan alır benim ağzıma da zorla atar 1 bştane bazen midem bulanır gider çıkarırım

Çok şükür canım

Benim eşim de kızım da bayılır şekerpareye eşim dışardan alır benim ağzıma da zorla atar 1 bştane bazen midem bulanır gider çıkarırım

Yazık kız, sekerpare sekerpare olalı böyle eziyet görmemiştir

Olmadi samdan im blendirim iiyi deglms demekki okadar . Toz haline gelemedi kuculdu ama

hadi ya ben hiç denemedim bile evlenirken en ucuzunu almıştım baya kötü benimki de. seni de ugrastirdim aksam aksam kusura bakma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…