- 24 Haziran 2015
- 40.173
- 155.288
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.761
Ne çok kek pişmiş bugün ülkemdeBende ıslak kek yaptımmmm
Yalnız tam browni tadında olmuş
Olmadi samdan im blendirim iiyi deglms demekki okadar . Toz haline gelemedi kuculdu amaumarım güzel olur:) ana sen serperken yine eleyerek serp
Bende regl olacağım zaman canım hiç tatlı çekmez gerçi normalde de çekmez şerbetli tatlı sevmiyorumHahahah yok canım allaha şükür değilim, regl olunca böyle cigrimdan çıkıyorum
Aynen yaaaaaa herkes çok hamarat canım bugünNe çok kek pişmiş bugün ülkemde
Celal baba vardı önceden. Ne nalet diziydi. Ocak başında hep bi kuşbaşılar adanalar döndürürlerdi. Sabahları tekrarını izlemezdim sırf büyüzdenAleyküm selam ciğerim, hemen ocakbasi lugatina döndüm bak
Bende ıslak kek yaptımmmm
Bende regl olacağım zaman canım hiç tatlı çekmez gerçi normalde de çekmez şerbetli tatlı sevmiyorum
Celal baba vardı önceden. Ne nalet diziydi. Ocak başında hep bi kuşbaşılar adanalar döndürürlerdi. Sabahları tekrarını izlemezdim sırf büyüzden
Yok canım üç :)
Biri 4 e gidiyor oğlan .
Kızların büyüğü anaokuluna gidiyor
Ufak kız da üç yaşında .
Çok şükür canımhay maşallahellerine sağlık.
demek kime gitsek gözümüz gönlümüz doyup kalkacakmisiz
Benim eşim de kızım da bayılır şekerpareye eşim dışardan alır benim ağzıma da zorla atar 1 bştane bazen midem bulanır gider çıkarırımBenim de tatlı yediğim tek zaman dilimim regl dönemim işte, şerbetli tatlı bayramda bile yemem hiç sevmem, belki azıcık sekerpare yerim kirk yilda bir o kadar
Sağol canım cümlemizinkini insllah ALLAh güzel günlerini göstersinAllah bağışlasın kuzum hepsini:)
aralarındaki yaş farkı da ideal
benim de bir tane küçük caki kivaminda oğlum varbenim neşe böceğim
Şuan buradan tam kaçmanın zamanı. Kekler,börekler,tatlılar, kebaplar havada uçuşuyor. Kafama değmeden gidiyorumHiç izlemedim onu ya, ben ikinci baharı izleyince bayılacak gibi olurum, ertesi gün mutlaka kebapçıya koşarım
Ellerine sağlıkZencefilli tarçınlı cevizli kurabiye yaptım
Çok şükür canım
Benim eşim de kızım da bayılır şekerpareye eşim dışardan alır benim ağzıma da zorla atar 1 bştane bazen midem bulanır gider çıkarırım
Olmadi samdan im blendirim iiyi deglms demekki okadar . Toz haline gelemedi kuculdu ama
Şuan buradan tam kaçmanın zamanı. Kekler,börekler,tatlılar, kebaplar havada uçuşuyor. Kafama değmeden gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?