Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam anlaştıkbulaşıkları makineye dizelim bari el birliğiyle,o kadar da yormayim seni buraya kadar gelmisken

makineyi yormayalim ben elimde yikarim

sen de yorulma. sen yerini tarif et ben herşeyi bulur yaparım

Bir pırlanta için bu kadar üzülme kız :))
pırlantanın kendisi benim zaten beee
Evlilik yldonumunuz kutlu olsn ya diger arkadas patilibirhayat miydi evlilik yldonumuydu esi supriz yaptimi bilen var mi
Sagol canım benim Haberim yok ki
ayyy hayalimdeki iş
Allah daim etsin kuzu:)

free bize biraz muhafazakar ve baskici kaçar cici bu free olmaninda ötesinde artık
xxfree
Sagol kuzummm bende severek yapıyorum
Youlost16 kuzum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun:)

geciktikce karat ekle bence pirlantana enflasyona karşı erime yasamasin
Sagol samdanımmm

Eklemediğimi bi alsın da
Kutsalim zebram Evlilik yıldönümünüz kutlu dirliginiz daim olsun canım. Youlost16
canımın içi ağzı bal damlayan ablammm teşekkür ederim
Kutsalıım evlilik yıldönümünüz kutlu olsuun ♥ yeni yıl size güzel süprizlerle gelsiiin inşaAllah

Youlost16
amiiinnn insallah canım benim
Sagol balık Benim
Allahım yardımcın olsun meleğimmm...
Kizlaaaaar bicirigin minik kalp atışlarını duyduk
yaaa cok sevindim canısı
geldim geldim

Aynen yapar kesn sunumlarina bakicam not vericem ona göre yiycem bundan snra kirdelesi yoksa yemicem

İsim çok etkiliyor aynen ama babannemde dedemn ismi karışık olunca şuan bnm zengin olmam lazm ama hala değiliz

ByNkoaLa canimcim maşallah kalp atışını duymak şahane bi duygu olsa gerek Allah kucağınıza aldığınız günü de nasip etsin inşaallah,ve darisi tüm isteyenlere içinde banada olsun dilerim
Canimmmm hep duamdasin ins Rabbim en kısa zamanda sana göstersin en büyük duam o

Aynen yapar kesn sunumlarina bakicam not vericem ona göre yiycem bundan snra kirdelesi yoksa yemicem

İsim çok etkiliyor aynen ama babannemde dedemn ismi karışık olunca şuan bnm zengin olmam lazm ama hala değiliz
Samdanın bahsettiği akros ben miyim

Amin canmmmm saol

sen de para parayı cekmemis anlaşılan ross ama bence insanin talihi 30 35 den sonra açılıyor maddi olarak :)

masterross bugun sunumu begenecek mi az sonra

tabi sindirmek lazim. ben şimdi gaza gelip çok yersem sonra üç gün hortlak gibi gezerim
Bak gaza gelip çok yersen yiyeceklerin,sutlu şerbetli fındıklı fıstıklı tatlılar olacağından bebisim hortak gibi gezmezsin bence kocan kaçmaya çalışır o kesinde yine de sindirelim tabi,kuş gibi olalım öyle tirmanalim heriflere

Ahahahahahahah

Gitti kahvaltıya not vericem artık

Hadi bakalım beş senemiz var

paraaaa rosssttaaaa artık hadi inşallah kuzu ya :) konser ne zamandi bu arada daha var mi :)

akrosun ellerinden öper mutfak. ama benim oğlana bakınca yeteneklidir heralde mutfakta dağınıklığı hariç

yok ben cidden kötü olurum esimi falan görmez gözüm

çok hastayim zaten kendicim ya adama tırtıl kimin bile tirmanamiyom su an

bi güzel dusunu aldi süslendi halısaha maçına gidiyo bendeki şans işte bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…