- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.801
Tamam anlaştıkbulaşıkları makineye dizelim bari el birliğiyle,o kadar da yormayim seni buraya kadar gelmisken
Yediklerimizi sindirelim diyosan illa ne diyimmakineyi yormayalim ben elimde yikarim
sen de yorulma. sen yerini tarif et ben herşeyi bulur yaparım
Yediklerimizi sindirelim diyosan illa ne diyim
pırlantanın kendisi benim zaten beeeBir pırlanta için bu kadar üzülme kız :))
Sagol canım benimEvlilik yldonumunuz kutlu olsn ya diger arkadas patilibirhayat miydi evlilik yldonumuydu esi supriz yaptimi bilen var mi
Sagol kuzummm bende severek yapıyorumayyy hayalimdeki iş
Allah daim etsin kuzu:)
free bize biraz muhafazakar ve baskici kaçar cicibu free olmaninda ötesinde artık
xxfree
Sagol samdanımmmYoulost16 kuzum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun:)
geciktikce karat ekle bence pirlantanaenflasyona karşı erime yasamasin
canımın içi ağzı bal damlayan ablammm teşekkür ederim
amiiinnn insallah canım benimKutsalıım evlilik yıldönümünüz kutlu olsuun ♥ yeni yıl size güzel süprizlerle gelsiiin inşaAllah
Youlost16
Sagol balık Benimİyi akşamlar kızlar
ByNkoaLa geçmiş olsun ❤
@Pembe Bal10cuk kolay gelsin
@Dilos06 ne diyeceğimi bilemiyorum. Bundan sonrası
senin için çok iyi olur inşallah
@Kutsal_zebra evlilik yıldönümün kutlu olsun ❤
Kaçırdığım başka bişey yoktur inşaAllah
Hasta varsa hastalara acil şifalar dilerim.
Derdi olana devalar dilerim.
Borçlulara borçlarını ödeme kolaylığı dilerim
Allahım yardımcın olsun meleğimmm...Canım dun konustuk pişman yaptıklarından ben cok sey komustum bir iyilik meleği di dun sarılmalar fin filan yine komustum ben eski ben degilim dedim ona göre bir dahakine cok farklı olur dedim yok bize bunları yasatmlarına asla İZİN vermem sen benim için nelere katlandın İkimiz de birbirimizin gözyaşlarını sildik söyle böyle saat 2 kadar konustuk biraz gözlem yapıcam bakalım dedı gu gıbımi yaaa bu ask nasıl bişey nasıl bişey ki neyse kızlar olaylar bunlar
yaaa cok sevindim canısıKizlaaaaar bicirigin minik kalp atışlarını duyduk
geldim geldim
Aynen yapar kesn sunumlarina bakicam not vericem ona göre yiycem bundan snra kirdelesi yoksa yemicemben ballı kakaolu meyveli yiyorumtatsiz ve kakaosuz yiyemedim bı türlü
vay be akros neler biliyomus öyle
sana iyi baksin da sen güzel güzel ye. belki yakında yeni gelin sunumlarindan falan da yapar gaza gelip
alışveriş arabasına cikolata falan koyar
o kadar kadiniz yav rosssöneride bulunsak bile milyon tane isim çıkar
benim arkadasim mesela zülal koyacaktı çevresinde tanıdığı Zülal isimli kişiler varmis kaderleri kişilikleri benzer isim etkiliyo diye vazgecmisti:)
isim önemli
Canimmmm hep duamdasin ins Rabbim en kısa zamanda sana göstersin en büyük duam oByNkoaLa canimcim maşallah kalp atışını duymak şahane bi duygu olsa gerek Allah kucağınıza aldığınız günü de nasip etsin inşaallah,ve darisi tüm isteyenlere içinde banada olsun dilerim
Samdanın bahsettiği akros ben miyimAynen yapar kesn sunumlarina bakicam not vericem ona göre yiycem bundan snra kirdelesi yoksa yemicem
İsim çok etkiliyor aynen ama babannemde dedemn ismi karışık olunca şuan bnm zengin olmam lazm ama hala değiliz
Amin canmmmm saolpırlantanın kendisi benim zaten beee
Sagol canım benim ♥ Haberim yok ki
Sagol kuzummm bende severek yapıyorum ♥
Sagol samdanımmm❤❤❤
Eklemediğimi bi alsın da
canımın içi ağzı bal damlayan ablammm teşekkür ederim♥
amiiinnn insallah canım benim♥
Sagol balık Benim❤❤❤
Allahım yardımcın olsun meleğimmm...
yaaa cok sevindim canısı♥
geldim geldim
Aynen yapar kesn sunumlarina bakicam not vericem ona göre yiycem bundan snra kirdelesi yoksa yemicem
İsim çok etkiliyor aynen ama babannemde dedemn ismi karışık olunca şuan bnm zengin olmam lazm ama hala değiliz
Yok evdeki akrosumzSamdanın bahsettiği akros ben miyim
Ahahahahahahahsen de para parayı cekmemis anlaşılan rossama bence insanin talihi 30 35 den sonra açılıyor maddi olarak :)
masterross bugun sunumu begenecek mi az sonra
Amin insAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bak gaza gelip çok yersen yiyeceklerin,sutlu şerbetli fındıklı fıstıklı tatlılar olacağından bebisim hortak gibi gezmezsin bencetabisindirmek lazim. ben şimdi gaza gelip çok yersem sonra üç gün hortlak gibi gezerim
Ahh meleğim Allah razı olsun aminn inşallahCanimmmm hep duamdasin ins Rabbim en kısa zamanda sana göstersin en büyük duam o
Ahahahahahahah
Gitti kahvaltıya not vericem artık
Hadi bakalım beş senemiz var
pırlantanın kendisi benim zaten beee
Ne demek kuzummm hep aklmdasinAhh meleğim Allah razı olsun aminn inşallah
Bak gaza gelip çok yersen yiyeceklerin,sutlu şerbetli fındıklı fıstıklı tatlılar olacağından bebisim hortak gibi gezmezsin bencekocan kaçmaya çalışır o kesinde yine de sindirelim tabi,kuş gibi olalım öyle tirmanalim heriflere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?