- 11 Nisan 2007
- 88.028
- 517.924
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.281
SormaBen onun o buruk tadını seviyorum ki
Ayyy çok fena ya
Çocukları ve beni evde düşün ve tatilin kıymetini bil diyorum
Bizde sesli ağladık dün geceSesli güldüm beee cicinin rütbe yazısına
Eseriklinegoydu o.SormaEfom sen buraya ilk kez mi geliyorsun yoksa isim değişikliği yapan biri misin?
İsim değiştim dün, eseriklinego benSormaEfom sen buraya ilk kez mi geliyorsun yoksa isim değişikliği yapan biri misin?
Çocukları ve beni evde düşün ve tatilin kıymetini bil diyorum
Çok mesudum bilemezsinOyy teşekkür ederim mirandam, hadi iltifatınla çaldın kalbimi affettim seniKarı koca hiç uslu duramıyoruz, sonumuz hep ceza
Ağzımdan aldınSormaEfom sen buraya ilk kez mi geliyorsun yoksa isim değişikliği yapan biri misin?
Hey yarabbel alemiynİsim değiştim dün, eseriklinego ben
Sanki güneşte kızgınlaşan haşemamı denizde serinletiyomuşum gibi bi imalar falan alakası yok.
Kız bende resmi nerden çıkarcam diyorumİsim değiştim dün, eseriklinego ben
Mesajlarımı beğenmeyenlere dalasım var
Benim nick aslında eflalim di. Bir sene sitede yoktum yeni geldim eseriklinego yapmıştım ama olmadı, arkadaşlar da eflalim mi kısaltıp efo diyordu, öyle yapayım dedimHey yarabbel alemiynBende diyorum avatarı tanıyorum ama isim değişik. Yeni biri sandım seni ya İsim değişiklikleri kadar kafamı karıştıran birşey yok yav
Yeni kanlara adaptemiz çok iyiymiş yalnız, 2 saat muhabbet edip sonra kimsin diye sormakKız bende resmi nerden çıkarcam diyorumbide dan diye girdin konuya bişey de diyemedik
Ne kadar naziksiniz siz öyleKız bende resmi nerden çıkarcam diyorumbide dan diye girdin konuya bişey de diyemedik
Parasız hocam bas tuşa bitir işiKaç para ulan çoklu beğeni ben 500 kere beğenim parasını verip
Oyy kıyamam lo, bizim diğer kertenkeleler gelince toplu beğeni yapıyor merak etme kuzum. Özellikle bu konudaMesajlarımı beğenmeyenlere dalasım var
Benim nick aslında eflalim di. Bir sene sitede yoktum yeni geldim eseriklinego yapmıştım ama olmadı, arkadaşlar da eflalim mi kısaltıp efo diyordu, öyle yapayım dedim
Çok hoş olmuşBenim nick aslında eflalim di. Bir sene sitede yoktum yeni geldim eseriklinego yapmıştım ama olmadı, arkadaşlar da eflalim mi kısaltıp efo diyordu, öyle yapayım dedim
O nasıl giriş, aniden imana geldik be miniğimHayırdır neyin hayırlısıymış bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?