Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben onun o buruk tadını seviyorum ki

Ayyy çok fena ya

Çocukları ve beni evde düşün ve tatilin kıymetini bil diyorum
Sorma Efom sen buraya ilk kez mi geliyorsun yoksa isim değişikliği yapan biri misin?

İsim değiştim dün, eseriklinego ben
Hey yarabbel alemiyn Bende diyorum avatarı tanıyorum ama isim değişik. Yeni biri sandım seni ya İsim değişiklikleri kadar kafamı karıştıran birşey yok yav

Hey yarabbel alemiyn Bende diyorum avatarı tanıyorum ama isim değişik. Yeni biri sandım seni ya İsim değişiklikleri kadar kafamı karıştıran birşey yok yav
Benim nick aslında eflalim di. Bir sene sitede yoktum yeni geldim eseriklinego yapmıştım ama olmadı, arkadaşlar da eflalim mi kısaltıp efo diyordu, öyle yapayım dedim

Kız bende resmi nerden çıkarcam diyorum bide dan diye girdin konuya bişey de diyemedik
Yeni kanlara adaptemiz çok iyiymiş yalnız, 2 saat muhabbet edip sonra kimsin diye sormak

Mesajlarımı beğenmeyenlere dalasım var
Oyy kıyamam lo, bizim diğer kertenkeleler gelince toplu beğeni yapıyor merak etme kuzum. Özellikle bu konuda Youlost16 , ByNkoaLa ve K Kendinisevenbirii on numaradır. Gelişleri beğenilerden belli oluyor Ama evet emeğe saygı bağbında mesajları beğenelim kertenkelelerim. Bir mesaj kolay atılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…