- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.821
Ahahahahahparaaaa rosssttaaaa artıkhadi inşallah kuzu ya :) konser ne zamandi bu arada daha var mi :)
akrosun ellerinden öper mutfak. ama benim oğlana bakınca yeteneklidir heralde mutfaktadağınıklığı hariç
Ahahahahah
8 inde
Bekliyorum merakla
Valla öpüyor yaa cidden yapıyor da aslnda becerikli canı istedi mi herşeyi yapıyor maşallah ama çok dağıtıyor
Kız neyin vaarr,niye hastalandın ne zmn bebisimyok ben cidden kötü olurumesimi falan görmez gözüm
çok hastayim zaten kendicim ya adama tırtıl kimin bile tirmanamiyom su an
bi güzel dusunu aldi süslendi halısaha maçına gidiyobendeki şans işte bu
O zamana kdr dogirmazsam vakitinde doğartam tahmin ettiğim gibi bütün akroslar ayni demekki
olsun yapsın ross toplamayi da öğrenir elbetadam baba olcam diye ne kadar seviniyo maşallah
aaahhhh konsere de varmis daha yavnasil beklicen kız o zamana kadar
Kız neyin vaarr,niye hastalandın ne zmn bebisimboşver o zmn o sana tirmansin hihh bide süslenip hali sahaya mi gidiyor sen hastayken
O zamana kdr dogirmazsam vakitinde doğar
Bütün hepsi bncede aynı senin oğlana koç burcu kız bakmayın sakin kıza yazık balık yengeç oğlak kısmından bakın tam anlasacak burçlar onlar
Ogrttm onu da bu sofra yer yemez toplanır yoksa leş gbi kokuyor kalmam bı evde dedim hemen toplamaya başladı
Ahahahaaa kizz seninkinin espirik anlayışı çok mu kuvvetliişte şansımin öbür boyutu da buyalnızım gene çocukla
agzimin içi hep yara oldu ya. öksürük sinüzit şu bu hepsi bi araya geldi:) bide yoruldum sanırım son günlerde hiç enerjim yok. burayi da okuyup okuyup çıkıyorum bu aralar
çok şükür bugün daha iyiyim ama.
giderken de diyo ki sana jip alcamsanki çocuk kandırıyo
Ahahahaaa kizz seninkinin espirik anlayışı çok mu kuvvetlisana telefon alacam diye bi skeç yapiyolarya onun gibi cok güldüm jip alacam kismina
Canım bi gidip doktora görünmedin mi ya ağzından falan yara çıkması daha kötü olmuş sıcak bi corba bile icsen fena acıryine iyi bari iyiyim diyosan şimdi,ama yine de iyi gelen şeyler nelerse sana onları tüketmeye çalış canım bol bol
Mercimeği harika bir şekilde kullaniyorm bu ara bakalımayyy rosss süpersin yaaa
adami mum ettin valla mercimekli mumiyi yapıyosun acima sakın
ikizlerle de anlaşır gibi ya bakalımzaten yengeç burçları kendini evliliğe feda etmeye çok musait oluyolar. böyle acıdan dramdan zevk alan bi yanları var
benimki sinirli insandan korkuyo ya. genelde koçlar da ani parlar yabakalım nasip artık senin kızı vermezsin demi D
Mercimeği harika bir şekilde kullaniyorm bu ara bakalımvalla çok da güzel oldu böyle bn bu adami sevdm gitmesin
Benm kız olursa boğa olacakikizler cikartabilseydim verirdim
Boğa da değişik bir tip oluyor nasıl baş edicem bilmiyorm hiç
Evde üç b ile devam ediyoruz çocuklarda balık başak boğa
Valla o kdr tutamicam heralde içimde Yaaa ne bileyim bn geçen sene boğa burcu bı kadinla arkadaşlık yaptim illallah dedirtti bana çok aşırı egoist herşeyi bn biliomm iyi yapiom becerikliyim havasında hicde sevmem böyle insanları nasıl arkdslik kurdum smdi şimdi dusunuyirmisimleriyle uyum yoksa burçlarınin ismiyle uyumlari var
belki geç doğar rossama o kadar bekletmezler demi 5 mayis nerde 21 mayis nerde
hayırlısı olsun ya:) boğalar çok aileci oluyo. ama dışarı karşı da biraz gaddarlar sanırım
akros inşallah değişmez artık yaaa. bana değişmez gibi geliyo. kimi erkek çocuğu oldukça böyle bi pelte kıvamına geliyosenin eşin de öyle sanırım
Bnce fake kokuyor ama yine de yorum yaptım geyiginesiz konu dışı muhabbet mi yapiyodunuz bakiyim. konuyu gördüm ama son mesajlarinizi okuyabildim
bide fake değil miymis konu:)
Yok canim ama geldi gelecek heryerim dokuluyoben de az sekerli daha cok severimtadi daha anlaşılır gelir:) sen komple kek yapmayı falan bırak kilo vermek istiyosan
bu arada sen regl oldun mu cayim
Valla o kdr tutamicam heralde içimde Yaaa ne bileyim bn geçen sene boğa burcu bı kadinla arkadaşlık yaptim illallah dedirtti bana çok aşırı egoist herşeyi bn biliomm iyi yapiom becerikliyim havasında hicde sevmem böyle insanları nasıl arkdslik kurdum smdi şimdi dusunuyirmbir yilimi mahvetti gbi bişey habire ovcen habire yukseltcenof of of bir de akrebin kadn versiyonu gbi biseydi
İns değişmez Yaaa yedi seneden sinra bu kıvama geldi ins bu kıvamda kalır en çok istediğim şey o
Yok canim ama geldi gelecek heryerim dokuluyo
Kuzu gezmeye gidecektin bugun gittjnmiişte şansımin öbür boyutu da buyalnızım gene çocukla
agzimin içi hep yara oldu ya. öksürük sinüzit şu bu hepsi bi araya geldi:) bide yoruldum sanırım son günlerde hiç enerjim yok. burayi da okuyup okuyup çıkıyorum bu aralar
çok şükür bugün daha iyiyim ama.
giderken de diyo ki sana jip alcamsanki çocuk kandırıyo
İçten içe kinayip sinir oldum sanirm çok da lafını ettimben de sevmem o yönlerini boğaların
boga oğlak ve akrep kadınıyla anlaşamıyorum genelde
ama topige bakiyom hepsi ayrı tatlıbenim reelime de istiyorum böyle ama
demekki içten kınadın rosskızın kanı olursa boga olcak ama evlat olunca seviliyo ya
maşallah diyelim nazar degmesin esine :) bence degismez artık. ama sana çamur atabilir ben çok mulayim nur yüzlü iyi huylu bi adamim Ross çok sinirli diyegenelde öyle yapiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?