Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
paraaaa rosssttaaaa artık hadi inşallah kuzu ya :) konser ne zamandi bu arada daha var mi :)

akrosun ellerinden öper mutfak. ama benim oğlana bakınca yeteneklidir heralde mutfakta dağınıklığı hariç
Ahahahahah
8 inde
Bekliyorum merakla
Valla öpüyor yaa cidden yapıyor da aslnda becerikli canı istedi mi herşeyi yapıyor maşallah ama çok dağıtıyor

Ahahahahah
8 inde
Bekliyorum merakla
Valla öpüyor yaa cidden yapıyor da aslnda becerikli canı istedi mi herşeyi yapıyor maşallah ama çok dağıtıyor

tam tahmin ettiğim gibi bütün akroslar ayni demekki
olsun yapsın ross toplamayi da öğrenir elbet adam baba olcam diye ne kadar seviniyo maşallah

aaahhhh konsere de varmis daha yav nasil beklicen kız o zamana kadar

yok ben cidden kötü olurum esimi falan görmez gözüm

çok hastayim zaten kendicim ya adama tırtıl kimin bile tirmanamiyom su an

bi güzel dusunu aldi süslendi halısaha maçına gidiyo bendeki şans işte bu
Kız neyin vaarr,niye hastalandın ne zmn bebisim boşver o zmn o sana tirmansin hihh bide süslenip hali sahaya mi gidiyor sen hastayken

tam tahmin ettiğim gibi bütün akroslar ayni demekki
olsun yapsın ross toplamayi da öğrenir elbet adam baba olcam diye ne kadar seviniyo maşallah

aaahhhh konsere de varmis daha yav nasil beklicen kız o zamana kadar
O zamana kdr dogirmazsam vakitinde doğar
Bütün hepsi bncede aynı senin oğlana koç burcu kız bakmayın sakin kıza yazık balık yengeç oğlak kısmından bakın tam anlasacak burçlar onlar

Ogrttm onu da bu sofra yer yemez toplanır yoksa leş gbi kokuyor kalmam bı evde dedim hemen toplamaya başladı

Kız neyin vaarr,niye hastalandın ne zmn bebisim boşver o zmn o sana tirmansin hihh bide süslenip hali sahaya mi gidiyor sen hastayken

işte şansımin öbür boyutu da bu yalnızım gene çocukla

agzimin içi hep yara oldu ya. öksürük sinüzit şu bu hepsi bi araya geldi:) bide yoruldum sanırım son günlerde hiç enerjim yok. burayi da okuyup okuyup çıkıyorum bu aralar
çok şükür bugün daha iyiyim ama.

giderken de diyo ki sana jip alcam sanki çocuk kandırıyo

ayyy rosss süpersin yaaa
adami mum ettin valla mercimekli mum iyi yapıyosun acima sakın

ikizlerle de anlaşır gibi ya bakalım zaten yengeç burçları kendini evliliğe feda etmeye çok musait oluyolar. böyle acıdan dramdan zevk alan bi yanları var
benimki sinirli insandan korkuyo ya. genelde koçlar da ani parlar ya bakalım nasip artık senin kızı vermezsin demiD

Ahahahaaa kizz seninkinin espirik anlayışı çok mu kuvvetli sana telefon alacam diye bi skeç yapiyolarya onun gibicok güldüm jip alacam kismina

Canım bi gidip doktora görünmedin mi ya ağzından falan yara çıkması daha kötü olmuş sıcak bi corba bile icsen fena acır yine iyi bari iyiyim diyosan şimdi,ama yine de iyi gelen şeyler nelerse sana onları tüketmeye çalış canım bol bol

gitsem de benimki genetik olarak strese dayalı kuzum ya. ben bu aralr bazı şeyleri kafama taktim sanırım. o yüzden çıktı. annemin de öyle çıkar ama ilacla falan geçmez

jip konusunda ciddi ama benim ehliyetim yok. kendi süreceği araba nasil benim olsun
bugün sabah iyi bi carladim öğlen surda çok güzel villalar var diyodu kesin araba da o yüzden durduk yere söylendi ama yemezler ben ona sorarım

Mercimeği harika bir şekilde kullaniyorm bu ara bakalım valla çok da güzel oldu böyle bn bu adami sevdm gitmesin

Benm kız olursa boğa olacak ikizler cikartabilseydim verirdim

Boğa da değişik bir tip oluyor nasıl baş edicem bilmiyorm hiç
Evde üç b ile devam ediyoruz çocuklarda balık başak boğa

isimleriyle uyum yoksa burçlarınin ismiyle uyumlari var
belki geç doğar ross ama o kadar bekletmezler demi 5 mayis nerde 21 mayis nerde
hayırlısı olsun ya:) boğalar çok aileci oluyo. ama dışarı karşı da biraz gaddarlar sanırım

akros inşallah değişmez artık yaaa. bana değişmez gibi geliyo. kimi erkek çocuğu oldukça böyle bi pelte kıvamına geliyo senin eşin de öyle sanırım

Valla o kdr tutamicam heralde içimde Yaaa ne bileyim bn geçen sene boğa burcu bı kadinla arkadaşlık yaptim illallah dedirtti bana çok aşırı egoist herşeyi bn biliomm iyi yapiom becerikliyim havasında hicde sevmem böyle insanları nasıl arkdslik kurdum smdi şimdi dusunuyirm bir yilimi mahvetti gbi bişey habire ovcen habire yukseltcenof of of bir de akrebin kadn versiyonu gbi biseydi

İns değişmez Yaaa yedi seneden sinra bu kıvama geldi ins bu kıvamda kalır en çok istediğim şey o

ben de sevmem o yönlerini boğaların
boga oğlak ve akrep kadınıyla anlaşamıyorum genelde

ama topige bakiyom hepsi ayrı tatlı benim reelime de istiyorum böyle ama

demekki içten kınadın ross kızın kanı olursa boga olcak ama evlat olunca seviliyo ya

maşallah diyelim nazar degmesin esine :) bence degismez artık. ama sana çamur atabilir ben çok mulayim nur yüzlü iyi huylu bi adamim Ross çok sinirli diye genelde öyle yapiyolar

Kuzu gezmeye gidecektin bugun gittjnmi
Bu arada misafire yaptim bugun kek kisir ama ben 3 4 gun tatli bisey yapmazsam benim esim cock edasiyla coktandir tatli yapmiyon diye büzükür
Kizimda cok seviyo normalde istahsiz ama tatlilari cok sever kek sutlac muhallebili tatlilar filan yani benim isim zor yapinca da yiyorum tabiisi

İçten içe kinayip sinir oldum sanirm çok da lafını ettim
İmtihanim olmasa bari burdaki herkes çok tatlı burçlarla alakası yok

Her çamuru bana atıp her gören sessiz sakin adamı buldun daha ne istiyorsun diyor dışardan ama içerde aslan bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…