- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.841
Sorma ya gelemedi bi test yapmaya gerek gormuyprum suan pazartesiye kdr bekleyecegm gecms 1 yilda 1 defa 40 1 defa da 45.gun olmusum oyuzden 45.gun pazartesiay o da bi gelemedi yaaatest yapıp negatifse hemen bi adet söktürücü etkisi olan yiyecek iceceklerden mi faydalansan
Nettinnn kizKızlar ban yoluna doğru yürüyorum. Tutamadım kendimi !
Nettinnn kiz
Aaaa gormedim konuyuvajinismus doktor önerisi diye bi konu var. Resmen reklam yapıyor firmalar yaa. Çok belli. Yeni yeni üyeler saldırıyor ben kliniği kötüledim diye.. İyice beleşe reklam olmuş forum
heee TM :)Yok evdeki akrosumz
hosbuldum biriciğimmmBence de akroş hoşgeldin ❤
Yatıyorum sen
Aaaa gormedim konuyu
Deme ama zaman aldı bu iradeyi kazanmak. Az bakıp iç geçirmedim tabaklara. Hem de kendi yaptığım. Sen yazmadan ben yazayımŞu an senin iradeni çekemiyorum yalan mı diyim
Ülen olum herkes horluyo mu nedir?
Şimdi o çadırın dışında ateş yakıp,mangal döndürmek vardıHorlamak istiyorum, hunharca uyumak istiyorum.
2 tane lahmacun yedikten sonra gelen o uykuyu uyumak istiyorum, ya da koca bi tabak patates kızartması. Açım ben galiba.
Ama şu an Kızılderili çadırında konuşmayı bilmeyen kızımla sohbet ediyorum. Pof.
Şimdi o çadırın dışında ateş yakıp,mangal döndürmek vardı
Zabıta gelmeden malları toplamayı unutmaAnaaam ne güzel olurdu, benim niye aklıma gelmedi.
Yarın akşam balkona çıkaralım en iyisi çadırı
Kendi kafam hariç her türlü sesi dinliyorum ben de. Sabırla koruk asma olurmuş, kök salmasam bariBende kizimi uyuttumda kendi kafami dinliyorum
Zabıta gelmeden malları toplamayı unutma
Kendi kafam hariç her türlü sesi dinliyorum ben de. Sabırla koruk asma olurmuş, kök salmasam bari
Yiyiciyiz satıcı değiliz de belki gelmezZabıta diye benim üst komşu gelir kesin, koku almaya görsün
Geceleri çok zor. Kasım sonu 2.yaşını dolduruyor. Geceleri ağlayarak uyanıp, boş boş ağlıyor. Uyumuyor,uyutmuyor sadece annii diye ağlıyor. Korkma 5. Geceyi dolduracağız bugün nasipse, sahi ortalama kaç gün sürer ki? Nette bilgi kirliliği doluMeme bıraktırma nasıl gidiyor? En korktuğum aşama. Az önce meme istedi sırf keyfine, vermedim diye tokat yedim. Ne olur bilinmez ileride, seninki kaç aylık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?