Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay o da bi gelemedi yaaa test yapıp negatifse hemen bi adet söktürücü etkisi olan yiyecek iceceklerden mi faydalansan
Sorma ya gelemedi bi test yapmaya gerek gormuyprum suan pazartesiye kdr bekleyecegm gecms 1 yilda 1 defa 40 1 defa da 45.gun olmusum oyuzden 45.gun pazartesi

Ülen olum herkes horluyo mu nedir?

Horlamak istiyorum, hunharca uyumak istiyorum.
2 tane lahmacun yedikten sonra gelen o uykuyu uyumak istiyorum, ya da koca bi tabak patates kızartması. Açım ben galiba.
Ama şu an Kızılderili çadırında konuşmayı bilmeyen kızımla sohbet ediyorum. Pof.

Şimdi o çadırın dışında ateş yakıp,mangal döndürmek vardı

Kendi kafam hariç her türlü sesi dinliyorum ben de. Sabırla koruk asma olurmuş, kök salmasam bari

Meme bıraktırma nasıl gidiyor? En korktuğum aşama. Az önce meme istedi sırf keyfine, vermedim diye tokat yedim. Ne olur bilinmez ileride, seninki kaç aylık?

Meme bıraktırma nasıl gidiyor? En korktuğum aşama. Az önce meme istedi sırf keyfine, vermedim diye tokat yedim. Ne olur bilinmez ileride, seninki kaç aylık?
Geceleri çok zor. Kasım sonu 2.yaşını dolduruyor. Geceleri ağlayarak uyanıp, boş boş ağlıyor. Uyumuyor,uyutmuyor sadece annii diye ağlıyor. Korkma 5. Geceyi dolduracağız bugün nasipse, sahi ortalama kaç gün sürer ki? Nette bilgi kirliliği dolu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…