- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.861
Canim benim kizi8mda asiri duskundu cokk kprkardim nasil biraktiricam diye oncesnde 2 ay gnduzleri kestim artik sadece gece meme emmek var gunduz 1 2 disardayken istedi olmaz ayip geceleri iceceksin.diyerek fakat gece birakirken konusmak sokmedi 24.ayija girmisti sirke surdum 2 defa yaklasnca kokuyu alnca dha istemedi bin sukur kolay atlattik .. ama tuvalete alistirma tammm bi kabustuMeme bıraktırma nasıl gidiyor? En korktuğum aşama. Az önce meme istedi sırf keyfine, vermedim diye tokat yedim. Ne olur bilinmez ileride, seninki kaç aylık?
Geceleri çok zor. Kasım sonu 2.yaşını dolduruyor. Geceleri ağlayarak uyanıp, boş boş ağlıyor. Uyumuyor,uyutmuyor sadece annii diye ağlıyor. Korkma 5. Geceyi dolduracağız bugün nasipse, sahi ortalama kaç gün sürer ki? Nette bilgi kirliliği dolu
Canim benim kizi8mda asiri duskundu cokk kprkardim nasil biraktiricam diye oncesnde 2 ay gnduzleri kestim artik sadece gece meme emmek var gunduz 1 2 disardayken istedi olmaz ayip geceleri iceceksin.diyerek fakat gece birakirken konusmak sokmedi 24.ayija girmisti sirke surdum 2 defa yaklasnca kokuyu alnca dha istemedi bin sukur kolay atlattik .. ama tuvalete alistirma tammm bi kabustu
Canim bende okudum o yazilari internet elimizin altinda fakat olmuyor oyle cok zor birakiyor istedigi seyi annesi vermeyerek aglaya aglaya bence bu da bi travma.eger travmaysa ... hicte zorlamadi ustelemedi mesela sukur ve once sen kendini hazirla bu surece birakiyim yok veriyim yapma kiyamamak filan gereksiz bi dusunce olur onun da iyiligi icin 2 yas civari kesin.diyor doktorlar sonucta .En ennn geç 2 hafta diye duymuştum, tabi vazgeçmezse anne. Ben kıyamıyorum o ağlamalara ya, nasıl olacak
Meme ister de vermezsem sanki beni sevmeyecekmiş gibi geliyor. Az önce meme uyudu annecim dedim ilk defa, çünkü yattığım yerden öylesine keyfine emmek istiyor. Çok sinirlendi vurdu 2 tane ağzıma, bu kadar olursa iyi inşallah çok ağlamaz
Sirkeyle filan tiksindirmek çok kötü oluyor filan diyorlar ama nasıl oluyor başka türlü bilmem. Travma olsun istemem açıkçası
Daha da düşkünleşti desem? Sevgimi test edermiş gibi,benden ayrılmak istemiyor. 2 dk bıraksam,elleriyle gözlerini kapatıp ağlamaya başlıyor. Gece uykusundan kalkıp anni diye ağlıyor,sarılıyorum bazen kar etmiyor daha da şiddetli ağlıyor. Salıncağına yatıp,sallanmak istiyor. Kulağına onu çok sevdiğimi fısıldayıp öpünce,koklayınca sakinleşip uykusuna dönüyor. 10 dk sonra bir daha anni diye başlıyor, sonrası yukarda anlattığım gibi. Sabah 5 te uykuya dalıp en geç 9da kalkıyor. Bu süreçte kaç kez uyandığının hesabı yokEn ennn geç 2 hafta diye duymuştum, tabi vazgeçmezse anne. Ben kıyamıyorum o ağlamalara ya, nasıl olacak
Meme ister de vermezsem sanki beni sevmeyecekmiş gibi geliyor. Az önce meme uyudu annecim dedim ilk defa, çünkü yattığım yerden öylesine keyfine emmek istiyor. Çok sinirlendi vurdu 2 tane ağzıma, bu kadar olursa iyi inşallah çok ağlamaz
Sirkeyle filan tiksindirmek çok kötü oluyor filan diyorlar ama nasıl oluyor başka türlü bilmem. Travma olsun istemem açıkçası
Canim bende okudum o yazilari internet elimizin altinda fakat olmuyor oyle cok zor birakiyor istedigi seyi annesi vermeyerek aglaya aglaya bence bu da bi travma.eger travmaysa ... hicte zorlamadi ustelemedi mesela sukur ve once sen kendini hazirla bu surece birakiyim yok veriyim yapma kiyamamak filan gereksiz bi dusunce olur onun da iyiligi icin 2 yas civari kesin.diyor doktorlar sonucta .
Daha da düşkünleşti desem? Sevgimi test edermiş gibi,benden ayrılmak istemiyor. 2 dk bıraksam,elleriyle gözlerini kapatıp ağlamaya başlıyor. Gece uykusundan kalkıp anni diye ağlıyor,sarılıyorum bazen kar etmiyor daha da şiddetli ağlıyor. Salıncağına yatıp,sallanmak istiyor. Kulağına onu çok sevdiğimi fısıldayıp öpünce,koklayınca sakinleşip uykusuna dönüyor. 10 dk sonra bir daha anni diye başlıyor, sonrası yukarda anlattığım gibi. Sabah 5 te uykuya dalıp en geç 9da kalkıyor. Bu süreçte kaç kez uyandığının hesabı yok
Horlucam birazdan az kaldıÜlen olum herkes horluyo mu nedir?
Bosver daha 13 aylik sennki 1 senen var biraktirmana ... takma smdjden takacak okadr sey varkenHayırlısı olsun artık bakalım, daha çok var bunları düşünmeme ama şimdiden kafama taktım
Yaaa çok zor işin gerçekten, inşallah geçecek öyle düşün. Allah kolaylık versin sana. Evet insan kıyamıyor ama artık zamanı da gelmiş gerçekten
Nerdeee az yatmayın be. Bakın ben uyuyabiliyor muyum? Hayır e siz de uyumayın nolcakHorlucam birazdan az kaldı
Meyvemi yiyene kadar seninleyimNerdeee az yatmayın be. Bakın ben uyuyabiliyor muyum? Hayır e siz de uyumayın nolcak
İstikrarlı ve kararlı olabilmemin tek nedeni kilo kaybı. 3 kilo gerideyiz. Asla sütüm yaramıyordu. Zorundaydım. Geçtiğimiz aylarda başladım , tam 5 gece önce kesin ve net sonlandırdım. Amiinn cnm. Allah hepimizin yardımcısı olsunHayırlısı olsun artık bakalım, daha çok var bunları düşünmeme ama şimdiden kafama taktım
Yaaa çok zor işin gerçekten, inşallah geçecek öyle düşün. Allah kolaylık versin sana. Evet insan kıyamıyor ama artık zamanı da gelmiş gerçekten
Tost değil miydi oMeyvemi yiyene kadar seninleyim
Sonrası ne olur bilemiyorum
Mandalinalı yedim bekliyorm.mesaji atabilirim
Bosver daha 13 aylik sennki 1 senen var biraktirmana ... takma smdjden takacak okadr sey varkensen ise ne zaman donecektin
Bu saatte tostu kim bulmis ben yiycemTost değil miydi o
Nereye?Bende kacarimmm a dostlar iyi geceler hepiciginize
Gözlük vereyim kutsi30 sayfa okudu bugun bu gözler
İstikrarlı ve kararlı olabilmemin tek nedeni kilo kaybı. 3 kilo gerideyiz. Asla sütüm yaramıyordu. Zorundaydım. Geçtiğimiz aylarda başladım , tam 5 gece önce kesin ve net sonlandırdım. Amiinn cnm. Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?