- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.881
İyi geceler canımBende kacarimmm a dostlar iyi geceler hepiciginize
Bidahakine hayır dememGözlük vereyim kutsi
Vaaayyy beeeBonus Var da yemem, İRADEm konuşuyor
Tamam hatırlatBidahakine hayır demem
Hayır cnm. Hiç birşey. Çiftlikbankta, dana paralarını kaptırmış gibi aldım karşıma, fayda yok zarar var dedim. Kilo aldırmıyor,yemek yemelisin dedim.Zaten şu an vazgeçsen çektiğinizle kalırsınız herşey boşa gider. Birsey sürmüyorsun değil mi göğsüne?
Yavrum sen yicen tabi. Doğumdan sonra gel yiyorum de, bak napıyorum seniVaaayyy beee
Bu ara boğazım bogazliktan irade iradelikten çıktı :)
Tamam tamamTamam hatırlat
Hayır cnm. Hiç birşey. Çiftlikbankta, dana paralarını kaptırmış gibi aldım karşıma, fayda yok zarar var dedim. Kilo aldırmıyor,yemek yemelisin dedim.
Bebekçe transleyt ediyorum, bu öğğğkk oldu artık, piss oldu olmaazz artık
Aynen bende alıntılanan yaparken oyle yapıyorumYoulost16 valla bazen seke seke geliyorum son sayfaya
Yıpratıcı ve üzücü. Keşke midelerine fermuar misali açıp her türlü yemekle doldurup kapatabilseydikBenimki de bu aralar tamamen memeye düştü, yemek yemiyor. Kilo da verecek gibi. Off of anne olmak ne kadar zor
Bu saatte tostu kim bulmis ben yiycem
Yıpratıcı ve üzücü. Keşke midelerine fermuar misali açıp her türlü yemekle doldurup kapatabilseydik
Baş dönmesinin bir çok sebebi olabilir canm. Şiddetli miCanlar benim basım dönüyo ara ara neden olabilir
Hyr canım cok değil ama nedense tekrarlıyor yaBaş dönmesinin bir çok sebebi olabilir canm. Şiddetli mi
Hahaah eti yeşile boyaNe güzel olurdu. Benimki doğuştan vegan sanırım annesinin aksi olarak, köfte et yemiyor. Köfteyi koklayıp bırakıyor resmen
Hyr canım cok değil ama nedense tekrarlıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?