- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.901
Bugün mü, sürekli mi? Sorulara bak birazdan ordinaryus teşhis koyacak sankiHyr canım cok değil ama nedense tekrarlıyor ya
Hyr aksine tokum yemekte yedimAç mı kalıyorsun? Tansiyonunu ölçtürsene dönünce
3 gün önce falan 2 gece oldu bi geçmişti suan tekrar varBugün mü, sürekli mi? Sorulara bak birazdan ordinaryus teşhis koyacak sanki
Hyr aksine tokum yemekte yedim
Kıızz tehlikeli. Çabuk ete alıştırmalısınKokusunu alıyor ama
Yarın baktırayımama sanmıyorumAllah allah, tansiyonun düşüyordur belki bence bi ölçtür
Onca sorudan sonra hmmm bilemedim. Dur tokatlayım kendimi. Geçmiş olsun, öpeyim geçsin en azından3 gün önce falan 2 gece oldu bi geçmişti suan tekrar var
Kıızz tehlikeli. Çabuk ete alıştırmalısın
Kuzum benimmmOnca sorudan sonra hmmm bilemedim. Dur tokatlayım kendimi. Geçmiş olsun, öpeyim geçsin en azından
Köfte yap dur. Bir gün makarna yanına, bir gün pilav, bir gün patates,bir gün sade. Çocuk desin ki anam hergün koyuveriyor, var bunda bir kerametEt namına sadece cağ kebabı yiyor, onu da evde nasıl yapayım
Baktır ama boşta bırakma. Öptüm bileKuzum benimmm♥♥ Sen öpersen kesin geçer ki♥
Köfte yap dur. Bir gün makarna yanına, bir gün pilav, bir gün patates,bir gün sade. Çocuk desin ki anam hergün koyuveriyor, var bunda bir keramet
Aman kozzzzzz dişleri biter bu sefer de 2 yaş sendromu o biter başka şeylerrerrrŞu dişlerini çıkartsaydı, belki biraz düzelir yemesi.
Çok sıkılıyorum hiç güzel kitap da bulamadım okumalık.
Aman kozzzzzz dişleri biter bu sefer de 2 yaş sendromu o biter başka şeylerrerrr
Kızım da hasta oldu burnu akıyor öksürüyor oyun oynuyoruz şuanda yatmıyor
İnşalalh canımÇok geçmiş olsun yavruya, iyileşsin inşallah hemen
Yemem heralde YaaaYavrum sen yicen tabi. Doğumdan sonra gel yiyorum de, bak napıyorum seni
Bulaşık topladm.kizAferimByNkoaLa lap diye bırak git emi
Yaaaa gerçekten miBen birazdan yapacağım gel sen de
Yaaaa gerçekten mi
Yakın olsam kesn gelirdim
Dan diye içeri girer tostu alır kacardm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?