Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzularım selam. Ayy berbat bir günden geliyorum. İstanbul Silivri merkez depremini Bursa'da feci şekilde hissettik. Öğretmenler odasındaydık. Beşik gibi sallandık. Hemen okulu tahliye ettik. Telefonlar çekmiyor. Benim hattım İnterneti de çekmiyor. Hiçbir veliye ulaşamadım. Deprem sonrası okula koşan velilere çocuklarımı teslim ettim ama bir de sülalesi rahat kesim var, onlar çocuklarını almaya gelmeyince 1 ders vakti çıkış ziline kadar çocuklarla güneşin alnında beklemek zorunda kaldık
Eve gelip wifi ye bağlanınca İnternete girebilmeye başladım ama hala arama yapamıyorum. İstanbul ve Bursa'da olan herkese çok geçmiş olsun. Bilmiyorum başka nerelerden hissedildi. Allah beterinden saklasın.
yaşıyorsunuz dimi Youlost16 Elhan
kk birinci noteri
--------
Kuzularım bu arada yarın yeni eve geçiyoruz Allahın izniyle. Bugün son kalan eşyaları toplayacağım..

Çok geçmiş olsun kizlar çok sallanmış istanbul
Hepimize geçmiş olsun
kk birinci noteri İstanbul'daydin galiba, nasilsin kuzum tek basina ne yapiyorsun? Merak ettim seni haber et bir ihtiyacın olursa
İstanbul'da ki herkese büyük geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun hepinize
Eve girdim ben inerim tekrar çocukların aklı dağılsın bununla geçmiş olsun inş
Çok geçmiş olsun, deprem sözü bile yetiyor bana
Çok teşekkür ederim kızlar, Rabbim beterinden saklasın, türk telekom hattım, hala şebeke yok, arkadaştan eşime ulaştık

çok geçmiş olsun size de, ben de İstanbuldayım fena sallandık, çok şükür can kaybı yokmuş, inş. belkenen büyük deprem budur ve bir daha olmaz, amiiinnn

çok sağolun arkadaşlar. Bizde İstanbuldayız fena hissettik. Hala etkisinden çıkamadım. Arabadaydım ben devrilecek gibi sallanıyordu park halindeyken. Biri sallıyor sandım meğer depremmiş millet çığlık atarak dükkandan çıkınca farkettim.

Herkese çok geçmiş olsun. İnş bidaha yaşamayız ama 7 şiddeti bekleniyormuş

Bizim de şebeke yok ben de ankaradayim ama GSM operatörlerine bakarmisiniz yani surda insanlae nasıl ailesine ulaşsın

Şebeke var görünüyor ama kimseyi arayamıyorum. Antalya ve Uşak ta da yokmuş operatörler aranmıyormuş. :/

Kızlarrrrr günaydın günaydın günaydınnnnnn

Ya sohbetiniz çok güzel beni de aranıza alın nolur nolur nolurrrrr B Brunello Cicinelli
Hoşgeldin aramıza kuzum
Ben şu sıralar taşınma telaşesinden pek giremiyorum
Bat ne demek B Brunello Cicinelli anne gerçekten bilmiyorum ne oldgunu bu arada kocaman günaydın
Biten adet tarihi. Bende gebelik topiklerinden öğrendim
Hosbuldum cok tsk ederim:)
Valla ortam sicak ve sizlerde cok tatlisinizdedimki bende burda olmaliyim ya az biraz tadluluk bizde de var hani
Var var bende farkettim kuzucuk
Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Hatalar hiçbir zaman son olmaz diye bilirim ama inşallah eşin yanıltır.
B Brunello Cicinelli ozlendin sultan kertenkele :)
Sensiz isssiz topikler
Sensiz haram geceler
Libidolar bile gitti
Sen gidince herkes bitti
Nerdeyse dön artik
Arizonalarn seni ozlediiiii
Muhteşem eserlerine yine ağlattın be sultanım  En çok gidince söndü libişler kısmından etkilendim. Artık duygulanmış bir Cici'yim
Sorma ya kuzum. Seni getirip kendim kaçıp gittim ama sor bir neden gittim
Önce Yakuzanın laneti üstüme çöktü. Ardından okullar açıldı. Ardından da taşınma muhabbeti.
Ben gitmeyeyim de kimler gitsin
Ama inşallah şu taşınma bitsin, hasretlik de bitecek. Cuma geçiyorum yeni evime.
Biz düzgün kişiler olarak burda benim emekli aylığım ile açtığım topiğe doluştuk. Burada yaşıyoruz. Huzur evi gibi burası Son kalan düzgünler huzur evi artık sende bizden birisin
Kızlar ben Ella hap içtim zararı olur mu bünyeye falan ya bilgisi olan var mı ?
Patilicanım 1 kereden pek birşey olmaz sadece diğer ay adetin biraz tuhaf geçebilir. Karın ağrıları vesaire.. Diğer adetinden önce ara kanamalar, regl gecikmesi ya da erken gelmesi gibi durumlar yaşayabilirsin.
Bekar mıydın sen pıtırcığım, asla olmaması gereken bir gebelikten mi korunmaya çalışıyorsun?

Çok teşekkür ederim kızlar, Rabbim beterinden saklasın, türk telekom hattım, hala şebeke yok, arkadaştan eşime ulaştık
Canım burda bile yok, gidip geliyor sinyal. Türk Telekom benimki de

çok geçmiş olsun size de, ben de İstanbuldayım fena sallandık, çok şükür can kaybı yokmuş, inş. belkenen büyük deprem budur ve bir daha olmaz, amiiinnn
Allah beterinden saklasın kuzularım..
Artçılar ilk depremden büyük olmaz korkmayın.
Ek olarak arada deprem olması iyidir. Sıkışmış levhalar ufak ufak tektonik hareketler ile sallandığı zaman olabilecek büyük bir depremin etkisi kırılır.
Taksitli gibi düşünün. Bir anda büyük olmasındansa küçük küçük olması iyidir.
Allah beterinden saklasın.

Patilicanım 1 kereden pek birşey olmaz sadece diğer ay adetin biraz tuhaf geçebilir. Karın ağrıları vesaire.. Diğer adetinden önce ara kanamalar, regl gecikmesi ya da erken gelmesi gibi durumlar yaşayabilirsin.
Bekar mıydın sen pıtırcığım, asla olmaması gereken bir gebelikten mi korunmaya çalışıyorsun?
[/QUOTE]
Yok balım evliyimm.. ama benim 1 kaybım var 2,5 ay önce kürtaj oldum. ikizlere hamile idim ikisi de 3 aylıkken karnımda öldüler doktorun yasak koyduğu süre doldu ama ben kendimi kafa olarak ta psikolojik olarakta vs hazır hissetmiyorum maalesef..
ve iş sebebi ile 6-7 aylık süreçte hamilelik düşünmüyorum Önümüzde ki Mayıs gibi çalışmalara başlayacağım tekrardan; Nasipse B Brunello Cicinelli

Ya kuzum Allah korusun hepimizi
Taşınma içinde çok kolay gelsin sana

Valla bu nasıl bir yoğunluk yarabbiim Amaan ağzının tadıyla oturursun inş şöyle keyif kayfeni içerken laflarız burda

Huzur evimii ayy cidden öyleyikkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…