- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.021
Çok geçmiş olsun kizlar çok sallanmış istanbul
Hepimize geçmiş olsun
kk birinci noteri İstanbul'daydin galiba, nasilsin kuzum tek basina ne yapiyorsun? Merak ettim seni haber et bir ihtiyacın olursa
İstanbul'da ki herkese büyük geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun hepinize
Eve girdim ben inerim tekrar çocukların aklı dağılsın bununla geçmiş olsun inş
Çok teşekkür ederim kızlar, Rabbim beterinden saklasın, türk telekom hattım, hala şebeke yok, arkadaştan eşime ulaştıkÇok geçmiş olsun, deprem sözü bile yetiyor bana
çok geçmiş olsun size de, ben de İstanbuldayım fena sallandık, çok şükür can kaybı yokmuş, inş. belkenen büyük deprem budur ve bir daha olmaz, amiiinnnKuzularım selam. Ayy berbat bir günden geliyorum. İstanbul Silivri merkez depremini Bursa'da feci şekilde hissettik. Öğretmenler odasındaydık. Beşik gibi sallandık. Hemen okulu tahliye ettik. Telefonlar çekmiyor. Benim hattım İnterneti de çekmiyor. Hiçbir veliye ulaşamadım. Deprem sonrası okula koşan velilere çocuklarımı teslim ettim ama bir de sülalesi rahat kesim var, onlar çocuklarını almaya gelmeyince 1 ders vakti çıkış ziline kadar çocuklarla güneşin alnında beklemek zorunda kaldık
Eve gelip wifi ye bağlanınca İnternete girebilmeye başladım ama hala arama yapamıyorum. İstanbul ve Bursa'da olan herkese çok geçmiş olsun. Bilmiyorum başka nerelerden hissedildi. Allah beterinden saklasın.
yaşıyorsunuz dimi @samdan @Kutsal_zebraElhan
--------
Kuzularım bu arada yarın yeni eve geçiyoruz Allahın izniyle. Bugün son kalan eşyaları toplayacağım..
Bizim de şebeke yok ben de ankaradayim ama GSM operatörlerine bakarmisiniz yani surda insanlae nasıl ailesine ulaşsın
Hoşgeldin aramıza kuzumKızlarrrrr günaydın günaydın günaydınnnnnn
Ya sohbetiniz çok güzel beni de aranıza alın nolur nolur nolurrrrrB Brunello Cicinelli
Biten adet tarihi. Bende gebelik topiklerinden öğrendim
Var var bende farkettim kuzucukHosbuldum cok tsk ederim:)
Valla ortam sicak ve sizlerde cok tatlisinizdedimki bende burda olmaliyim ya az biraz tadluluk bizde de var hani
Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Hatalar hiçbir zaman son olmaz diye bilirim ama inşallah eşin yanıltır.Canım dun konustuk pişman yaptıklarından ben cok sey komustum bir iyilik meleği di dun sarılmalar fin filan yine komustum ben eski ben degilim dedim ona göre bir dahakine cok farklı olur dedim yok bize bunları yasatmlarına asla İZİN vermem sen benim için nelere katlandın İkimiz de birbirimizin gözyaşlarını sildik söyle böyle saat 2 kadar konustuk biraz gözlem yapıcam bakalım dedı gu gıbımi yaaa bu ask nasıl bişey nasıl bişey ki neyse kızlar olaylar bunlar
B Brunello Cicinelli ozlendin sultan kertenkele :)
Sensiz isssiz topikler
Sensiz haram geceler
Libidolar bile gitti
Sen gidince herkes bitti
Nerdeyse dön artik
Arizonalarn seni ozlediiiii
Muhteşem eserlerine yine ağlattın be sultanım Oku oku bozulacak gözlerin
Daha bir de sınav kağıdı var bu işin
Yaramaz öğrencilerin
Tatlı sert öğretmenim benm
Ahh geceler geceler
Gençliğimizi talan ettiler
Bu saatte boş dururmuydu bu topikler
Sen gidince söndü libisler
Hahaahshshshhaaj
B Brunello Cicinelli
Sorma ya kuzum. Seni getirip kendim kaçıp gittim ama sor bir neden gittimYaa sorma geçen kapatasım geldi hesabı
zaten B Brunello Cicinelli cici ile de tam öyle bir zamanda tanışmıştım beni kulağımdan tutup buraya getirmişti umut olsun diye bana tam kapatmayı düşündüğüm dönemde
Biz düzgün kişiler olarak burda benim emekli aylığım ile açtığım topiğe doluştuk. Burada yaşıyoruz. Huzur evi gibi burasıpolis eşi olunca aynı dertten müzdaribiz demiştik öyle tanıştık gitti iyiki tanıştık dedim ama bidaha yüzğnü göremedim ben geldim o hep gittiyakuze, okul, taşınma vs vs kadıncağıza bi rahat vermediler iki lafın belini kıralım
yaa ban yemekten haksızlıklar vs vs çok bunalmıştım.Kadınların çoğu egoist, olmak istedikleri hayatları yazıyorlar aşırı kıskançlar..iyi insanlar olduğunu bi burada gördüm düzgün kişileri
Patilicanım 1 kereden pek birşey olmaz sadece diğer ay adetin biraz tuhaf geçebilir. Karın ağrıları vesaire.. Diğer adetinden önce ara kanamalar, regl gecikmesi ya da erken gelmesi gibi durumlar yaşayabilirsin.Kızlar ben Ella hap içtim zararı olur mu bünyeye falan ya bilgisi olan var mı ?
Canım burda bile yok, gidip geliyor sinyal. Türk Telekom benimki deÇok teşekkür ederim kızlar, Rabbim beterinden saklasın, türk telekom hattım, hala şebeke yok, arkadaştan eşime ulaştık
çok geçmiş olsun size de, ben de İstanbuldayım fena sallandık, çok şükür can kaybı yokmuş, inş. belkenen büyük deprem budur ve bir daha olmaz, amiiinnn
Allah beterinden saklasın kuzularım..çok sağolun arkadaşlar. Bizde İstanbuldayız fena hissettik. Hala etkisinden çıkamadım. Arabadaydım ben devrilecek gibi sallanıyordu park halindeyken. Biri sallıyor sandım meğer depremmiş millet çığlık atarak dükkandan çıkınca farkettim.
Herkese çok geçmiş olsun. İnş bidaha yaşamayız ama 7 şiddeti bekleniyormuş
Ya kuzum Allah korusun hepimiziKuzularım selam. Ayy berbat bir günden geliyorum. İstanbul Silivri merkez depremini Bursa'da feci şekilde hissettik. Öğretmenler odasındaydık. Beşik gibi sallandık. Hemen okulu tahliye ettik. Telefonlar çekmiyor. Benim hattım İnterneti de çekmiyor. Hiçbir veliye ulaşamadım. Deprem sonrası okula koşan velilere çocuklarımı teslim ettim ama bir de sülalesi rahat kesim var, onlar çocuklarını almaya gelmeyince 1 ders vakti çıkış ziline kadar çocuklarla güneşin alnında beklemek zorunda kaldık
Eve gelip wifi ye bağlanınca İnternete girebilmeye başladım ama hala arama yapamıyorum. İstanbul ve Bursa'da olan herkese çok geçmiş olsun. Bilmiyorum başka nerelerden hissedildi. Allah beterinden saklasın.
yaşıyorsunuz dimiYoulost16 Elhan
kk birinci noteri
--------
Kuzularım bu arada yarın yeni eve geçiyoruz Allahın izniyle. Bugün son kalan eşyaları toplayacağım..
Türk Telekom a lanet gelsin bir tek o çekmiyor zatennCanım burda bile yok, gidip geliyor sinyal. Türk Telekom benimki de
Sorma ya kuzum. Seni getirip kendim kaçıp gittim ama sor bir neden gittim
Önce Yakuzanın laneti üstüme çöktü. Ardından okullar açıldı. Ardından da taşınma muhabbeti.
Ben gitmeyeyim de kimler gitsin
Ama inşallah şu taşınma bitsin, hasretlik de bitecek. Cuma geçiyorum yeni evime. ♥
Biz düzgün kişiler olarak burda benim emekli aylığım ile açtığım topiğe doluştuk. Burada yaşıyoruz. Huzur evi gibi burasıSon kalan düzgünler huzur evi artık sende bizden birisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?