- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.061
Ben neden onu Ankara diye hatirliyirm yaaSağol kuzum.
@samdan i cok merak ediyorum, istanbuldaydi o degil mi? Haber alabilen var mi okuyamadim onceki sayfaları.
Deme yaCanım ben normal zamanda hiç lafı geçmezken bile anksiyete nöbeti geçiriyorum deprem olduğunu düşünüyorum ara ara, hatta küçücük depremlerde bile ne yapacağımı bilemeden kalırım öylece.
Ilk defa hissettim bu boyutta bir deprem, kızımla yalnızız diye sanırım bir güç geldi allahtan da aklımı yitirmedim
Oynak olacak, kıçı başı şimdiden ayrı oynuyor gülom işin zor
Mercimek bunları duyunca atmaya başladı
Yok kuzum daha etiketlere dönmedi.Sağol kuzum.
@samdan i cok merak ediyorum, istanbuldaydi o degil mi? Haber alabilen var mi okuyamadim onceki sayfaları.
Aşırı yiyici aşırı uykuc olcak bnceOynak olacak, kıçı başı şimdiden ayrı oynuyor gülom işin zor
Bende bir ara nedense Ankara sanıyordum ama İstanbul muşBen neden onu Ankara diye hatirliyirm yaa
İstanbul'da mi o da
Valla öyle yaa herşeyiyle ankara gbi kalmış aklımdaBende bir ara nedense Ankara sanıyordum ama İstanbul muş
Şamdana Ankara yakıştırıyoruz herhalde sultanım, başkent gibi gacı
Ben kumaş perde ve tül kullanmıyorum pembişim. Jaluzi kullanıyorum. Astım hastasıyım. Perdenin topladığı toz, yıkandığı zaman asılı kuruması falan hastalığımı ilerletiyor. Jaluzi kullanıp birkaç günde bir siliyorum. Çok pratik ve hoş görünüyor. Ama jaluzi ölçülerim uyumayacak gibi duruyor
Eşyam da azdır benim mesela. Az ve öz. Tam tayinci tipliyim
Neden TV yok kuzum? Felsefeniz nedir
Şu üslup da ne var sankiEvet kesin ondandır
Bende bir üyeye çemkirme dediğim için bir kere ban yemiştim
Bundan mi ban yedin
Gerçekten bunda ne var. Bu arada internetin çekmesi ne guzel bir şey. Elim kolum durdu yokken
Senin bebk doğdu mi takvimi kaldirmssinGerçekten bunda ne var. Bu arada internetin çekmesi ne guzel bir şey. Elim kolum durdu yokken
Yaşam tarzınız bize çok benziyor pembişim. Bizde de küçük ekran bir TV vardı zaten izlenmemekten bozulmuş. Bozulduğunu da misafir gelince açayım dedim öyle farkettim, kimbilir ne zamandan beri bozuk garipYaa bende de alerjik rinit var ama hiç bilmiyordum perdeniz etkisiniocağın yanında bitane pencerem vardı oraya jaluzi yaptırmıştım küçük. 1 haftada rengi değişmişti. Sinir olmuştum yıkanmıyor bunlar diye ama evet daha spor gösteriyor evi benimde hoşuma gidiyor
aslında eşyam az ama vitrin konsol orta sehpa hatta yemek masası bile batıyor atmak istiyorum. Zaten tv ünitesini bodruma gönderdim boş boş duruyodu
yaa eşimde bende hiç tv izlemeyiz. İkimizde zaten yoğun çalışıyoruz. vakit kalırsa birbirimizle geçiriyoruz. 2 senedir hiç ihtiyac duymadık. Sonrada almama kararı aldıkbenim Dev ekran grafik tasarım Bilgisayarı var. Arada bi film vs ordan izliyoruz sinema gibi gelio bize
Yok canım daha 7 aylık olduk olacaz Allah izin verirse. Ben hiç takvim olusturmadim bilmiyordum oyle bir şeyi. Sonra da yapmadımSenin bebk doğdu mi takvimi kaldirmssin
Anaaaa ben seni takvmli sanıyordumYok canım daha 7 aylık olduk olacaz Allah izin verirse. Ben hiç takvim olusturmadim bilmiyordum oyle bir şeyi. Sonra da yapmadım
Bende bir ara nedense Ankara sanıyordum ama İstanbul muş
Şamdana Ankara yakıştırıyoruz herhalde sultanım, başkent gibi gacı
Ankara da aileler var orda da yaşadık demişti, o kalmıştır aklınızdaValla öyle yaa herşeyiyle ankara gbi kalmış aklımda
Bundan mi ban yedin
İnanmiyirm
Gerçekten bunda ne var. Bu arada internetin çekmesi ne guzel bir şey. Elim kolum durdu yokken
Evet bundan ban yedim. Ooo Nihal benim düşmanım çok. Bir söz var ya benim hiç yabancı düşmanım yok, hepsiyle kahve içmişliğim var diye. O hesapBir de negocum biri şikayet ettiyse de ban yersin belki başkası senden daha sert yazmıştır sikeyet edilmediyse farkedilmez ama sanırım seni şikayet etmiş biri
Bizde girmedik daha valla ben girerim de komsular oturuyo diye otueuyom oyle iste kaderde ne varsa o olacak elbet Allah im korkutmasinOff kızlar ya girdik eve ama çok korkuyorum
Sorma cicim ya otobuste giyim sallaniyo kafamDepremin etkisini atlatmak çok zor oluyor gerçekten tosiam. Şu 1 hafta dinmeyen sürekli sallanıyor hissi hele
Paranoyağa bağladık iyice
Ben şaşırmadım desem?Bundan mi ban yedin
İnanmiyirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?