Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deme ya İnsan sorumluluk altındayken güçlü hissediyor.
Bende normalde çok korkarım. Hatta öğretmenler odasında kalbim duracak gibi oldu betim benzim attı. Ama odadan çıkıp çocukların yanına onları toparlamaya gittiğimde ilahi bir güçle doldum

Ben neden onu Ankara diye hatirliyirm yaa
İstanbul'da mi o da
Bende bir ara nedense Ankara sanıyordum ama İstanbul muş
Şamdana Ankara yakıştırıyoruz herhalde sultanım, başkent gibi gacı

Yaa bende de alerjik rinit var ama hiç bilmiyordum perdeniz etkisini ocağın yanında bitane pencerem vardı oraya jaluzi yaptırmıştım küçük. 1 haftada rengi değişmişti. Sinir olmuştum yıkanmıyor bunlar diye ama evet daha spor gösteriyor evi benimde hoşuma gidiyor
aslında eşyam az ama vitrin konsol orta sehpa hatta yemek masası bile batıyor atmak istiyorum. Zaten tv ünitesini bodruma gönderdim boş boş duruyodu

yaa eşimde bende hiç tv izlemeyiz. İkimizde zaten yoğun çalışıyoruz. vakit kalırsa birbirimizle geçiriyoruz. 2 senedir hiç ihtiyac duymadık. Sonrada almama kararı aldık benim Dev ekran grafik tasarım Bilgisayarı var. Arada bi film vs ordan izliyoruz sinema gibi gelio bize

Yaşam tarzınız bize çok benziyor pembişim. Bizde de küçük ekran bir TV vardı zaten izlenmemekten bozulmuş. Bozulduğunu da misafir gelince açayım dedim öyle farkettim, kimbilir ne zamandan beri bozuk garip Bizde hep laptoptan dizi izliyoruz, film izliyoruz.
Biz Netflix
Hayatımızda polisiye yeterince az olduğu için birde Behzat Ç. ve Kanıt izliyoruz.
İnanılır gibi değil
Bu arada evet tül perde astıma iyi değildir ama rinit mevsimsel seyrettiği için etkisi var mıdır bilmiyorum. Ben sürekli astım hastasıyjm. Sürekli hava kullanıyorum. Hayatımı da hastalığa göre düzenledim.
Benimkiler 2 senedir rengini kaçırmadı. İnşallah böyle devam eder. 3 günde bir bezle siliyorum. Yıkanmaz jaluzi bozulur

Bende bir ara nedense Ankara sanıyordum ama İstanbul muş
Şamdana Ankara yakıştırıyoruz herhalde sultanım, başkent gibi gacı
Valla öyle yaa herşeyiyle ankara gbi kalmış aklımda
Ankara da aileler var orda da yaşadık demişti, o kalmıştır aklınızda
Bundan mi ban yedin
İnanmiyirm
Gerçekten bunda ne var. Bu arada internetin çekmesi ne guzel bir şey. Elim kolum durdu yokken
Bir de negocum biri şikayet ettiyse de ban yersin belki başkası senden daha sert yazmıştır sikeyet edilmediyse farkedilmez ama sanırım seni şikayet etmiş biri
Evet bundan ban yedim. Ooo Nihal benim düşmanım çok. Bir söz var ya benim hiç yabancı düşmanım yok, hepsiyle kahve içmişliğim var diye. O hesap

Son düzenleme:
Bundan mi ban yedin
İnanmiyirm
Ben şaşırmadım desem?
Size ne falan demişsin, fesat demişsin kız negom. Bir tık ilersi saç baş yolma bunun
O kadar ban yedim ki kanıksadım herhalde. Ben bundan daha az şeylerde ban yiyenler bile gördüm
Diyorum ya ben çemkirme dedim bir üyeye. Ban yedim. Sırf bu kelimeden gittim Meğer köpek havlaması gibi bir anlamı varmış, bilmiyordum vallahi. Ben bağırma anlamında kullanmıştım ama nasıl anlatacaksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…