Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim de şebeke yok ben de ankaradayim ama GSM operatörlerine bakarmisiniz yani surda insanlae nasıl ailesine ulaşsın
Canım düşünsene aynı anda binlerce insan arama yapmıştır, o panikle. Ondan kaynaklı olabilir

Amiin amiiin haklısın canım. Ufak şiddetlerle hattaki sinerji boşalsın da büyüğünden iyidir. haberler tam felaket tellalı insanın psikolojisi bozuluyo

Çok üzüldüm kaybın için patilim
Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman olması en doğrusu..
24 saatten sonra o hapın etkisi azalıyor. Korkutmak istemem ama çok yakınım ilk 12 saatlik dilimde almasına rağmen gebe kaldı. Ama 24 saatten sonra almasına rağmen gebe kalmayan çok kişi de var. Neye göre değişiyor bilmiyorum, sanırım Allahın takdiri falan
Bekleyeceğiz bakalım. Hakkında hayırlısı olsun.
Valla bu nasıl bir yoğunluk yarabbiim Amaan ağzının tadıyla oturursun inş şöyle keyif kayfeni içerken laflarız burda

Huzur evimii ayy cidden öyleyikkk
Vallahi huzur evi
Bir girsek de huzurla otursam. Daha evin eksikleri de var.. Perde uyumsuzluğu başıma bela olacak.
Amiin amiiin haklısın canım. Ufak şiddetlerle hattaki sinerji boşalsın da büyüğünden iyidir. haberler tam felaket tellalı insanın psikolojisi bozuluyo
Allahtan televizyonum bozuk
Sinirim bozuldu, ne kadar aciziz, kendimizi ne kadar güçlü zannediyoruz, kibre kapılıyoruz...
Çok haklısın negom..
Hoşgeldin bu arada banlı güzel, kime ne ettin

Üslup yüzünden, fesat dediğim için sanırım

Girmeyip ne yapacağız kuzum. Mecbur girdik. Allah beterinden saklasın..
Allah'a emanetiz.

Zaten yer yok dışarıda durulacak.
Çıktık 5 dakika parkta oyalandık, kızımı uykudan uyandırıp çıkarttım durmadı doğal olarak. Sonra tekrar girdim cüzdanımı filan almak için, sonra kayinvalideme gittik simdi de eve geldik işte. Kızımı yanımdan ayıramıyorum

Beğenmene bayilmana atılıp tutulmana sevind herşey senin için

Depremin etkisini atlatmak çok zor oluyor gerçekten tosiam. Şu 1 hafta dinmeyen sürekli sallanıyor hissi hele
Paranoyağa bağladık iyice

Yeni perde almak için tam fırsat işte
Valla benimde aynı sorun var şuan bıkmıştım güpürlü perdeden sade düz tül alcam Minimalist yaşama fena kafayı taktım şu ara

bende televizyon bile yok

Depremin etkisini atlatmak çok zor oluyor gerçekten tosiam. Şu 1 hafta dinmeyen sürekli sallanıyor hissi hele
Paranoyağa bağladık iyice

Canım ben normal zamanda hiç lafı geçmezken bile anksiyete nöbeti geçiriyorum deprem olduğunu düşünüyorum ara ara, hatta küçücük depremlerde bile ne yapacağımı bilemeden kalırım öylece.
Ilk defa hissettim bu boyutta bir deprem, kızımla yalnızız diye sanırım bir güç geldi allahtan da aklımı yitirmedim

Yeni perde almak için tam fırsat işte
Valla benimde aynı sorun var şuan bıkmıştım güpürlü perdeden sade düz tül alcam Minimalist yaşama fena kafayı taktım şu ara

bende televizyon bile yok
Ben kumaş perde ve tül kullanmıyorum pembişim. Jaluzi kullanıyorum. Astım hastasıyım. Perdenin topladığı toz, yıkandığı zaman asılı kuruması falan hastalığımı ilerletiyor. Jaluzi kullanıp birkaç günde bir siliyorum. Çok pratik ve hoş görünüyor. Ama jaluzi ölçülerim uyumayacak gibi duruyor
Eşyam da azdır benim mesela. Az ve öz. Tam tayinci tipliyim
Neden TV yok kuzum? Felsefeniz nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…