- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.041
Canım düşünsene aynı anda binlerce insan arama yapmıştır, o panikle. Ondan kaynaklı olabilirBizim de şebeke yok ben de ankaradayim ama GSM operatörlerine bakarmisiniz yani surda insanlae nasıl ailesine ulaşsın
Allah beterinden saklasın kuzularım..
Artçılar ilk depremden büyük olmaz korkmayın.
Ek olarak arada deprem olması iyidir. Sıkışmış levhalar ufak ufak tektonik hareketler ile sallandığı zaman olabilecek büyük bir depremin etkisi kırılır.
Taksitli gibi düşünün. Bir anda büyük olmasındansa küçük küçük olması iyidir.
Allah beterinden saklasın.
Benim hep çekiyordu canım, daha önce Vodafone dum, buna geçmiştim bilerekTürk Telekom a lanet gelsin bir tek o çekmiyor zatenn
İnşallah bitanemHakkında hayırlısı olsun kuzum. Hatalar hiçbir zaman son olmaz diye bilirim ama inşallah eşin yanıltır.
Çok üzüldüm kaybın için patilimYok balım evliyimm.. ama benim 1 kaybım var 2,5 ay önce kürtaj oldum. ikizlere hamile idim ikisi de 3 aylıkken karnımda öldülerdoktorun yasak koyduğu süre doldu ama ben kendimi kafa olarak ta psikolojik olarakta vs hazır hissetmiyorum maalesef..
ve iş sebebi ile 6-7 aylık süreçte hamilelik düşünmüyorum Önümüzde ki Mayıs gibi çalışmalara başlayacağım tekrardan; Nasipse B Brunello Cicinelli
Vallahi huzur eviValla bu nasıl bir yoğunluk yarabbiimAmaan ağzının tadıyla oturursun inş şöyle keyif kayfeni içerken laflarız burda
Huzur evimiiayy cidden öyleyikkk
Allahtan televizyonum bozukAmiin amiiinhaklısın canım. Ufak şiddetlerle hattaki sinerji boşalsın da büyüğünden iyidir. haberler tam felaket tellalı insanın psikolojisi bozuluyo
Çok haklısın negom..Sinirim bozuldu, ne kadar aciziz, kendimizi ne kadar güçlü zannediyoruz, kibre kapılıyoruz...
Üslup yüzünden, fesat dediğim için sanırımÇok üzüldüm kaybın için patilim
Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman olması en doğrusu..
24 saatten sonra o hapın etkisi azalıyor. Korkutmak istemem ama çok yakınım ilk 12 saatlik dilimde almasına rağmen gebe kaldı. Ama 24 saatten sonra almasına rağmen gebe kalmayan çok kişi de var. Neye göre değişiyor bilmiyorum, sanırım Allahın takdiri falan
Bekleyeceğiz bakalım. Hakkında hayırlısı olsun.
Vallahi huzur evi
Bir girsek de huzurla otursam. Daha evin eksikleri de var.. Perde uyumsuzluğu başıma bela olacak.
Allahtan televizyonum bozuk
Çok haklısın negom..
Hoşgeldin bu arada banlı güzel, kime ne ettin
Girmeyip ne yapacağız kuzum. Mecbur girdik. Allah beterinden saklasın..Off kızlar ya girdik eve ama çok korkuyorum
Evet kesin ondandırÜslup yüzünden, fesat dediğim için sanırım
Girmeyip ne yapacağız kuzum. Mecbur girdik. Allah beterinden saklasın..
Allah'a emanetiz.
Beğenmene bayilmana atılıp tutulmana sevind herşey senin içinHoşgeldin aramıza kuzum
Ben şu sıralar taşınma telaşesinden pek giremiyorum
Biten adet tarihi. Bende gebelik topiklerinden öğrendim
Var var bende farkettim kuzucuk
Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Hatalar hiçbir zaman son olmaz diye bilirim ama inşallah eşin yanıltır.
Muhteşem eserlerine yine ağlattın be sultanım En çok gidince söndü libişler kısmından etkilendim. Artık duygulanmış bir Cici'yim
Sorma ya kuzum. Seni getirip kendim kaçıp gittim ama sor bir neden gittim
Önce Yakuzanın laneti üstüme çöktü. Ardından okullar açıldı. Ardından da taşınma muhabbeti.
Ben gitmeyeyim de kimler gitsin
Ama inşallah şu taşınma bitsin, hasretlik de bitecek. Cuma geçiyorum yeni evime. ♥
Biz düzgün kişiler olarak burda benim emekli aylığım ile açtığım topiğe doluştuk. Burada yaşıyoruz. Huzur evi gibi burasıSon kalan düzgünler huzur evi artık sende bizden birisin
Patilicanım 1 kereden pek birşey olmaz sadece diğer ay adetin biraz tuhaf geçebilir. Karın ağrıları vesaire.. Diğer adetinden önce ara kanamalar, regl gecikmesi ya da erken gelmesi gibi durumlar yaşayabilirsin.
Bekar mıydın sen pıtırcığım, asla olmaması gereken bir gebelikten mi korunmaya çalışıyorsun?
Depremin etkisini atlatmak çok zor oluyor gerçekten tosiam. Şu 1 hafta dinmeyen sürekli sallanıyor hissi heleZaten yer yok dışarıda durulacak.
Çıktık 5 dakika parkta oyalandık, kızımı uykudan uyandırıp çıkarttım durmadı doğal olarak. Sonra tekrar girdim cüzdanımı filan almak için, sonra kayinvalideme gittik simdi de eve geldik işte. Kızımı yanımdan ayıramıyorum
Çok üzüldüm kaybın için patilim
Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman olması en doğrusu..
24 saatten sonra o hapın etkisi azalıyor. Korkutmak istemem ama çok yakınım ilk 12 saatlik dilimde almasına rağmen gebe kaldı. Ama 24 saatten sonra almasına rağmen gebe kalmayan çok kişi de var. Neye göre değişiyor bilmiyorum, sanırım Allahın takdiri falan
Bekleyeceğiz bakalım. Hakkında hayırlısı olsun.
Vallahi huzur evi
Bir girsek de huzurla otursam. Daha evin eksikleri de var.. Perde uyumsuzluğu başıma bela olacak.
Allahtan televizyonum bozuk
Çok haklısın negom..
Hoşgeldin bu arada banlı güzel, kime ne ettin
Herşey aşkımız için.Beğenmene bayilmana atılıp tutulmana sevind herşey senin için
Çok geçmiş olsun canmOff kızlar ya girdik eve ama çok korkuyorum
Depremin etkisini atlatmak çok zor oluyor gerçekten tosiam. Şu 1 hafta dinmeyen sürekli sallanıyor hissi hele
Paranoyağa bağladık iyice
Herşey aşkımız için.
Ben ♥ Sen ve mercimek
Çok geçmiş olsun canm
Ben kumaş perde ve tül kullanmıyorum pembişim. Jaluzi kullanıyorum. Astım hastasıyım. Perdenin topladığı toz, yıkandığı zaman asılı kuruması falan hastalığımı ilerletiyor. Jaluzi kullanıp birkaç günde bir siliyorum. Çok pratik ve hoş görünüyor. Ama jaluzi ölçülerim uyumayacak gibi duruyorYeni perde almak için tam fırsat işte
Valla benimde aynı sorun var şuan bıkmıştım güpürlü perdeden sade düz tül alcamMinimalist yaşama fena kafayı taktım şu ara
bende televizyon bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?