Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaşırmıyorum bende artık, sen şimdi bakma, ben her hafta ban yerdim
Banlar kraliçesi diyordu o zaman ki arkadaşlar

Yok canım daha 7 aylık olduk olacaz Allah izin verirse. Ben hiç takvim olusturmadim bilmiyordum oyle bir şeyi. Sonra da yapmadım
Kız Gülnihoş takvim eklenmez mi hiç. Ben sırf takvime ve idrar testimi buralara atmaya, kızlarrrrrrrr bakar mosonozzzzz çift çizgi görüyor mosonozzzzzzz demeye özendiğim için hamile kalıcam
Profil resmime bile idrar testimi koyucam

Canım en çok onlar sinir eder zaten

Canm size de geçmiş olsun bu arada
İnşaallah kolaylıkla biter işiniz. Yakuza yardıma gelmez mi gelsin de iki eşya toplasın

Aynı kafayı yaşıyoruz resmen bende istiyorum takvim hatta gebelik testinin resmini atmayı ekran fotosu bile yapmaya hatta mune aplaya nevresteye bilemm yollayacammbütün toPiklere koyacamm
Ama ben ara verdim çocuğa

Gaza gelip koyarmisim

Şaşırmıyorum bende artık, sen şimdi bakma, ben her hafta ban yerdim
Banlar kraliçesi diyordu o zaman ki arkadaşlar
Negom sen yokken konuştuk, Bonus da öyle dedi de ben seni hiç öyle düşünemiyorum
En fazla sanki seni pasaklı evler, pasaklı üyeler sinirlendirir gibi geliyor

Negom sen yokken konuştuk, Bonus da öyle dedi de ben seni hiç öyle düşünemiyorum
En fazla sanki seni pasaklı evler, pasaklı üyeler sinirlendirir gibi geliyor
Aaa aşk olsun, bir Terazi burcu olarak, haksızlığa adaletsizliğe susamam
Hiç pasaklısınız dedim diye ban yemedim, desem mi ki

Aynı kafayı yaşıyoruz resmen bende istiyorum takvim hatta gebelik testinin resmini atmayı ekran fotosu bile yapmaya hatta mune aplaya nevresteye bilemm yollayacammbütün toPiklere koyacamm
Ama ben ara verdim çocuğa
Bencede diloşum. Yaşın çok küçük. Abla tavsiyesi olarak gör, en az 1.5 sene çocuk yapma eşini gözlemle derim.
Yaşadığın şeyler az buz değil. Hatta bana göre affedilir de değil. Ama çocuk fikrine biraz ara verin derim tatlım.
Senin ve bebeğinin iyiliği için

Evet tatlım ara verdim çabuk unutulacak şeyler değil zamanı var daha bu sefer çocuk olur elim kolum bağlanır en azından biraz gözlem yapayım ne kadar değişecek

Aaa aşk olsun, bir Terazi burcu olarak, haksızlığa adaletsizliğe susamam
Hiç pasaklısınız dedim diye ban yemedim, desem mi ki
Bana deme nolur, gerçeklerle yüzleşmeyi sevmem, ponçik yüreğim zedelenir, kırılmış incinmiş bir Cici olurum
Ama Youlost16 ya diyebilirsin ona de, pasaklı de ona, hişt kız pasaklı naber de, gel de acık pasağının endamını görelim de .
Kiblemem öpücük atarım

A ha ha yok zebra ya demem azcık nazlı o küser de bana sonra.
Bdv de gıcık olduğum birine denk geleyim düşünücem bunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…