Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sağol canım, çok canım sıkıldı, çok sinirlendim, içimden lanet olsun sizin gibi drlara dedim, dişim ağrımasa hiç uğraşmıcam

ikisi de evrak istemeyi bilip nasil evrak vermesi gerektiğini bilmiyo ben onu anlamadim

yarın mi gidiceksin tekrar

ikisi de evrak istemeyi bilip nasil evrak vermesi gerektiğini bilmiyo ben onu anlamadim

yarın mi gidiceksin tekrar
yarın tatil, ptesiye kaldı artık,
işyerindekiler de hamile olduğumu bilmiyor, hep erkek zaten bir bayan var,4 erkek 2 bayan çalışıyorum bu birimde,
şef anlayışlı ama sık sık izin almak istemiyorum

yarın tatil, ptesiye kaldı artık,
işyerindekiler de hamile olduğumu bilmiyor, hep erkek zaten bir bayan var,4 erkek 2 bayan çalışıyorum bu birimde,
şef anlayışlı ama sık sık izin almak istemiyorum

olsun kuzu önemli olan sağlık. anlayışlı insanlarla çalışmak çok güzel
inşallah pazartesi olur artık

bu arada muayene oldum, cinsiyeti yine tam göstermedi , kıza benziyor dediler yine

bu kadar nazlandiysa kızdır ya
Allah hayırlı evlat olsun :)

99 depreminin belgeseli mi
valla beni doğalgaz patlamaları falan daha çok korkutuyo şu an deprem ani korkunç ama ordan sag çıkıp hayata devam edebilmek de zor olcak gibi İstanbul'da

Can Dündarin belgeseli çok kötüydü yaa, ben 2 sene oldu izleyeli etkisinden çıkamadım

Evet bizim oğlanın gene çok mutlu olduğu günlerden bir gün görüyorsunuz kızlar anlatmaya gerek yok gayet mutlu bizim oğlan çok şükür hep mutlu
Bıcı bıcı yaptık teyzeleriiiiii

Eklentiler

• 5B69159E-69F9-4879-8EBA-95DAF58B103A.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 32
Evet bizim oğlanın gene çok mutlu olduğu günlerden bir gün görüyorsunuz kızlar anlatmaya gerek yok gayet mutlu bizim oğlan çok şükür hep mutlu

Daha öncede görmüştüm attığınız fotoğrafları kendine has çok farklı bir tarzı var oğlunuzun

Daha öncede görmüştüm attığınız fotoğrafları kendine has çok farklı bir tarzı var oğlunuzun
Evet gerçekten çok farklı bir tarzı var Bayram gelmiş neyime der gibi bütün halleri
sanarsınız dünyanın bütün yükü üzerinde ya da evde cam siliyor halı yıkıyor sanki bütün gün ya yemek yiyor ya da uyuyor ama hep böyle hayatı amaçsızca sorguluyor
kızım da tam tersi hep mutlu

Ya bu aynı ben gerçekten, sabah ilk kalktığımdaki halim

Kardeşim de pug istiyor, abla aynı sen sürekli mutsuz diyordu gerçekten aynı benmiş meğer
Aslında geneli öyle ama arada nadir güler yüzlüler de çıkıyor mesela kızım hep mutlu hep güler yüzlü oğlan bir garip bizim

Eklentiler

• D08EF922-37EF-428E-B4B2-AE3F4BF42193.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 27
Çok hoşş

Kıız iştee her zamann bii pozitiflik, bii iyi hallerr, polyannacılıklar

Canımmm çok geçmiş olsunnn yaaaaaa
Depremin etkisini atlatmak çok zor oluyor gerçekten tosiam. Şu 1 hafta dinmeyen sürekli sallanıyor hissi hele
Paranoyağa bağladık iyice
Canım o korku gerçekten kötü ben çocukken Adana da böyle sallanmıştı sabaha karşııı
Bizim evde televizyon sabahtan açılır gece yatana kadar açıktır kimse izlemese bile açık kalır
Hahahhhh çok hoşsun kızzzzz
Canım hiç biley olmaz Allah on izniyle duanı et uyu
Ya bu aynı ben gerçekten, sabah ilk kalktığımdaki halim
Kız sen çok tatlıymışsın sen uykudan uyanıncaaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…