- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.241
sağol canım, çok canım sıkıldı, çok sinirlendim, içimden lanet olsun sizin gibi drlara dedim, dişim ağrımasa hiç uğraşmıcam
yarın tatil, ptesiye kaldı artık,ikisi de evrak istemeyi bilip nasil evrak vermesi gerektiğini bilmiyo ben onu anlamadim
yarın mi gidiceksin tekrar
yarın tatil, ptesiye kaldı artık,
işyerindekiler de hamile olduğumu bilmiyor, hep erkek zaten bir bayan var,4 erkek 2 bayan çalışıyorum bu birimde,
şef anlayışlı ama sık sık izin almak istemiyorum
bu arada muayene oldum, cinsiyeti yine tam göstermedi , kıza benziyor dediler yine
Kağıt helva sever misiniz çocuk adamlar
Deprem belgeseli nasıl ama
Çok fena çok
99 depreminin belgeseli mi
valla beni doğalgaz patlamaları falan daha çok korkutuyo şu andeprem ani korkunç ama ordan sag çıkıp hayata devam edebilmek de zor olcak gibi İstanbul'da
Evet bizim oğlanın gene çok mutlu olduğu günlerden bir gün görüyorsunuz kızlar anlatmaya gerek yok gayet mutlu bizim oğlan çok şükür hep mutlu
Bıcı bıcı yaptık teyzeleriiiiii
Evet gerçekten çok farklı bir tarzı varDaha öncede görmüştüm attığınız fotoğraflarıkendine has çok farklı bir tarzı var oğlunuzun
Evet bizim oğlanın gene çok mutlu olduğu günlerden bir gün görüyorsunuz kızlar anlatmaya gerek yok gayet mutlu bizim oğlan çok şükür hep mutlu
Bıcı bıcı yaptık teyzeleriiiiii
Bu günün 24 saati böyleYa bu aynı ben gerçekten, sabah ilk kalktığımdaki halim
Bu günün 24 saati böyleçok şükür 3 yılda 3-5 kere güldüğünü gördüm ama hakkını yiyemem
Aslında geneli öyle ama arada nadir güler yüzlüler de çıkıyor mesela kızım hep mutlu hep güler yüzlüKardeşim de pug istiyor, abla aynı sen sürekli mutsuz diyordu gerçekten aynı benmiş meğer
Aslında geneli öyle ama arada nadir güler yüzlüler de çıkıyor mesela kızım hep mutlu hep güler yüzlüoğlan bir garip bizim
Evet gerçekten çok farklı bir tarzı varBayram gelmiş neyime der gibi bütün halleri
sanarsınız dünyanın bütün yükü üzerinde ya da evde cam siliyor halı yıkıyor sankibütün gün ya yemek yiyor ya da uyuyor ama hep böyle hayatı amaçsızca sorguluyor
kızım da tam tersi hep mutlu
Canımmm çok geçmiş olsunnn yaaaaaaZaten yer yok dışarıda durulacak.
Çıktık 5 dakika parkta oyalandık, kızımı uykudan uyandırıp çıkarttım durmadı doğal olarak. Sonra tekrar girdim cüzdanımı filan almak için, sonra kayinvalideme gittik simdi de eve geldik işte. Kızımı yanımdan ayıramıyorum
Canım o korku gerçekten kötü ben çocukken Adana da böyle sallanmıştı sabaha karşıııDepremin etkisini atlatmak çok zor oluyor gerçekten tosiam. Şu 1 hafta dinmeyen sürekli sallanıyor hissi hele
Paranoyağa bağladık iyice
Bizim evde televizyon sabahtan açılır gece yatana kadar açıktır kimse izlemese bile açık kalırYaşam tarzınız bize çok benziyor pembişim. Bizde de küçük ekran bir TV vardı zaten izlenmemekten bozulmuş. Bozulduğunu da misafir gelince açayım dedim öyle farkettim, kimbilir ne zamandan beri bozuk garipBizde hep laptoptan dizi izliyoruz, film izliyoruz.
Biz ♥ Netflix
Hayatımızda polisiye yeterince az olduğu için birde Behzat Ç. ve Kanıt izliyoruz.
İnanılır gibi değil
Bu arada evet tül perde astıma iyi değildir ama rinit mevsimsel seyrettiği için etkisi var mıdır bilmiyorum. Ben sürekli astım hastasıyjm. Sürekli hava kullanıyorum. Hayatımı da hastalığa göre düzenledim.
Benimkiler 2 senedir rengini kaçırmadı. İnşallah böyle devam eder. 3 günde bir bezle siliyorum. Yıkanmaz jaluzi bozulur
Hahahhhh çok hoşsun kızzzzzKız Gülnihoş takvim eklenmez mi hiç. Ben sırf takvime ve idrar testimi buralara atmaya, kızlarrrrrrrr bakar mosonozzzzz çift çizgi görüyor mosonozzzzzzz demeye özendiğim için hamile kalıcam
Profil resmime bile idrar testimi koyucam
Canım hiç biley olmaz Allah on izniyle duanı et uyubebeğim Allah razı olsun
tam hazırlandık kapıdan cikiyoduk biz esim evdeydi
hemen indik aşağı çok şükür bisey yok ama aşağıdan baya kuvvetli vurdu sallamaktan ziyade
esim yarin şehir dışına cikicako kötü oldu işte
Kız sen çok tatlıymışsın sen uykudan uyanıncaaaaaYa bu aynı ben gerçekten, sabah ilk kalktığımdaki halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?