- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.261
Canımmm çok geçmiş olsunnn yaaaaaa
Kız sen çok tatlıymışsın sen uykudan uyanıncaaaaa
Yaa taniyok işte resimlerimizden taniyok en azından tabi merak ederim.demekki libidonuz 5 kmden hissediliyor beybisibizim millet pek bi sever kendinde olmayani didiklemeyi
ben çok soğukkanlı sakin biriyim kuzu :) kolay kolay panik olmam olsam da cabuk toplar mantıklı olmaya çalışırım:) tek korkum bina ayakta kalır mıkalsa da açık alana çıkmak baya tehlikeli olcak
senin merak eden ponçik yüreğini severiminsan tanımasa da yüreğine bı ateş düşüyo ya ben de sizleri çok seviyorum
Tam olarak merak ettikleri ne aceba
Ay bende sinirden ağladım sabah o kadının gözyaşlarını yalvarmalarini görünce32 yaşında evli kadın iki çocuğu var, evde kaçmış, annesi ağlıyor ekranda. Dönmüyor eve. Annesinin 25 yaşında eşi ölmüş, ben sizi ne emekle büyüttüm sen çocuklarını nasıl bırakıp gittin diyor, içim parçalandı kadına yasen nasıl annesin ben bir poğaça yı üçe böldüm de beslenmenize koydum, bayat ekmek topladım büyüttüm sizi diyor.
Adana depremini ben de yaşamıştım, Adanalıyık Allah'ın adamıyık :)Canımmm çok geçmiş olsunnn yaaaaaa
Canım o korku gerçekten kötü ben çocukken Adana da böyle sallanmıştı sabaha karşııı
Aynen kızzzzz ne korkmuştuk var yaaaaAdana depremini ben de yaşamıştım, Adanalıyık Allah'ın adamıyık :)
Yaa taniyok işte resimlerimizden taniyok en azından tabi merak ederim.iyi bari canım soğuk kanlı olmak her yiğidin harcı değildir sevindim böyle olmana valla.bilincli davranmak hele teksen çok önemli sen tedbirli ol her an yine de canım
Gizli gizli cilvelesmelerimizi hep yakalar zaten eltim,hep didikler,hep soraralıştık biz eşimle artık onun bu durumlarına
Bu arada ard arda benim msji alintilayip aynı msji tekrar tekrar atman heyecanlandırmadı değil hani beni ajxhahd
Tam olarak merak ettikleri ne acebainsan eşinin kardeşini niye merak eder ya, bi ara erken boşalma sorununuz fln var mı diye soruyordu benim elti
Ay bende sinirden ağladım sabah o kadının gözyaşlarını yalvarmalarini görünce
Hiç halim yok samdanmyere didiyon ki sen
Hasta mısın kuzumHiç halim yok samdanm
Mahvetti beni
Hamilelik + grip canimmHasta mısın kuzum
Hiç halim yok samdanm
Mahvetti beni
Valla benden pek sakin bişey çıkar gbi gelmiyor amaoyyy tatlı mercimek anneyi yoran mercimek
inşallah doğum sonrası bugünleri unutturup çok akıllı çık sakin bi bebek olur rosumne deyim beybi zor cidden hamileligin ağır geçiyo
Hamilelik + grip canimm
Bir de hicbirseyim yokmuş gbi iyiyim gbi benden iş bekliyorlar iyice sinir oluyorm
Yuh yaTam olarak merak ettikleri ne acebainsan eşinin kardeşini niye merak eder ya, bi ara erken boşalma sorununuz fln var mı diye soruyordu benim elti
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinsağol canım, çok canım sıkıldı, çok sinirlendim, içimden lanet olsun sizin gibi drlara dedim, dişim ağrımasa hiç uğraşmıcam
Burda çok güleçsin aslındaKardeşim de pug istiyor, abla aynı sen sürekli mutsuz diyordu gerçekten aynı benmiş meğer
Saol canım ins gecicek de işte bu günler de hemen geçsin diye dua ediormÇok geçmiş olsun canım benim, geçecek hepsi ❤
gündüz ,öğleden sonra gibi olmuştu ,o daha şiddetliydi diye hatırlıyorumAynen kızzzzz ne korkmuştuk var yaaaa
Kimmiş o densizlerHamilelik + grip canimm
Bir de hicbirseyim yokmuş gbi iyiyim gbi benden iş bekliyorlar iyice sinir oluyorm
Burda çok güleçsin aslında ☺
Valla benden pek sakin bişey çıkar gbi gelmiyor ama
İns sakin olur hep uyur
Gerçekten kendimde değilim hiç durup durup sinirden agliyorm bulantidan da agliyorm
Evet canım öğleden sonra olan Depremde aşağıda top oynuyordum ayyyy bir o yana bir bu yana nasıl kaçmıştıkgündüz ,öğleden sonra gibi olmuştu ,o daha şiddetliydi diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?