Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa taniyok işte resimlerimizden taniyok en azından tabi merak ederim. iyi bari canım soğuk kanlı olmak her yiğidin harcı değildir sevindim böyle olmana valla.bilincli davranmak hele teksen çok önemli sen tedbirli ol her an yine de canım

Gizli gizli cilvelesmelerimizi hep yakalar zaten eltim,hep didikler,hep sorar alıştık biz eşimle artık onun bu durumlarına

Bu arada ard arda benim msji alintilayip aynı msji tekrar tekrar atman heyecanlandırmadı değil hani beni ajxhahd
K Kendinisevenbirii bebişim senin eltide benimki gibi. O da çok meraklı bizim yatak odamıza
Tam olarak merak ettikleri ne aceba insan eşinin kardeşini niye merak eder ya, bi ara erken boşalma sorununuz fln var mı diye soruyordu benim elti
Ay bende sinirden ağladım sabah o kadının gözyaşlarını yalvarmalarini görünce

Canımmm çok geçmiş olsunnn yaaaaaa

Canım o korku gerçekten kötü ben çocukken Adana da böyle sallanmıştı sabaha karşııı
Adana depremini ben de yaşamıştım, Adanalıyık Allah'ın adamıyık :)

ya kadın açıkça bana ders ver diyememis

burda bize yol gösteriyon beybi bi kandil de onun eline yakıp vereydin o yolunu bulurdu çok mutsuz sanırım cinsellikte ya kızıyım mı üzülüym mü bilemedim eltine
açıkça sana sorununu anlatıp danisamiyo. böyle itici itici şeyler yapiyo zaar. kardeşler ya aynidirlar diye düşünüyodur belki

sunucu hatası oldu kız heyecan yapacak şeyler yasayamiyoz bu aralar ben hep sıkıntılıym. heee acimiyorum o ayrı duvar çok nasilsa. sirayla tirmansin napiyim

Hiç halim yok samdanm
Mahvetti beni

oyyy tatlı mercimek anneyi yoran mercimek
inşallah doğum sonrası bugünleri unutturup çok akıllı çık sakin bi bebek olur rosum ne deyim beybi zor cidden hamileligin ağır geçiyo

oyyy tatlı mercimek anneyi yoran mercimek
inşallah doğum sonrası bugünleri unutturup çok akıllı çık sakin bi bebek olur rosum ne deyim beybi zor cidden hamileligin ağır geçiyo
Valla benden pek sakin bişey çıkar gbi gelmiyor ama
İns sakin olur hep uyur

Gerçekten kendimde değilim hiç durup durup sinirden agliyorm bulantidan da agliyorm

Tam olarak merak ettikleri ne aceba insan eşinin kardeşini niye merak eder ya, bi ara erken boşalma sorununuz fln var mı diye soruyordu benim elti
Yuh ya acaba onların mı var? Bi sorun varsa sor yardımcı olmaya çalışayım de bari
Benimki de kaç günde bir yapıyorsunuz demişti, ben de sanane demiştim. Bi kaç kere de ben bu tarz konuşmaları sevmiyorum dedim. Azalttı şükür.
sağol canım, çok canım sıkıldı, çok sinirlendim, içimden lanet olsun sizin gibi drlara dedim, dişim ağrımasa hiç uğraşmıcam
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Kardeşim de pug istiyor, abla aynı sen sürekli mutsuz diyordu gerçekten aynı benmiş meğer
Burda çok güleçsin aslında

Burda çok güleçsin aslında ☺

Normalde de öyleyimdir aslında, annem vefat ettikten sonra eşimle filan çok sorunluyduk, kızım çok yoruyordu doğal olarak gülecek halim kalmıyordu. Benimle dalga geçiyordu aklınca :)
Çevremde de güleryüzümle ama tersimin pis olmasıyla tanınırım, tanımayanlar hiç yaklaşamaz yanıma, korkutuyorum galiba :)

Valla benden pek sakin bişey çıkar gbi gelmiyor ama
İns sakin olur hep uyur

Gerçekten kendimde değilim hiç durup durup sinirden agliyorm bulantidan da agliyorm

kim ne derse desin sen yat ya dinleme kimseyi

a 101 de exotic portakal suyu var rosum. esin alsin sana. en iyi portakal suyu o. portakal daha gelmedi sanırım

etrafında bu kadar insan varken yalnizsin gibi devam etmek ağır geliyo olabilir rosumm. benim de kimseden hayır yok insana bi ayri koyuyo onun acisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…