Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar günaydın nasılsınız gece naptiniz ya

bi program vardı depremle ilgili onu izleyip yattık biz canım:)
hatta gece olan 3.9 siddetli depremin siddetini bile doğru tahmin ettim uzmanlaşmaya başladım sanırım depremlerle ilgili

esim sabah şehir dışına gitti basja da bişey yok. sen naptın napiyosun. eltini bozmussun
bozulanlar listesinde top 3 e oynar her zaman naptin sen

Canım eltiyi boşver benim korunma durumumdan ona ne ki dimi ama

Ya esin gittiyse sen tek başına napican samdannn esin ne zmn gelecek? Uzun gittiyse sende ailenin yanına fln gitseydin bebeginle esin gelince tekrar dönerdiniz evinize ya

Kızlar günaydın
Bizim çocuklar 3 gecedir çok huysuz valla hiç uyutmuyorlar sürekli havlıyorlar bizden çok hissettikleri kesin gece gene saat 4ten itibaren 2side yataktan uluya uluya kalktı sabah 5 de gene sallandık 3,5 falandı
Bir kaç gün hiç durmayacak gibi duruyor gece 11de 4 küsürlerde gene oldu Allah’a emanetiz valla

belli değil kuzum ne zaman işinin biteceği:)
ama bu gece geç saatlerde dönebilir:)

öyle tabi de benim esimin isi bu maalesef. şimdi gitsem çocuk krese baslicak, çocuğu baslatmasam benim iznim bitiyo. her türlü stres bana bu işler. inşallah tayin işlerinde artık sıkıntı olmaz da gideriz:)

eltin bence bu işlerden anlamiyo. boş bulunarak pat diye sorup sonra da utanip bozuldu herşeyi basite alan bi insansa olabilir yani

Ayy lütfen o tayin işlerinde sıkıntı olmasında gidin İstanbuldan inşallah yaa,tedbirli olmakta fayda var canım evde bide teksin panikmisin normalde?
İstanbulda hiç kimsemiz yok ama sizler ailem akrabam gibi olmussunuz yemin ederim :) hemen aklıma sizler geldiniz son dakika haberlerinde depremi görünce,allahim istanbuldakiler naptilar ne haldeler dedim durdum öyle net fln çekmedi giremedikte tabi hiç bi yere, eşim sanki burda olmuş gibi bune panik diyip durdu ben telaslandikca

Eltim pek bi merak eder cinsel hayatımızi bizim canım ne alakaysa,bide ben onunla bu mevzular da samimi olmadigim için sohbet ederken lafı hemen oraya getirip sorar sürekli bende, canım korunmak istedi ara verdik diye tepki verince bozuldu sanirim

Çok haklısın canım anlıyorum, hatıralara üzülüyor insan

Eltinin cinsel hayatı kötü bacım ben anladım

Bunda bozulacak ne varmış, ilk kez mi görmüş çok tuhaf tepki vermiş.
Aynen canim rabbim korusun bugun cok kotu bi deprem atlattik basimi carptim cok kotu oldum suan hala diken ustundeyiz istanbulda herkes kapilara dokulmus durumda suan
Çok geçmiş olsun

demekki libidonuz 5 kmden hissediliyor beybisi bizim millet pek bi sever kendinde olmayani didiklemeyi

ben çok soğukkanlı sakin biriyim kuzu :) kolay kolay panik olmam olsam da cabuk toplar mantıklı olmaya çalışırım:) tek korkum bina ayakta kalır mı kalsa da açık alana çıkmak baya tehlikeli olcak

senin merak eden ponçik yüreğini severim insan tanımasa da yüreğine bı ateş düşüyo ya ben de sizleri çok seviyorum

benim turkcel sürekli iletisim halindeydim depremden itibaren hiç sorun yasamadim canim. en basta hat gitse de internet bağlantısı kesilmedi WhatsApp dan aradim herkesi. aklında bulunsun. sonrada hemen şebeke geldi zaten
benim vatsapta yoktu ve akşama kadar ne şebeke ne internet, herkes vatsaptan ulaştı birbirine

demekki libidonuz 5 kmden hissediliyor beybisi bizim millet pek bi sever kendinde olmayani didiklemeyi

ben çok soğukkanlı sakin biriyim kuzu :) kolay kolay panik olmam olsam da cabuk toplar mantıklı olmaya çalışırım:) tek korkum bina ayakta kalır mı kalsa da açık alana çıkmak baya tehlikeli olcak

senin merak eden ponçik yüreğini severim insan tanımasa da yüreğine bı ateş düşüyo ya ben de sizleri çok seviyorum

mesaj tekrarı

Son düzenleme:

mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız giremedim yaçok geçmiş olsun büyük deprem olmuş. Allah beterinden saklasın inşAllah. Bişey yok demi hepiniz iyisiniz?
B Brunello Cicinelli anacım ihmal ettim topiğin biraz affet eşim evdeyken giremiyorum
Bu kadar mesaj tekrarı neden, anlat hadi bana

sitede sorun oldu sunucu hatası didi koskoca kk yi rezil etmeyim dediydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…