- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.201
Kızlar günaydın nasılsınız gece naptiniz ya
Canım eltiyi boşver benim korunma durumumdan ona ne ki dimi amabi program vardı depremle ilgili onu izleyip yattık biz canım:)
hatta gece olan 3.9 siddetli depremin siddetini bile doğru tahmin ettimuzmanlaşmaya başladım sanırım depremlerle ilgili
esim sabah şehir dışına gitti basja da bişey yok. sen naptın napiyosun. eltini bozmussun
bozulanlar listesinde top 3 e oynar her zaman naptin sen
Canım eltiyi boşver benim korunma durumumdan ona ne ki dimi ama
Ya esin gittiyse sen tek başına napican samdannnesin ne zmn gelecek? Uzun gittiyse sende ailenin yanına fln gitseydin bebeginle esin gelince tekrar dönerdiniz evinize ya
Ayy lütfen o tayin işlerinde sıkıntı olmasında gidin İstanbuldan inşallah yaa,tedbirli olmakta fayda var canım evde bide teksin panikmisin normalde?belli değil kuzum ne zaman işinin biteceği:)
ama bu gece geç saatlerde dönebilir:)
öyle tabi de benim esimin isi bu maalesef. şimdi gitsem çocuk krese baslicak, çocuğu baslatmasam benim iznim bitiyo. her türlü stres bana bu işler. inşallah tayin işlerinde artık sıkıntı olmaz da gideriz:)
eltin bence bu işlerden anlamiyo. boş bulunarak pat diye sorup sonra da utanip bozulduherşeyi basite alan bi insansa olabilir yani
Çok haklısın canım anlıyorum, hatıralara üzülüyor insanBence de öyle ama insan yine de üzülüyor düzeni bozuluyor, eşyaları kalıyor mal canın yongasidir derler ne de olsa, esyada malda gözüm yok ama evde hatiralarim var, annemden yadigar eşyalarım var. Insan uzulmeden edemiyor
Eltinin cinsel hayatı kötü bacım ben anladımAyy lütfen o tayin işlerinde sıkıntı olmasında gidin İstanbuldan inşallah yaa,tedbirli olmakta fayda var canım evde bide teksin panikmisin normalde?
İstanbulda hiç kimsemiz yok ama sizler ailem akrabam gibi olmussunuz yemin ederim :) hemen aklıma sizler geldiniz son dakika haberlerinde depremi görünce,allahim istanbuldakiler naptilar ne haldeler dedim durdum öyle net fln çekmedi giremedikte tabi hiç bi yere, eşim sanki burda olmuş gibi bune panik diyip durdu ben telaslandikca
Eltim pek bi merak eder cinsel hayatımızi bizim canım ne alakaysa,bide ben onunla bu mevzular da samimi olmadigim için sohbet ederken lafı hemen oraya getirip sorar süreklibende, canım korunmak istedi ara verdik diye tepki verince bozuldu sanirim
Bunda bozulacak ne varmış, ilk kez mi görmüşŞaşırdın mı peki
Ayy cumartesi günü eltimler bize geldi5 yaşında oğlu,6 aylikta bebeği var. Bebeğini uyuyunca yatırmak için benim yatağa götürmek istedi, bende hayır demedim,goturelim yatıralım yenge gel dedim önden gittim girdim odaya,ardımdan girdi yatirdik bebegi yatağa,dusmesin diye önüne ardına yastık yerleştirirken biz küçük oğlu çekmecede prezervatif kutusunu çıkarmış elinde boşalttı tüm kutuyu yere bende farkedip alelacele toplamaya çalışırken eltim gördü ve şok resmen eli yüzü değişti,buz kesildi kadin siz bebek yapmaya cabalamiyo musunuz bunlar ne dedi o şokla yok ara vermek istedi canım korunuyoruz diyip çıktim odadan ben sonra niye bozuldu anlamadım bebeği uyanır uyanmaz hazırlanıp hadi gidelim dedi kaynima ve çıktı gittiler esim bisey mi oldu yengemle aranızda, niye absürt davrandı çocuğu yatırmaya gittiğinizden bu yana diye sordu olayı anlattım oda ayrı şok ajxhahd buda böyle abuk bi anı olarak kalicak artık o gunden beri hala gorusmedik
Çok geçmiş olsunAynen canim rabbim korusun bugun cok kotu bi deprem atlattik basimi carptim cok kotu oldum suan hala diken ustundeyiz istanbulda herkes kapilara dokulmus durumda suan
Hic onun gibi merak edip sormadim yatak odalarını,bilemiyciiğiimmEltinin cinsel hayatı kötü bacım ben anladım
Bilemiyorum vallaBunda bozulacak ne varmış, ilk kez mi görmüşçok tuhaf tepki vermiş
Ayy lütfen o tayin işlerinde sıkıntı olmasında gidin İstanbuldan inşallah yaa,tedbirli olmakta fayda var canım evde bide teksin panikmisin normalde?
İstanbulda hiç kimsemiz yok ama sizler ailem akrabam gibi olmussunuz yemin ederim :) hemen aklıma sizler geldiniz son dakika haberlerinde depremi görünce,allahim istanbuldakiler naptilar ne haldeler dedim durdum öyle net fln çekmedi giremedikte tabi hiç bi yere, eşim sanki burda olmuş gibi bune panik diyip durdu ben telaslandikca
Eltim pek bi merak eder cinsel hayatımızi bizim canım ne alakaysa,bide ben onunla bu mevzular da samimi olmadigim için sohbet ederken lafı hemen oraya getirip sorar süreklibende, canım korunmak istedi ara verdik diye tepki verince bozuldu sanirim
benim vatsapta yoktu ve akşama kadar ne şebeke ne internet, herkes vatsaptan ulaştı birbirinebenim turkcel sürekli iletisim halindeydim depremden itibaren hiç sorun yasamadim canim. en basta hat gitse de internet bağlantısı kesilmedi WhatsApp dan aradim herkesi. aklında bulunsun. sonrada hemen şebeke geldi zaten
Ayy lütfen o tayin işlerinde sıkıntı olmasında gidin İstanbuldan inşallah yaa,tedbirli olmakta fayda var canım evde bide teksin panikmisin normalde?
mesaj tekrarıAyy lütfen o tayin işlerinde sıkıntı olmasında gidin İstanbuldan inşallah yaa,tedbirli olmakta fayda var canım evde bide teksin panikmisin normalde?
Bu kadar mesaj tekrarı neden, anlat hadi banamesaj tekrarı
Günaydın kızlar nasılsınızgiremedim yaçok geçmiş olsun büyük deprem olmuş. Allah beterinden saklasın inşAllah. Bişey yok demi hepiniz iyisiniz?
B Brunello Cicinelli anacım ihmal ettim topiğin biraz affet ☺ eşim evdeyken giremiyorum
Bu kadar mesaj tekrarı neden, anlat hadi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?