Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim vatsapta yoktu ve akşama kadar ne şebeke ne internet, herkes vatsaptan ulaştı birbirine

eşimin de öyleydi canım. evde telefon doğru düzgün cekmiyo diye hatti taşmıştı. iş yerinden kimseye de ulaşamadı. benimkinden aradi artık da öyle ulaştı

Ben izleyemiyorum canım ne oluyor? Kızıma kahvaltı ettiriyorum
32 yaşında evli kadın iki çocuğu var, evde kaçmış, annesi ağlıyor ekranda. Dönmüyor eve. Annesinin 25 yaşında eşi ölmüş, ben sizi ne emekle büyüttüm sen çocuklarını nasıl bırakıp gittin diyor, içim parçalandı kadına ya sen nasıl annesin ben bir poğaça yı üçe böldüm de beslenmenize koydum, bayat ekmek topladım büyüttüm sizi diyor.

günaydın kızlar, sabah çok sinir oldum ağladım,
dün dişe gitmiştim, kadın doğumun lokal anestezi alabilir diye rapor yazması lazım dedi,
bugün kadın doğuma geldim, diş drundan yazılı kağıt istiyor,
iki hastane ayrı semtlerde,
bir yandan dişim ağrıyor bir yandan hasta oldum,grip,faranjit,sinüzüt karışı,
hastaneden çıktım sinirden ağlıyordum, ağlayarak işe geldim,
2 gündür bir diş işini halledemedim, sinirden barkotu attım ,geç kalınca barkotu veriyorduk personel işlerine,
saatlik izin yapacam artık

eşimin de öyleydi canım. evde telefon doğru düzgün cekmiyo diye hatti taşmıştı. iş yerinden kimseye de ulaşamadı. benimkinden aradi artık da öyle ulaştı
bu ay telekom taahhütüm bitiyor, vodofona geçecem, hemm daha uyguna geliyor ve internet daha fazla,eşim de vodofonlu

Her kadın anne olamıyor işte pislik.. Ne diyeyim

Şimdi çalışıyor baktım şükür belki daha öncede vardı bilmiyorum.
Sesli aramaya yoğunlaşınca milyonlarca kişi normaldir tabi böyle olması.

Turkcell ve Vodafone da gitti ama çabuk geldi

Hayret bisey yaa neden bir kerede ne yapmanız gerektiğini söylemiyorlar ki bütün gün oradan oraya koşturmak da ne yani, istanbulda hem de, her yer zaten uzak gitmek zor trafikten.

sabah sabah canları küfür istemiş
küfüre karşıyım ama bazen cuk oturuyo laflar yani Allah sabır versin canım. inşallah çözülür artık

Hayret bisey yaa neden bir kerede ne yapmanız gerektiğini söylemiyorlar ki bütün gün oradan oraya koşturmak da ne yani, istanbulda hem de, her yer zaten uzak gitmek zor trafikten.
düzgün bir bilgi vermiyorlar, geçen cuma kadın doğuma gidip sordum dişe gidebilirmiyim,dolgu yaptırabilir miyim diye,
dün dişe gittim kadın doğum drunun lokal anestezi olabilir diye rapor vermesi lazım dedi,
bugün tekrar kadın doğuma gittim, o da diş drunun ne yapacağını yazıp vermesi lazım dedi,
ikisi ayrı semtlerde, yılan hikayesine döndürdüler, çalışıyorum, işyerinden zırt pırt izin almak istemiyorum ama ptesi yine uğraşacam malesef

sabah sabah canları küfür istemiş
küfüre karşıyım ama bazen cuk oturuyo laflar yani Allah sabır versin canım. inşallah çözülür artık
sağol canım, çok canım sıkıldı, çok sinirlendim, içimden lanet olsun sizin gibi drlara dedim, dişim ağrımasa hiç uğraşmıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…