- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.221
benim vatsapta yoktu ve akşama kadar ne şebeke ne internet, herkes vatsaptan ulaştı birbirine
Müge anlı izliyorum, ne kadınlar var ya sinir oldum, ağladım sabah sabah.
Amecey I inessa armand izliyormusuız
Müge anlı izliyorum, ne kadınlar var ya sinir oldum, ağladım sabah sabah.
Amecey I inessa armand izliyormusuız
Ben izleyemiyorum canım ne oluyor? Kızıma kahvaltı ettiriyorum
TT hattım hala çalışmıyor.
32 yaşında evli kadın iki çocuğu var, evde kaçmış, annesi ağlıyor ekranda. Dönmüyor eve. Annesinin 25 yaşında eşi ölmüş, ben sizi ne emekle büyüttüm sen çocuklarını nasıl bırakıp gittin diyor, içim parçalandı kadına yaBen izleyemiyorum canım ne oluyor? Kızıma kahvaltı ettiriyorum
Yok artık yaa ne lanet operatörmüş. Iyi ki turkcellden başkasına güvenmiyorum
bu ay telekom taahhütüm bitiyor, vodofona geçecem, hemm daha uyguna geliyor ve internet daha fazla,eşim de vodofonlueşimin de öyleydi canım. evde telefon doğru düzgün cekmiyo diye hatti taşmıştı. iş yerinden kimseye de ulaşamadı. benimkinden aradi artık da öyle ulaştı
32 yaşında evli kadın iki çocuğu var, evde kaçmış, annesi ağlıyor ekranda. Dönmüyor eve. Annesinin 25 yaşında eşi ölmüş, ben sizi ne emekle büyüttüm sen çocuklarını nasıl bırakıp gittin diyor, içim parçalandı kadına yasen nasıl annesin ben bir poğaça yı üçe böldüm de beslenmenize koydum, bayat ekmek topladım büyüttüm sizi diyor.
Şimdi çalışıyor baktım şükür belki daha öncede vardı bilmiyorum.
Sesli aramaya yoğunlaşınca milyonlarca kişi normaldir tabi böyle olması.
günaydın kızlar, sabah çok sinir oldum ağladım,
dün dişe gitmiştim, kadın doğumun lokal anestezi alabilir diye rapor yazması lazım dedi,
bugün kadın doğuma geldim, diş drundan yazılı kağıt istiyor,
iki hastane ayrı semtlerde,
bir yandan dişim ağrıyor bir yandan hasta oldum,grip,faranjit,sinüzüt karışı,
hastaneden çıktım sinirden ağlıyordum, ağlayarak işe geldim,
2 gündür bir diş işini halledemedim, sinirden barkotu attım ,geç kalınca barkotu veriyorduk personel işlerine,
saatlik izin yapacam artık
günaydın kızlar, sabah çok sinir oldum ağladım,
dün dişe gitmiştim, kadın doğumun lokal anestezi alabilir diye rapor yazması lazım dedi,
bugün kadın doğuma geldim, diş drundan yazılı kağıt istiyor,
iki hastane ayrı semtlerde,
bir yandan dişim ağrıyor bir yandan hasta oldum,grip,faranjit,sinüzüt karışı,
hastaneden çıktım sinirden ağlıyordum, ağlayarak işe geldim,
2 gündür bir diş işini halledemedim, sinirden barkotu attım ,geç kalınca barkotu veriyorduk personel işlerine,
saatlik izin yapacam artık
düzgün bir bilgi vermiyorlar, geçen cuma kadın doğuma gidip sordum dişe gidebilirmiyim,dolgu yaptırabilir miyim diye,Hayret bisey yaa neden bir kerede ne yapmanız gerektiğini söylemiyorlar ki bütün gün oradan oraya koşturmak da ne yani, istanbulda hem de, her yer zaten uzak gitmek zor trafikten.
sağol canım, çok canım sıkıldı, çok sinirlendim, içimden lanet olsun sizin gibi drlara dedim, dişim ağrımasa hiç uğraşmıcamsabah sabah canları küfür istemiş
küfüre karşıyım ama bazen cuk oturuyo laflar yaniAllah sabır versin canım. inşallah çözülür artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?